main(141)

Nam Ji-hyun devine imaginea rating-urilor in ascensiune

Pentru actrita Nam Ji-hyun, in varsta de 21 de ani, drama “Suspicious Partner” a fost speciala intrucat a fost primul sau serial romantic in calitate de adult. Ultima comedie romantica de la SBS, careia la inceput nu i s-a acordat asa multa atentie, si-a inversat clasamentul in privinta rating-ului, asa cum a facut-o si drama precedenta, “Shopping King Louie”, iar Nam a castigat o porecla noua,”imaginea graficelor in ascensiune”.

“Apreciez foarte mult acest lucru, deoarece stiu foarte bine cat de greu este pentru o drama sa se incheie cu un spectru ascendent de vizionare”, a declarat Nam in timpul unui interviu cu The Korea Times la o cafenea din Seoul.

Nam a interpretat rolul avocatei Eun Bong-hee, care este partenera fostului procuror Noh Ji-wook, jucat de Ji Chang-wook. In timp ce Eun si Noh incearca sa rezolve un caz de crima in serie, intre cei doi se naste o poveste de dragoste.

Actrita, care a petrecut mai mult de zece ani ca actrita copil in drame, incluzand si faimosul serial “Regina Seondoek (2009)”, spune ca este foarte multumita de rezultatul celei mai recente drame. “Cea mai mare preocupare de ani de zile a fost cum sa ma prezint ca o actrita matura in fata telespectatorilor care m-au urmarit pe micile ecrane in toti acesti ani. Strategia mea a fost de a face pasi mici, deoarece a fost important pentru mine ca telespectatorii sa nu piarda imaginea mea familiara, ci doar sa adauge una nou in acelasi timp,” a declarat ea.

“In proiectul meu anterioar “Shopping King Louie”, am prezentat dragostea catelusului, iar apoi m-am mutat la aceasta poveste de dragoste grozava prin intermediul “Suspicious Partner”. Mi-am portretizat personajul ca suferind din dragoste, dar devenind fericit datorita unei noi iubiri infloritoare. Sunt usurata ca telespectatorii ma vad ca pe o actrita matura fara sa imi dea senzatia de alienare”.

Conform afirmatiilor lui Ji-hyun, cea mai memorabila replica a dramei este “Esti murdara, dar draguta”. “Cele doua adjective “murdara” si “draguta” nu merg associate in majoritatea situatiilor. Replica pe care Noh o spune lui Eun, dupa ce ea a muncit cu sarguinta pentru a descoperi adevarul si i l-a dezvaluit cu mandrie lui Noh, stabileste intregul ton al acestei comedii romantice “, a spus ea. “In timp ce filmam scena, m-am gandit ca as fi foarte fericita daca as putea auzi un astfel de compliment de la cineva dupa toate eforturile mele”.

Nam, care a aparut intr-o varietate de programe test si a debutat ca actrita in 2004, spune ca desi proiectele ei au avut intotdeauna succes, ea nu era la fel de increzatoare.

“Proiectele mele au avut succes si acest lucru m-a ajutat sa trec de la un proiect la urmatorul. In interiorul meu, ma intrebam daca a fi o actrita este modul potrivit de a-mi face viata fericita”, a spus Nam. “Aceasta nesiguranta mi-a dat sentimentul de vina intrucat as putea lua locul altora ce muncesc sa faca din calitatile lor o cariera. Pentru a trece peste vinovatie am devenit o perfectionista in ceea ce ma priveste, iar cele mai mici neajunsuri ale mele sunt suficiente pentru a ma dezamagi.”

Dupa toti acesti ani in fata camerei, Nam s-a inscris la Universitatea Sogang la specializarea psihologie. Acum spune ca nu a gasit alta profesie care sa-i fure atentia de la actorie. Ji-hyun, care si-a luat un timp liber dupa filmarea “Suspicious Partner”, se va intoarce la scoala in aceasta toamna.

“Cand filmez pentru drame si filme fac ceva special pentru mine, in timp ce atunci cand ma intorc la scoala am impresia ca ma voi intoarce acolo unde apartin”, a spus actrita.

Nam spune ca isi doreste sa fie o actrita pe care spectatorii o pot considera familiara. “Vreau sa fiu o actrita a carei prezenta in drame sau filme sa nu ar fi o surpriza. Deci, atunci cand telespectatorii ma vad in teaserele pentru filme sau drame, imi doresc sa le vada la fel de natural”, a incheiat Nam Ji-hyun. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.