Master-of-the-Mask-Poster4

Drama “Ruler: Master of the Mask”, varianta coreeana a “Print si Cersetor”

Astazi, 10 mai, avem in program premiera unui nou serial sud-coreean. Este vorba despre “Ruler: Master of the Mask” (“군주가면의주인”), un serial de genul istoric, politic, dar si romantic. Va avea 20 de episoade ce vor fi difuzate de postul coreean MBC, in fiecare zi de miercuri si joi incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). In rolurile principale ii vom regasi pe indragitii actori Yoo Seung Ho, Kim So Hyun dar si pe L, membrul trupei INFINITE si, totodata, un actor in devenire. De productia acestei drame s-au ocupat People Story Company si Huayi’s Brothers. Regizorii au fost: Noh Do Chul (“Mermaid’s Prince” – MCB, 2016, “Make a Woman Cry” – MBC, 2015), Park Won Gook (“Working Mom Parenting Daddy” – MBC, 2016, “A Daughter Just Like You” – MBC, 2015), iar scenariul poarta semnatura lui Park Hye Jin si Jung Hae Ri.

Poveste

Aceasta este o drama pre-produsa, o practica des intalnita in cadrul dramelor istorice. Filmarile au inceput in decembrie 2016.

Actiunea acestei drame este plasata in secolul al XVIII–lea, in era Joseon. Serialul va infatisa povestea Printului Mostenitor Lee Sun, rol interpretat de Yoo Seung Ho. Pentru a accede la tron el trebuie sa se confrunte cu o puternica organizatie numita Pyunsoo-hwe care controleaza tara din umbra datorita monopolului pe care l-a pus pe aprovizionarea cu apa a natiunii. Lee Sun va deveni simbolul celor aflati in suferinta si a luptei pentru dreptate. El se va indragostesti de Han Ga Eun, personajul interpretat de Kim So Hyun. Cu ajutor ei, Printul Lee Sun va incerca sa depaseasca adversitatile si sa devina un conducator drept.

 

Distributie

Distributie principala:

Yoo Seung Ho – Printul Sado Lee Sun
Kim So Hyun – Han Ga Eun
L – omul de rand  Lee Sun
Yoon So Hee – Kim Hwa Goon
Heo Joon Ho – Dae Mok
Park Chul Min – Woo Bo (profesorul lui Lee Sun)

Oameni din jurul Printului Lee Sun:

Shin Hyun Soo – Lee Chung Woon
Bae Yoo Ram – Park Moo Ha
Lee Chae Young – Mae Chang

Alti actori:

Kim Byung Chul – Kim Woo Jae
Kim Jong Soo – Joo Jin Myung
Do Yong Goo – Choi Sung Gi
Jung Kyu Soo – Heo Yoo Gun
Kim Young Woong – Jo Tae Ho
Kim Seo Kyung – Gon
Park Ki Ryung (박기륭) – Mr. Jang

Park Hyun Sook – Yoo Sun Daek
Go Na Hee – Kko Mool

Kim Myung Soo – King Yeongjo
Kim Sun Kyung – Consoarta Yeong
Choi Ji Na – Regina  Jeongseong
Jung Doo Hong – Lee Bum Woo
Song In Gook (송인국) – Hyun Suk
Jung Ah Mi – D-na Han de la Curte
Lee Dae Ro as King’s eunuch

Jun Noh Min – Han Kyu Ho
Jin Ki Joo – Choi Kang Suh
Kong Jung Hwan
Min Pil Joon (민필준)
Kim Ho Jin
Lee Ki Young
Uhm Hyo Sup

 

Yoo Seung Ho este un tanar actor foarte talentat si apreciat de publicul din lumea intraga. El face parte din generatia actorilor-copii, intrucat a jucat in filme si seriale inca de cand era mic. Este cunoscut in industrie sub numele  “micul So Ji Sub” datorita asemanatarii cu actorul So Ji Sub. Cariera sa este remarcabila si cuprinde foarte multe filme si seriale, cateva titluri ar fi: Remember” (SBS, 2015)”, Imaginary Cat” (MBC Every1, 2015), ”I Miss You” (MBC, 2012), “Arang and the Magistrate” (MBC, 2012), ”Operation Proposal” (TV Chosun, 2012), ”Warrior Baek Dong Soo” (SBS, 2011), ”Flames of Ambition” (MBC, 2010).

Kim So Hyun este o fetita foarte apreciata si iubita de public care la fel ca Yoo Seung Ho face parte din aceeasi generatie de actori-copii. In cariera sa se inscriu 8 filme si peste 30 de seriale, cateva din ele fiind: Goblin” (tvN, 2016), “Let’s Fight Ghost” (tvN, 2016), “Nightmare Teacher” (Naver TVCast, 2016), “Page Turner” (KBS2, 2016),“Who Are You-School 2015” (KBS2, 2015), “I Miss You” (MBC, 2012), ”The Moon That Embraces the Sun” (MBC, 2012).

L este cunoscut ca vocalist in trupa INFINITE, dar si un actor aspirant si muncitor sub numele sau real de Kim Myung Soo. De la un timp el apare tot mai frecvent in seriale precum: My Catman” (MBC, 2016), “The Day After We Broke Up”(KBS, 2016), “The Time We Were Not In Love” (SBS, 2015), “She’s So Lovable” (SBS, 2014), “Cunning Single Lady” (MBC, 2014), “Master’s Sun” (SBS, 2013), “What is Mom” (MBC, 2012), “Shut Up Flower Boy Band” (tvN, 2012).

Curiozitati

> Distributia acestei drame are mari sperante in prinvinta vizualizarilor, asa ca au facut si o promisiune: daca “Ruler:Master of the Mask” va ajunge la un rating de 20%, actorii vor  organiza o intalnire cu fanii unde vor oferi autografe imbracati in costumele folosite in serial.

Pana la aparitia primului episod va invit sa priviti cateva filmulete pentru a va face o idee despre serial:

Trailer 1: http://tv.naver.com/v/1608501/list/107010

Trailer 2: http://tv.naver.com/v/1626936

Trailer 3: http://tv.naver.com/v/1654932

Eu sunt tare incantata de toate lucrurile pe care le-am aflat si abia astept primul episod. Cu speranta ca am reusit sa va fac si pe voi curiosi, va invit sa vizionati “Ruler: Master of the Mask”.

Vizionare placuta!

Sursa:Koreandrama.org, asianwiki.com, soompi.com

Traducere: Daniela Coman

     




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.