Lee Min Ho straluceste ca prezentator de documentar TV

Actorul Lee Min-Ho, un nume mare de star Hallyu rareori vazut in afara serialelor TV si al filmelor, a muncit din greu pentru a deveni un prezentator TV, informeaza site-ul koreatimes.co.kr.

In a treia parte a documentarului MBC “DMZ, the Wild”, care a difuzat primul episod in luna aprilie si pe cel de-al doilea lunea trecuta (12 iunie – n.r.), Lee rataceste in partea de sud a Zonei Demilitarizate (DMZ), o zona salbatica de 4 kilometri care separa cele doua Corei, si introduce flora salbatica infloritoare acolo unde accesul uman a fost interzis incepand cu anul 1953, ca urmare a Armistitiului Coreean.

Desi participarea celebritatilor la documentare ca naratori a devenit un lucru comun, este fara precedent ca o celebritate sa joace un rol activ in cadrul filmarii unui documentar, asa cum a facut Lee Min Ho.

Actorul apare in documentar pentru a creste gradul de constientizare pentru speciile salbatice pe cale de disparitie. De altfel, el a insotit echipa de productie in DMZ pe tot parcursul filmarilor pentru un an și jumatate, respectiv intre octombrie 2015 si luna martie a acestui an. El a campat la temperaturi de inghet de pana la minus 20 grade Celsius si a asteptat timp de opt ore pana cand a vazut un mistret. Actorul prezinta astfel imagini rare ale naturii, inclusiv canibalizarea printre mistretii salbatici.

“Exista un loc ca acesta la cateva ore distanta de Seul. Chiar daca sunt coreean, nu am stiut mare lucru despre acest loc”, a spus Lee Min Ho in episodul mentionat. Starul din indragita drama SBS “The Legend of the Blue Sea” si-a inceput serviciul militar obligatoriu in luna mai, iar acest documentar a fost ultimul sau proiect inaintea inrolarii.

Al doilea episode al documentarului releva lupta feroce dintre animalele salbatice pentru supravietuire, incluzand o ciocanitoare neagra care lupta pentru a-si pastra cuibul ce era ravnit de alte pasari, dar si de veverite, mai arata sursa citata. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.