b5de88fd6a3c852590f5d9738a325f44

Din cauza starii de sanatate, Seo In Guk a fost scutit de serviciul militar

Pe 5 iunie, agentia lui Seo In Guk, Jellyfish Entertainment, a dat un comunicat oficial privind examinarea medicala pentru reinscrierea in serviciul militar a actorului.

Oficiali ai agentiei au spus ca actorul a avut o reevaluare medicala in data de 27 aprilie, insa i s-a spus ca are nevoie si de o evaluare mai amanuntita. In Guk a finalizat reexaminarea pe 5 iunie la Centrul central de examinare fizica al Administratiei militare de forta de munca din Daegu. Actorul  va fi informat despre rezultate in doua-trei saptamani, iar agentia va face publice detaliile printr-o declaratie oficiala.

Reamintim cititorilor nostri ca Seo In Guk si-a inceput serviciul militar pe data de 28 martie, dar a fost trimis acasa pe 31 martie din cauza unei leziuni osteochondrale la glezna stanga. Daca i se acorda un grad intre 1 si 3 la reexaminarea medicala, el se va reinrola ca soldat activ. Daca ii este dat gradul patru, acesta va servi in schimb ca lucrator al serviciului public, iar un grad cinci sau sase va duce la o scutire completa de serviciul militar.

In data de 14 iunie, Jellyfish Entertainment a lansat o alta declaratie oficiala detaliind rezultatele reexaminarii medicale efectuate de Seo In Guk.

Ei au dezvaluit ca rezultatele reexaminari lui Seo l-au diagnosticat pe acesta cu osteochondrita disecanta la glezna stanga (o afectiune comuna care formeaza fisuri in cartilaj si os), ceea ce a confirmat ca actorul va fi oficial scutit de indatoririle sale militare deoarece i-a fost atribit gradul cinci in clasamentul de sanatate.

Oficialul Jellyfish Entertainment a concluzionat ca nu poate raspunde la alte intrebari privind situatia actuala a actorului. Agentia va lansa, cel mai probabil, o alta declaratie in viitor, dupa ce vor fi finalizate chestiunile privind serviciul militar al lui Seo In Guk. (Corina Stan)

Material realizat din surse combinate




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.