Lee-Joon-Gi4

Lee Joon Ki vorbeste despre “Criminal Minds” si dramele istorice

Lee Joon Gi a vorbit despre diferentele dintre performanta in drame moderne si istorice in timpul unei emisiuni Naver V Live, din data de 26 iulie, informeaza site-ul Soompi.com.

“Deoarece dramele istorice se bazeaza pe povesti care au un sambure de adevar, nu poti improviza. Pe de alta parte, din moment ce serialele moderne au loc in epoca in care traiesc acum, pot fi mult mai natural”, a explicat actorul.

Conform Soompi.com, Lee Joon Ki a adaugat zambind: “Mai mult decat orice, imi place ca timpul dintre seriale este unul scurt si ca pot lucra avand aer conditionat.”

Actorul a vorbit, de asemenea, despre sentimentele sale privind premiera celei mai noi drame, “Criminal Minds”, declarand: “Prima emisiune a unei drame este intotdeauna destul de impovaratoare. Este o parte emotie si o parte povara, dar, de obicei, ma simt mai mult impovarat.”

 

“Criminal Minds” de la tvN este un remake al dramei americane cu acelasi nume, iar realizarea remake-ul popularei serii CBS cu 13 sezoane nu a fost un lucru usor.

“Exista in mod natural o povara din cauza serialului original. Cu toate acestea, in loc sa incercam sa copiem originalul, am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a incorpora mai mult punctual de vedere coreean. Incercam sa umplem decalajul emotional dintre emisiunile americane si coreene cu dialogul coreean si performantele coreene ale actorilor coreeni. Asadar, va rog sa va simtiti confortabil in timp ce urmariti versiunea noastra”, a declarat Lee cu privire la efortul depus in realizarea serialului.

Tot in timpul emisiunii live, actorul a citit unul din comentariile internautilor care spunea: “Sper ca exista o poveste de dragoste intre Lee Joon Ki si Moon Chae Won”, iar Lee a raspuns: “Nu cred ca va exista o poveste de dragoste cu Moon Chae Won”, continunad sa explice “din moment ce este o drama de investigare a crimei, nu va fi prea mult romantism implicat. Dar, in schimb, intriga se va concentra pe investigatii la locul crimei. De fapt, am vrut intotdeauna sa joc alaturi de Moon Chae Won si ma bucur ca de data aceasta am avut ocazia.”

“Criminal Minds” a avut premiera pe data de 26 iulie si o puteti urmari in fiecare miercuri si joi pe tvN de la ora 22:50 KST. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.