Rain

Rain despre sarcina sotiei: “In momentul de fata nu as putea fi mai fericit”

Cantaretul sud-coreean, Bi Rain, si-a exprimat fericirea cu privire la sarcina sotiei sale, actrita Kim Tae-hee, spunand ca a tanjit intotdeauna dupa o viata de familie si ca nu ar putea fi mai fericit in acest moment, anunta Agentia de stiri Yonhap.

Conform sursei mentionate, Rain a facut aceasta remarca in timpul unui interviu din Bangkok, dupa ce a participat la festivalul de muzica digitala “Viral Fest Asia” tinut in acest an in capitala thailandeza. Festivalul de doua zile care a inceput vineri, 2 iunie, a adus celebritatea sud-coreeana in tara din Asia de Sud-Est pentru prima data dupa o perioada de doi ani.

Acesta a fost primul interviu acordat de Bi Rain de cand s-a casatorit, in ianuarie, cu Kim Tae-hee. In timpul acestuia, cantaretul-actor a afirmat: “In acest moment traiesc o viata frumoasa si fericita. Pe masura ce traim, etalonul pentru a judeca fericirea se poate schimba, dar in momentul de fata sunt in extaz!”

Cuplul de celebritati a anuntat luna trecuta prin intermediul agentiei lui Kim ca asteapta primul lor copil si ca actrita in varsta de 37 de ani are 15 saptamani de sarcina.

In prezent, Rain, al carui real nume este Jung Ji-hoon, participa la realizarea filmului biografic “Uhm Bok-dong”, ce se invarte in jurul renumitului ciclist Uhm Bok-dong, care a devenit un simbol al mandriei nationale pentru coreeni atunci cand a invins ciclistii japonezi si a castigat campionatul intr-o cursa de biciclete in timpul perioadei coloniale japoneze (1910-1945).

Conform cantaretului–actor, filmarile pentru “Uhm Bok-dong” sunt realizate in proportie de 40% si se asteapta ca pana la mijlocul lunii august sa inceapa sa se concentreze pe activitatile sale individuale. “Daca voi putea juca intr-o alta drama, ma astept ca noul meu album sa fie lansat in decembrie, dar daca nu am un alt rol, il voi lansa pe la jumatatea lui noiembrie”, a spus el.

In timpul interviului, cantaretul in varsta de 35 de ani a parut, de asemenea, ingrijorat in legatura cu faptul ca este un cantaret-dansator in varsta. “Am inventat noi miscari de dans care ar putea surprinde profunzimea experientei si a priceperii dobandite pe scena de-a lungul timpului. Sunt niste miscari ce cred ca vor fi greu de imitat de catre cantaretii-dansatori mai tineri.”

Intrebat despre “pensionarea” din domeniul muzical, Rain a raspuns: “Cred ca numai dupa ce voi aborda agresiv acest sector cel putin o data sau de doua ori voi lua in considerare retragerea de pe scena”.

Cei doi soti  s-au cunoscut in anul 2011 in timp ce filmau niste reclame TV, iar un an mai tarziu, mai exact in toamna lui 2012, au inceput sa se intalneasca.

Rain si-a inceput cariera in domeniul divertismentului in anul 2002 drept cantaret. In anii 2006 si 2011, acesta a fost numit de catre revista “U.S. Time” ca fiind unul dintre “cei mai influenti 100 de oameni”. In afara carierei de cantaret, Bi Rain are si o stralucita profesie de actor, atat pe plan national cat si international, acesta jucand atat in filmele de la Hollywood “Speed Racer” (2008) si “Ninja Assassin” (2009), cat si in serialul Tv chinezesc “Diamond Love”.

Daca pe sotul ei il cunoastem din cele mentionate mai sus, dar si din multe altele, cu Kim Tae-hee am putut sa facem cunostinta atat prin intermediul numeroaselor reclame TV, cat, mai ales,  prin rolurile sale din drame, precum: “Stairway to Heaven” (2003), “Love Story in Harvard” (2004), “Iris” (2009), “My Princess” (2011) si “Yong-pal” (2015).  (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.