Bride-of-the-Water-God

Drama “Bride of the Water God” va incepe la mijlocul lunii iulie

„Bride of the Water God” va fi difuzata la mijlocul lunii iulie, dupa ce „Circle” se incheie.

Pornind ca „Sunjung manhwa”, o carte de benzi desenate destinata adolescentelor in 2006, adaptarea televizata a „Bride of the Water God” are in sfarsit o data de difuzare. Odata ce drama „Circle” ia sfarsit la mijlocul lunii iulie, „Bride of the Water God” va inlocui intervalele de seara in zilele de luni si marti.

Serialul in sine este scris de autoarea de manhwa, Yoon Mi Kyun, si spune povestea unei tinere, So Ah, care vine dintr-un sat afectat de seceta si este aleasa ca jertfa pentru un zeu al apei. In loc sa moara, Ha Baek, zeul chinez al Raului Galben, o salveaza si o duce in lumea lui plina de zei.

Yoon Mi Kyun a fost asistata de scenaristul Jung Yoon Jun, care a lucrat si la drame precum „Misaeng” si „Arang and the Magistrate”.

Nam Joo Hyuk si Shin Se Kyung (foto) joaca rolurile principale, Ha Baek si So Ah.

Alti actori si actrite care vor aparea in „Bride of the Water God” sunt: Im Joo Hwan, care ii va da viata lui Yoo He, Krystal, care o va interpreta pe Hye Ra si Gong Myung, Bi Ryum in serial.

„Bride of the Water God” va fi difuzata la mijlocul lunii iulie, lunea si martea, de la ora 23:00 (ora locala), pe postul tvN. (AleMiRa)

Sursa: www.koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.