Eric Moon se insoara in aceasta vara

Sa fie 2017 anul casatoriilor si al relatiilor confirmate? Daca ma intrebati pe mine, asa se pare, avand in vedere ca trei dintre preferatii mei se afla in aceasta situatie. Astfel, dupa Hyun Bin si Lee Joon Ki, a avenit randu lui Eric Moon (n. 16 februarie 1979 – 38 de ani), liderul trupei de baieti Shinhwa (신화) sa-si faca cunoscuta intentia de a se casatori in vara acestui an.

Anuntul a fost postat astazi pe pagina oficiala de Facebook a trupei chiar de catre cantaret, care a preferat sa-si instiinteze personal fanii in legatura cu decizia luata. “Am intalnit o prietena cu care sa imi impart viata si voi avea o casnicie linistita si plina de respect alaturi de familie si prieteni intr-o biserica, pe data de 1 iulie”, a spus Eric in anuntul citat de site-ul soompi.com. Cantaretul si, totodata, actorul sud-coreean a marturisit ca a primit atat de multa dragoste din partea Shinhwa Changjo (fan clubul official al trupei – n.r.), fiind membru al acesteia timp de 19 ani, si a promis sa lucreze din greu iar efortul sau sa fie constant pentru a rasplati toata dragostea pe care a primit-o de la fanii sai. “Intotdeuna ne vom aprecia, respecta si avea grija unul de celalalt. Multumesc!”, a mai scris artistul”.

Daca va intrebati cine este norocoasa cu care Eric Moon este pregatit sa isi uneasca destinul, ei bine se pare ca este vorba despre modelul transformat ulterior in actrita Na Hye Mi (n. 24 februarie 1991 – 26 ani). De altfel, Moon insusi a confirmat relatia sa cu Na Hye Mi in luna februarie a acestui an. Pe Na Hye Min ati vazut-o pana acum in serialele precum: “Melody of Love” | Sarangeun Noraereul Tago (KBS / 2013-2014) – Jung Hye-Young,  “High Kick!”| Keochimeopsi Haikik (MBC / 2006-2007) – Hye-Mi  si “Over the Rainbow” | Oveo theo Raeinbowoo (MBC / 2006) – Kwon Ji-Hye. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.