Ji-Chang-Wook

Ji Chang Wook va sustine un concert special pentru a sarbatori un deceniu de la debut

Ca un ramas bun inainte de viitoarea sa inrolare in armata si pentru a celebra 10 ani de la debutul sau, Ji Chang Wook va organiza un concert pentru fanii sai.

Dintr-un tanar luminos in 2008, Ji Chang Wook a devenit unul dintre actorii reprezentativi ai Coreei de Sud de astazi. Conform Soompi.com, o sursa a agentiei actorului, Glorious Entertainment, a declarat: “2017 a fost un an special pentru Ji Chang Wook. A debutat in 2008 si a lucrat nonstop in ultimul deceniu pentru a creste si a se maturiza astfel incat a devenit un actor reprezentativ al Coreei si el vrea sa impartaseasca recordul ultimilor zece ani cu fanii sai nu doar prin intermediul micului ecran.”

Sursa a adaugat: “Ca barbat care traieste in Republica Coreea, el isi va indeplini serviciul militar obligatoriu incepand cu acest an. Dar inainte de acel moment, Chang Wook vrea sa rasplateasca suportul si dragostea fanilor sai prin aceasta intalnire si sa le ofere o experienta pe care nu o vor uita”.

Incepand cu Japonia in 2012, Ji Chang Wook a petrecut ultimii sase ani avand turnee in China, Taiwan, Hong Kong si in alte parti ale Asiei. Datorita experientei bogate castigata de Ji Chang Wook in turneul din Asia, va puteti astepta sa vedeti o noua aparitie si cele mai bune performante oferite de actor.

Concertul va avea loc pe 22 iulie 2017 la Sala Olimpica din Parcul Olimpic din Songpa-gu, Seoul (Parcul Olimpic a fost, de asemenea, locul in care Ji Chang Wook si-a sarbatorit ziua de nastere in 2015 – n.r).  Concertul va incepe la ora 19:00 KST si va dura 150 de minute cu o pauza de 15 minute. Biletele vor fi puse in vanzare pe data de 21 iunie prin intermediul Interpark.

Desi 23 octombrie 2008 a fost desemnata ca fiind data oficiala a debutului lui Ji Chang Wook, Glorious Entertainment a decis sa celebreze cu un an mai devreme deoarece Ji Chang Wook va fi deja in armata atunci cand acesta va aniversa cu adevarat un deceniu de la debut, pe data de 23 octombrie 2018.

Accesand urmatorul link puteti viziona o scurta relatare despre Ji Chang Wook: https://www.youtube.com/watch?v=ANrJXbvbw34  (Corina Stan)

Material realizat din surse combinate




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.