imgji-chang-wook

Ji Chang Wook pleaca in armata + 10 motive pentru care orice fan ii va duce dorul

Indragitul actor din drama “Suspicious Partner” a luat decizia sa mearga in armata iar acest lucru vrea sa se desfasaore in liniste. Pe 12 august, agentia actorului a dat o declaratie prin care se anunta ca Ji Chang Wook se va inrola pe 14 august la centru de antrenamente  din provincia Gangwon fara a avea parte de evenimente speciale pentru a marca cei 2 ani in care va fi in pauza de la orice activitate. Ei au mai spus ca aceasta decizie a fost luata in acord cu dorintele actorului si au mai explicat astfel ”Nu vor fi organizate evenimente speciale in ziua in care el se va inrola. Sa se prezinte in fata reporterilor si a fanilor pentru a-si lua ramas bun este o abordare care nu se potriveste cu personalitatea lui Ji Chang Wook.”

Cu 2 zile inainte de a se inrola, Ji Chang Wook si-a  petrecut timpul distrandu-se alaturi de prietenii si familia sa, iar in legatura cu inrolarea sa el a spus: “Voi da tot ce pot pentru a-mi indeplini datoria ca cetatean coreean.”

De asemenea tot cu 2 zile inainte de inrolare, Ji Chang Wook a aratat tuturor pregatirile pe care le face pentru armata  intr-un filmulet in care arata cum este tuns. Pe 12 august el a postat un filmulet prin intermediul contului sau de Instagram, unde arata ca a mers la un salon pentru a fi tuns. Il putem vedea pe Ji Chang Wook cu un zambet luminous pe fata in timp ce este ajutat sa ajunga la coafura potrivita pentru armata.

Anterior cand a fost intrebat despre inrolarea sa in armata el a spus astfel: “Abia astept armata. Desi ma inrolez destul de tarziu sper sa ma distrez si sa raman sanatos pe tot parcursul procesului.”

Puteti sa vedeti si voi chiar aici filmuletul sau: https://www.instagram.com/p/BXsRnwzBrEC/?taken-by=jichangwook

Acum va voi prezenta 10 motive pentru care orice fan ii va duce dorul lui Ji Chang Wook

  1. Bineînțeles, el este unul dintre cei mai doriti si apreciati actori din industria cinematografica coreeana- Nu există nici un dubiu, este unul dintre cei mai deștepți bărbați din industrie. Fie că este vorba de rolul sau exceptional din “Healer”, de avocatul din “Suspicious Partner” sau rolul arogant din “K2”, el este întotdeauna cel mai bun.
  2.  Dedicarea sa este electrizanta – Odată PD Park Sun Ho a lăudat actorul pentru dedicarea sa și pentru felul in care isi  joaca rolul spre perfecțiune. “Privirea lui Ji Chang Wook este incredibilă.  Mi-am dat seama și mai mult filmand indeaproape ca noi chiar colaboram cu el. Deocamdată numai membrii personalului și eu am reușit să îl apreciem prin obiectivul camerei, dar odată ce drama incepe sa fie difuzata telespectatorii vor fi fermecati de  actiunea sa autentica si privirea adanca”, a declarat el pentru Soompi.
  3. Abilitățile sale uimitoare in scene de actiune– Primul a fost „Healer” apoi a urmat „Fabricated City” si intru-un final „K2”. El  și-a consacrat locul perfect ca erou de acțiune. Si este unul dintre putinii  actori care își pot face cu ușurință propriile scene de acțiune. 
  4. El reuseste sa stabileasca o chimie perfecta cu partenerele sale de sex feminin – Există o mulțime de motive pentru a ne indragosti de Ji Chang Wook. De fapt, el a împărtășit o chimie destul de buna cu toate actritele de sex feminin cu care a jucat – și, uneori, credem că cuplul este îndrăgostit într-adevăr. Cu toate acestea, se pare ca Cupidon nu „l-a lovit” inca pe actor in viata reala dar  speram ca el sa isi gaseasca iubirea in curand.

  5. El îsi spune replicile la perfectie si atat de convingator – Ne-a făcut inima să tresara când Seo Jun Hoo (personajul său din „Healer”) a spus: “Încă mai vreau să fiu acolo pentru ea, nu-mi spune să fug. Nu stiu sa fug departe.”

  6. Saruta foarte bine – Ei bine, asta nu are nevoie de explicații intrucat cu siguranta toata lumea a observat acest lucru!
  7. Trupul său bine sculptat – Amintiți-vă, scena luptei din baie din drama „K2” ! Deși Wook a debutat cu o imagine de băiat cu „patratele de ciocolata”, rolurile sale din „Empress Ki”, „Healer” și „K2” i-au oferit o sansa sa isi demonstreze inca o data abilitatile actoricesti. De atunci, a învățat diferite tehnici de arte marțiale pentru rolurile sale și s-a concentrat asupra corpului său bine sculptat.
  8. Fie ca abordeaza stilul formal sau casual, el este întotdeauna la cel mai înalt nivel – Este adorabil, iubitor de distracție, arătos, macho și fermecător. Și restul sunt doar si mai multe laude la adresa lui.
  9. Poate sa cante adorabil si are miscari de dans dragute – Știm cu toții că este un cântăreț bun, dar știti că are abilitatea de a dansa dragut? Urmariti acest filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=qwlkdXXno4U
  10. În cele din urmă, el este un interpret uimitor – El are o abilitate excepțională de a juca. Munca și determinarea sa l-au ajutat să intre cu ușurință în rolul fiecarui personaj pe care l-a ales.

 

Surse: soompi.com, ibtimes.sg

Autor: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.