75ab880c-add2-40bb-b271-70cff395e217

“The Battleship Island” filmul lui Song Joong Ki si So Ji Sub a batut recordul in ziua premierei

Se pare ca in prezent nimic nu poate merge rau pentru Song Joong Ki. Cu anuntul nuntii sale din luna octombrie la orizont si nou sau film ”The Battleship Island”care a avut premiera in Coreea pe 26 iulie, nu numai ca a fost nr. 1 in box office, de fapt a batut si un nou recod, devenind astfel filmul cu cea mai mare audienta din istoria coreeana.

Peste 970 000 spectatori care au vazut filmul “The Battleship Island” chiar in ziua premierei. Este un rezultat remarcabil fiind pentru prima data in istoria cinematografica cand aproape un million de oameni privesc un film la cinematograf in ziua premierei.

Din distributia acestui film mai fac parte si Hwang Jung MinSo Ji Sub si  Lee Jung Hyun.“The Battleship Island“ este un film de actiune  istorica care va spune povestea evadarii indraznete pe care au facut-o un grup de peste 400 de prizonieri dintr-un lagar de munca in timpul ocupatieie japoneze.
Pe lângă dragostea pentru toți actorii din blockbuster, subiectul filmului  este motivul care  a adus atât de mulți spectatori in cinematografe in ziua premierei, ei au dorit neaparat sa vada   povestea eroismului coreean în timpul unor greutăți de neimaginat.

Ceea ce a facut ca ziua premierei sa fie si mai speciala, lasand la o parte recordul nou stabilit, este  faptul ca filmul nu a fost doar cel mai vizionat film coreean din toate timpurile (in prima zi) si a devenit  si cel mai bun film coreean realizat vreodata.  Cel care a detinut  recordul anterior pentru ziua premierei in cazul unui film coreean a fost super-productia de anul trecut Train to Busan  si  filmul lui Tom Cruise The Mummy” care tocmai a avut premiera  în iunie. Dar totul pana in acest moment cand se pare ca in Coreea nici macar Tom Cruise nu poate sa bata popularitatea lui Song Joong Ki din prezent.

“The Battleship Island” ruleaza  in cinematografele coreene doar de cateva zile si cu siguranta va stabili si mai multe recorduri.

Pentru a va face o idee despre acest film, va invitam sa urmariti aici filmuletul de prezentare:  https://www.youtube.com/watch?v=GmA2YIWRF0M

Noi vrem sa felicitam echipa de productie dar si distributia acestui film. Abia asteptam sa il putem viziona si noi.

Sursa: dramafever.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.