6 motive pentru care trebuie sa urmariti drama “Fight my way”

Daca sunteti si voi prinsi de febra vizionarii dramelor coreene, se poate sa fi auzit de drama “Fight My Way/쌈 마이웨이”. Combinand prietenia, iubirea si sportul, este una dintre cele mai mediatizate drame ale momentului, iar in cazul in care v-ati propus sa va depasiti dependenta de K-drame, site-ul soompi.com va da sase motive pentru care ar trebui sa amanati acest moment (care, intre noi iubitorii de k-drame fie vorba, oricum nu putea fi depasit) si sa urmariti drama “Fight My Way” cât mai repede posibil.

  1. Primul dintre motive este si cel mai evident dintre ele, respectiv Park Seo Joon. Probabil ca l-ati vazut deja si in alte drame, dar dati-mi voie sa va spun ca “Fight My Way” nu va va ajuta deloc sa scapti de dragostea pentru Park Seo Joon. Din contra. In vreme ce personajul sau nu este tipul obisnuit de barbat inteligent, bogat si purtator de costum, va va face cu siguranta sa va indragostiti de el prin faptul ca este atat de adorabil, chiar si atunci cand rupe oase cu lovitura sa de Taekwondo.2. Al doilea motiv pentru care nu ar trebui sa ratati aceasta drama este Kim Ji Won. Dupa “Heirs” si “Descendants of the Sun”, actrita a reusit in sfarsit sa castige primul sau rol principal intr-o drama si, uitandu-ne la succesul inregistrat pana in prezent de “Fight My Way”, alegerea lui Kim Ji Won a fos probabil una dintre cele mai bune decizii luate de compania de productie a dramei. Ea a captat perfect sarmului personajului sau, Ae Ra, totul fiind adorabil la ea, de la pasiunea pentru microfon si pana la cea pentru bufoneriile lui Dong Man.

  1. Suspansul

Cu siguranta, cu totii ne putem da seama ca Ae Ra si Dong Man vor termina prin a fi impreuna. Pentru ca mereu se intampla asta, nu-i asa? (Cu unele exceptii, desigur). Dar sincer vorbind, urmarind cele doua personaje in drumul lor spre realizarea visurilor lor, vom avea parte de o multime de distractie, asa cum nu am mai avut de multa vreme. Ar putea fi vorba despre cei mai buni prieteni din copilarie sau despre comportamentul lor aproape nepoliticos unul fata de celalalt, dar indiferent de ce se petrece intre Ae Ra si Dong Man, serialul va poate face sa va simtiti ca si cum ati avea parte de o a doua copilarie. Se poate sa existe un Dong Man sau o Ae Ra ascunsa undeva, in voi, nu e asa?

  1. Poveste realista

Majoritatea dramelor se termina cand personajele principale isi incep relatia sau se casatoresc. Asa ca niciodata nu apucam sa vedem daca relatia va functiona cu adevarat sau nu. Relatia dintre Sul Hee si Joo Man (interpretati de Song Ha Yoon and Ahn Jae Hong) ne ofera o privire de ansamblu asupra greutatilor si dificultatilor unui cuplu de lunga durata, cand fluturii din stomac dispar, rutina se instaleaza, iar oamenii nu isi mai spala parul atat de des pe cat ar trebui. Prin urmare, imaginea realista a acestei drame a adus laudele serialului.

  1. Bromance

Exista fara indoiala dragoste si prietenie in drama “Fight My Way,” dar nu trebuie trecuta cu vedrea nici “relatia” dintre Dong Man si antrenorul sau de Daekwondo. Antrenorul Jang Ho il urmareste practic pe Dong Man cu camionul sau alimentar, avand in mod continuu mici caderi nervoase, in vreme ce Dong Man isi redescopera spiritual sau luptator interior –  imaginea este ca o poveste de “iubire” aditionala pe langa cea de baza, lucru care ne face sa ne dorim sa vedem mai mult.

  1. Mesajul

Multe drame ne lasa o impresie de lunga durata – unele ne fac paranoici, altele ne ridica asteptarile la niveluri nerealiste, si multe altele ne fac sa ne punem intrebari legate de viata noastra ca persoane singuratice, care nu au alta activitate sociala decat sa se uite la TV. Dar “Fight My Way” merge mai departe de atat. La o conferinta de presa, actorul principal, Park Seo Joon a spus ca, pentru el,  mesajul general al dramei “Fight My Way” este perfect rezumat de vorbele lui Dong Man din episodul patru: “Chiar daca nu reusesc/nu am succes, tot o voi face!” Acesta este un citat inspirational peste care ar fi bine sa nu treceti cu vederea. Si nu uitati ca drama “Fight My Way” se difuzeaza in fiecare luni si marti pe postul KBS2, de la ora 22:00 (ora locala a Coreei de Sud). La noi o puteti urmari pe http://blogul-lui-atanase.ro/ . (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.