Because-This-Is-My-First-Life-Poster1

“Because This is My first Life” – o poveste interesanta despre viata

Zilele acestea un serial mi-a atras atentia foarte mult. Nu stiu sigur sa va spun care sunt motivele pentru care l-am ales, poate doar pentru ca am vazut care este distributia lui. Este vorba despre drama “Because This is My first Life/이번 생은 처음이라”, drama ce ni-l aduce in prim-plan pe actorul Lee Min Ki in primul sau rol principal de pe micul ecran  dupa o absenta de zece ani, mai exact din anul 2007. Cea care ii este  partenera de aceasta data este  Jung So Min, actrita cunoscuta publicului roman din mai multe seriale pe care le voi aminti ceva mai jos. Desi mai sunt doar cateva episoade pana la finalul acestei drame, m-am hotarat sa va scriu despre ea ca o recomandare pentru cei care inca nu s-au decis inca sa o urmareasca.

Aceasta drama a avut premiera pe 9 octombrie si poate fi vazuta in zilele de luni si marti, incepand cu ora 22:50 (ora coreeana). Ca gen artistic, drama este catalogata ca fiind o comedie romantica cu 16 episoade, un proiect marca tvN.

“Because This is My first Life” este “opera“ regizorului Park Joon Hwa, dupa un scenariu care poarta semnatura lui  Yoon Nan Joong.

Poveste

Aceasta drama aduce in prim-plan povestea unui barbat “de casa”, sarac, si a unei  femei  fara adapost, care prin diverse imprejurari ajung sa imparta aceeasi casa si sa traiasca ca un cuplu. “Because This is My first time” surprinde  viata celor casatoriti si problemele cu care se confrunta tinerii in zilele de astazi.

Nam Se Hee (rol interpretat de Lee Min Ki) este un barbat singur de aproximativ 30 de ani. El s-a hotarat sa nu se casatoreasca. Desi are propria casa,  el are foarte multe datorii. In acelasi timp, Yoon Ji Ho (Jung So Min) este o femeie singura aflata tot la 30 de ani. Ea nu are o casa si ii invidiaza foarte mult pe cei care detin una. Yoon Ji Ho s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului si acest fapt a determinat-o sa renunte sa isi gaseasca un partener. Printr-o intamplare, Yoon Ji Ho incepe sa locuiasca in casa lui Nam Se Hee si astfel cei doi devin colegi de apartament.

Distributie

Actori principali:

Lee Min Ki – Nam Se Hee
Jung So Min – Yoon Ji Ho

Actori secundari:

Esom – Yoo Soo Ji
Park Byung Eun – Ma Sang Goo
Kim Ga Eun – Yang Ho Rang
Kim Min Sook – Sim Won Seok

Alti actori:

Kim Eung Soo – Nam Hee Bong (tatal lui Se Hee)
Moon Hee Kyung – Jo Myung Ji (mama lui Se Hee)

Kim Byung Ok – Yoon Jong Soo (tatal lui Ji ho)
Kim Sun Young – Kim Hyun Ja (mama lui Ji ho)

Yoon Bo Mi – Yoon Bo Mi
Hwang Suk Jung

Aparitii speciale:

Yoon Doo Joon
Yoon So Hee

Actori

Lee Min Ki este un actor cunocut din mai multe productii coreene. Sigur l-ati putut remarca in drame ca: “Shut Up Flower Boy Band” (tvN/2012), “Dalja’s Spring”  (KBS2/2007), “Four Gold Chasers” (KBS2/2007) sau din filmele: “Shoot Me in the Heart” (2015),” For the Emperor” (2014) ,“Monster” (2013), ”Very Ordinary Couple” (2013), ”Spellbound” (2011), “Quick” (2011) si “My Brother Young Ja-Ya”  (2010).

Jung So Min este o tanara actrita foarte apreciata de fani. Sigur si voi o veti recunoaste daca ati urmarit dramele: “My Father is Strange”  (KBS2/2017), “Sound of Your Heart “ (KBS2/2016-2017), “D-Day” (JTBC/2015), “Big Man” (KBS2/2014), ”Can We Get Married?”  (jTBC/2012-2013), ”Standby” (MBC/2012),” Mischievous Kiss “ (MBC/2010) sau ”Bad Guy”  (SBS/2010).

Curiozitati

  1. “Because This is My first Life” a luat locul dramei difuzate anterior pe tvN, “Argon”.
  2.  Prima cititre a scenariului au avut loc pe 25 august.
  3.  Este o productie realizata de compania MI Inc, cea care s-a aflat “in spatele” altor drame de succes precum “You’re Beautiful” (2009), “Hogu’s Love (2015) si “Memory”  (2016).
  4. A inregistrat un rating destul de mare, de 4.197% si 5.177%, desi este difuzata de un post care nu este public

 

  Image result for because this is my first life

Image result for because this is my first life

Daca inca nu ati inceput aceasta drama, va invit sa va faceti o idee despre ea urmarind cateva  vindeoclipuri:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=5ddixz3vhdg

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=NfovQza_CMs

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=cKUJYsUGlVQ

Sper ca v-am facut curiosi si veti  urmari  de acum inainte drama “Because This is My First Life”.

Sursa: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.