19264462_1561478500589177_6653646141456057618_o

Midnight Pearls si Oana Taune, marii castigatori ai “Kpop Cover Contest 2017”

Sambata, 22 iulie, a avut loc un eveniment special pentru fanii kpop de pe meleagurile noastre. Este vorba despre “KPOP COVER CONTEST 2017”, eveniment organizat de Kompas Events la Palatul National al Copiilor (Sala Mica).

Cu doar o ora inainte de inceperea evenimentului, participantii erau cuprinsi de emotii si pe  ultima suta de metri cu pregatirile inainte sa urce pe scena.  La ora 15:00 s-a putut face intrarea in locatie, iar  cei prezenti au avut ocazia sa descopere chiar la intrare un stand cu produse kpop aduse special din Coreea. Desigur era vorba despre diverse ”lucrusoare” de la trupe ca EXO, BIG BANG si BTS. Dupa ce fiecare si-a gasit un loc in sala, concursul a inceput pe la ora 16:00.

 

 

Spre uimirea fanilor, cea care a deschis acest eveniment a fost chiar invitata speciala din Japonia, iubitoare a culturii coreene, pe nume Kanon Mizuno. Cu o  voce uimitoare si o infatisare pe masura,  in cele cateva minute cat a fost pe scena am avut impresia ca vedem un personaj dintr-un desen japonez.  Ea a interpretat 3 melodii, dintre care una  a fost in coreeana si ultima, cea mai cunoscut, a fost “SAKURA forest”.

Apoi dupa o scurta pauza s-a dat startul primei parti a evenimentului, si anume “KPOP DANCE COVER CONTEST”. 10 trupe de dans care au reusit sa ajunga pana in aceasta etapa au avut ocazia  sa isi prezinte coregrafiile in fata publicului roman, dar si a juriului format din Baek Koo Young, coregraful trupei EXO, DJ Kiara Lee si invitatei speciale din Japonia, Kanon Mizuno.  Printre aceste trupe de dans s-au aflat nume deja cunoscute iubitorilor Kpop din Romania, cum ar fi: 2Storm, Midnight Pearls, Radical GNO, P.W.R, dar si unele mai noi infiintate, respectiv The Leaders, Totem, DSY, Gun Shot, dar si altele.

Cele care au deschis show-ul au fost etele de la 2Storm, care au lasat o impresie puternica cu alegerea lor, “The 7th Sense”, de la trupa NCT U. Atmosfera s-a infierbantat de-a dreptul atunci cand pe scena au urcat fetele de la Hot Chocolate cu performanta lor, Girl’s Day – “Expectation”.

De asemenea,  o alta performanta care a impresionat publicul a fost cea a fetelor de la Midnight Pearls, care au decis  sa danseze pe melodia de la  NCT 127 – “Limitless”. Fanii au aclamat in continuu si performanta sustinuta de trupa The Leaders, care s-a dovedit a fi o alegere indrazneata, mai exact melodia celor de NCT127, “Fire Truck”.

A urmat apoi “KPOP  VOICE COVER CONTEST”, unde participantii au avut oportunitatea sa isi  arate calitatile vocale. Printre cei 6 participanti care au ajuns in aceasta etapa s-a aflat si colega noastra, Raluca. In aceasta sectiune am putut asculta  diverse alegeri, de la Gummy – “Day and Night”, EXO CBX- “Hei Mama”, pana la melodiile 2PM. Prezenta scenica si voceau au reusit insa sa faca diferenta si participantii au fost ovationati de sustinatorii lor.

Un moment surprinzator al serii a fost atunci cand  pe scena a urcat  plin de emotii singurul concurent baiat inscris in concurs. El se numeste Ionut sau Kang Ha Sun si a ales sa performeze o melodie rapp, mai exact, G-Dragon –“Black” iar la sfarsit a reusit sa smulga ropote de aplauze.

La final, juratii au fost rugati sa spuna ce impresii au avut in urma evenimentului. Primul a fost Baek Koo Young care a amintit si de workshop-ul pe care l-a sustinut in decursul zilei alaturi de trupele de dans inscrise. Coregraful chiar a urcat pe scena pentru o scurta demonstratie “live” de dans, alaturi de cateva dansatoare pe melodia “Ko ko Bop” de la EXO. Apoi DJ Kiara Lee a spus ca a fost foarte impresionata de calitate spectacolului si ca nu stia ca in tara noastra exista asa multi oameni talentati. Ea a mai lansat si o invitatie pentru petrecerea din acea seara, al carei DJ a fost. Cantareata Kanon Mizuno a spus si ea cateva cuvinte in stilul ei dragalas si a felicitat toti participantii.

La ora 22:00,  in club Fabrica, a inceput KPOP PARTY unde urma sa se  dezvaluie cei 2 castigatori de la cele 2 sectiuni, respectiv dans si voce. Se pare ca in urma punctajului acordat de jurati, primul loc la sectiunea “KPOP DANCE COVER CONTEST “ a fost castigat de trupa Midnight Pearls. Locul 2 a fost ocupat de trupa  The Leaders iar 3 de P.W.R (NCT DREAM –“My First and Last”) -trupa de la Pitesti).

In privinta sectiunii ”KPOP VOICE COVER CONTEST“, cea care a reusit sa impresioneze juriul a fost Oana Taune, care a obtinut trofeul mult-visat. Pe locul 2 s-a aflat colega noastra, Raluca, iar pe 3, Ionut. Cu aceasta ocazie dorim si noi sa o felicitam pe Raluca pentru performanta obtinuta. In plus, toate trupele si interpretii au fost premiati cu cate o diploma de participare.

Pentru a vedea cum a fost, va invitam sa ramaneti aproape pentru ca o sa postam pe pagina de Youtube a asociatiei (https://www.youtube.com/channel/UCpVh8e3VjPuOG3vqP1HSiuA) si alte  filmulete de la eveniment.

Mai jos gasiti performanta trupei castigatoarea, Midnight Pearls:

Iar aici este performanta colegei noastre, Raluca:

In concluzie, as putea spune ca a fost un eveniment distractiv si bine organizat pentru care trebuie sa le multumim celor de la Kompas Events, dar si participantilor. (Daniela Coman) 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.