Trupa KARD, aleasa ambasador global al orasului Seul pentru campania ‘I.SEOUL.U’

Minunatii membri ai trupei KARD au fost selectati pentru a fi ambasadorii mondiali ai campaniei guvernului metropolitan din Seul “I.SEOUL.U”, informeaza site-ul http://www.allkpop.com. Potrivit sursei citate, grupul a participat la o ceremonie de numire in aceasta calitate chiar in cursul zilei de astazi. Indragitii membri ai KARD vor fi astfel imaginea campaniei “I.SEOUL.U”, urmand exemplul unor vedete celebre din industria de entertainment sud-coreean precum Rain, Lee Byung Hun si Super Junior.

Cu acest prilej, KARD au declarat: “Suntem onorati sa fim alesi ca ambasadori ai brandului  “I.SEOUL.U”, care reprezinta Seulul. Speram să fim de ajutor in promovarea orasului Seul. Vom munci din greu pentru a promova “I.SEOUL.U” in toata lumea.”

De cealalta parte, reprezentati ai guvernului metropolitan din Seul au declarat ca “KARD va participa la diverse activitati (promovarea Seoul Brand <<I SEOUL U>>, participand la diverse evenimente de promovare urbana, video promotionale pentru Seul etc.) pentru a creste imaginea orasului Seul pana in iunie 2018. KARD au lucrat deja impreuna cu SMG la Seoullo7017 și platforma Chang-dong 61”, mai arata sursa citata.  (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.