Suspicious-Partner-22

“Suspicious Partner”, o poveste interesanta ce nu trebuie ratata

Serialul de comedie romantic de la SBS, “Suspicious Partner”, a ajuns deja la jumatatea povestii sale, dar mai sunt inca multe lucruri pe care trebuie sa le urmariti.

Pana in prezent, drama a prezentat chimia romantica dintre No Ji Wook (Ji Chang Wook) si Eun Bong Hee (Nam Ji Hyun), care se ocupa de un caz de crima misterios. Cu toate acestea, istoria confuza din spatele familiei celor doua personaje a facut spectatorii curiosi daca acestia vor deveni un cuplu sau nu.

Iata trei aspecte pe care sa le urmariti in viitoarele episoade ale serialului.

In primul rand, urmariti cursa lui No Ji Wook pentru a captura adevaratul criminal, Jung Hyun Soo (Dong Ha). Cand No Ji Wook afla ca Jung Hyun Soo a mintit in legatura cu alibiul sau, suspiciunea lui creste. Pentru a descoperi adevarul, No Ji Wook decide sa efectueze o investigatie secreta a lui Jung Hyun Soo cu ajutorul sefului Bang (Jang Hyuk Jin). Cu toate acestea, Jung Hyun Soo isi da seama de aceasta ancheta si cele doua personaje incearca sa se atraga unul pe celalalt intr-o capcana printr-o conversatie aparent inocenta, dar tensionata. Intrebarea este: “Va putea No Ji Wook sa-l prinda pe Jung Hyun Soo sau va reusi Jung Hyun Soo sa-si ascunda crima pana la sfarsit?”.

In al doilea rand, urmariti-i pe No Ji Wook si Eun Bong Hee pentru a vedea daca romantismul lor va inflori. No Ji Wook isi da seama cu intarziere de dragostea sa pentru Eun Bong Hee si se straduieste sa o convinga pe ea de sentimentele lui. Eun Bong Hee are, de asemenea, sentimente pentru No Ji Wook, dar ezita sa-i accepte dragostea. Echipa de productie a “Suspicious Partner” a tachinat spectatorii spunand ca Eun Bong Hee va raspunde marturisirii lui No Ji Wook in viitorul episod, ridicand anticiparea pentru romantismul celor doua personaje.

In cele din urma, vom afla adevarul despre istoria ascunsa a familiei lui No Ji Wook si Eun Bong Hee. In episodul 20, spectatorii au fost socati sa afle ca moartea parintilor lui No Ji Wook a fost cumva legata de tatal lui Eun Bong Hee. Daca legatura dintre cele doua familii este nefavorabila, No Ji Wook si Eun Bong Hee ar putea sa nu isi continue relatia lor in curs de dezvoltare. Povestea celor doua familii va dezvalui daca cei doi sunt meniti sa fie impreuna sau nu.

Saptamana trecuta (14 si 15 iunie) am aflat din episoadele 23 si 24 ca seful Bang (Jang Hyuk Jin) si-a continuat investigatia asupra lui Jung Hyun Soo (Dong Ha), urmarind oamenii dintr-o fotografie pe care a gasit-o in casa lui Jin Chu Ho. In aceasta situatie, Jung Hyun Soo l-a injunghiat pe seful Bang cu un cutit, iar atunci cand No Ji Wook  a mers dupa el in urma unui mesaj trimis de acesta in avans, seful Bang a fost gasit inconstient si grav ranit. Ji Wook a strigat de furie si disperare, facandu-i pe spectatori sa verse lacrimi in acelasi timp cu el.

In episoadele de saptamana aceasta (21 si 22 iunie) vom observa cum ochii incetosati ai lui Ji Wook ne dezvaluie durerea din sufletul sau si cat de mult a plans, in timp ce corpul sau neputincios este consolat de imbratisarea lui Eun Bong Hee.

Fata si mainile sale sunt acoperite de sange, aratand intensitatea situatiei. Si cu toate ca Bong Hee tocmai a fost atacata de fostul iubit al prietenei ei, aceasta isi ascunde durerea pentru a-l consola pe Ji Wook.

Echipa de productie a dramei a explicat: “Suspiciunea lui Ji Wook fata de Hyun Soo se transforma intr-o alta intreaga emotie din cauza incidentului care il implica pe seful Bang. Urmariti urmatoarele episoade pentru a afla cum se va ocupa Ji Wook de Hyun Soo.”

Drama “Suspicious partner” se difuzeaza in fiecare miercuri si joi pe canalul de televiziune SBS.

Eu sunt tare curioasa sa vad ce se mai intampla in serial si sper ca v-am facut curiosi si pe voi! (Corina Stan)

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.