Joo Sang Wook si Cha Ye Ryun s-au casatorit

Cuplul a sustinut o conferinta de presa pe 25 mai, cu putin timp inaintea ceremoniei restranse pe care au tinut-o la Walkerhill Hotel din Gwangjang-dong, Seoul, informeaza site-ul soompi.com. Potrivit sursei citate, fericitul eveniment a avut loc la ora 6:00 PM, ora locala a Coreei de Sud. La ceremonie au participat doar familia si prieteni apropiati ai celor doi artisti.

In timpul conferintei de presa, Joo Sang Wook a declarant: “Tremur din cauza numarului mare de oameni care au venit astazi aici (la conferinta de presa  – n.r.) si cred ca ziua de astazi este mai pretioasa si mai fericita decat orice alta zi. Seara trecuta am fost atat de nervos incat am sfarsit prin a bea doua sticle de soju de unul singur. Am crezut ca nu voi fi nervos deoarece am participat la o gramada de conferinte de presa, dar nu am putut sa dorm deloc. Ma simt incredibil de fericit si bucuros. Nu cred ca am mai simtit asa ceva pana acum”.

Joo Sang Wook si Cha Ye Ryun  au lucrat impreuna anul trecut la drama MBC “Glamorous Temptation”. Dupa incheierea dramei, relatia lor s-a dezvoltat intr-una romantica, presa incepand sa vorbeasca despre cuplul Wook-Ryun in martie 2016, mai arata sursa citata.

Cha Ye Ryun  (차예련) are 31 de ani (n. 16 iulie 1985). Joo Sang Wook (주상욱) este cu 7 ani mai mare decat partenera sa (38 ani, n. 18 iulie 1978).

Le uram si noi multi ani fericiti impreuna! (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.