AEN20171205008700315_02_i

“Black Knight”, o noua poveste fantastica despre destin si nemurire

O noua drama fantastica despre o retea de relatii romantice incurcate de trei milenii urmeaza  sa aiba premiera in aceasta miercuri, 6 decembrie, pe KBS 2TV, relateaza  agentia de stiri Yonhap.

“ “Black Knight: The Man Who Guards Me”, vorbeste de o forta invizibila, despre care se crede ca dicteaza destinul uman, pedepsind baietii rai, recompensandu-i pe cei buni si reunind cupluri separate”, a declarat regizorul Han Sang-woo in cadrul unei conferinte de presa suntinuta marti, 5 decembrie, la Seul .

Spre deosebire de traducerea uzuala din engleza a cuvintelor, “Black Knight” in coreeana, aceasta asociere se refera la un barbat care vine cu usurinta sa salveze o femeie aflata intr-o situatie dificila. Adesea, este folosit pentru a se referi la un barbat care incaseaza o lovitura pentru o femeie la o adunare sociala din Coreea, o situatie in care oamenii se simt fortati sa imite genstul pentru a nu distruge dispozitia serii, mai arata sursa citata.

Potrivit declaratiilor regizorului, acesta a folosit asocierea cuvintelor din titlu, intrucat doreste ca toti sa devina cavaleri negri unul pentru celalalt.

“Sunt sigur ca ati avut un moment disperat cand ati dorit ca un cavaler negru sa apara si sa rezolve problemele in locul vostru. Consider ca in viata toti trebuie sa ne ajutam unul pe altul si sa incercam sa devenim un cavaler neagr al altcuiva”, a spus el, adaugand ca lucrurile bune se intampla cand oamenii se ajuta unii pe altii.

Actorul Kim Rae-won joaca rolul omului de afaceri Moon Soo-ho, un barbat care accepta un destin periculos, facand acest lucru doar pentru femeia pe care o iubeste. Actrita Shin Sae-kyeong ii da viata lui Jung Hae-ra, un agent de turism care intotdeauna incearca sa gandeasca pozitiv in ciuda tuturor intamplarilor nefericite pe care viata I le scoate in cale. Cealalta parte care formeaza acest triunghiul amoros este designerul misterios Sharon, jucat de Seo Ji-hye, care, ca pedeapsa pe care a savarsit-o acum 200 de ani, nu imbatraneste niciodata.

Daca sunteti in tema cu recentele drame coreene, in urma detaliilor de mai sus se poate sa va ganditi la alte seriale, cum ar fi “The Legend of the Blue Sea,” “Guardian: The Lonely and Great God” sau “Chicago Typewriter”. Noua serie abordeaza intr-adevar acelasi mix de genuri, fantastic si romantic, si, in mod similar, prezinta scene frumoase si exotice filmate in Europa, in principal in Slovenia. Mai mult decat atat, protagonistii sai sunt strans legati din vietilor lor anterioare.

Regizorul a subliniat insa ca principala diferenta este ca personajele din  “Black Knight” nu poseda puteri supranaturale, asa cum o face goblinul din “Guardian”, astfel incat spectatorii sa poata rezona mai usor cu ei.

“Avem un mix de mai multe genuri in aceasta drama, exista o poveste de dragoste, intamplari  fantastice, razbunare si suspans, aproape ca simt ca filmam o serie diferita in fiecare saptamana” (…) ” Acest serial va fi asemenea unei mese pline cu diferite feluri de preparate, astfel incat puteti sa gustati cate putin din toate,” a mai relatat Han Sang-woo.

Actorul Kim a dat si el o mica declaratie in legatura cu drama “Black knight”  in care a firmat ca a gasit scenariul foarte interesant atunci cand l-a citit pentru prima data.

“Pe masura ce am inceput sa filmam pe scene  am realizat ca fiecare detaliu al scenariului, cum ar fi expresiile faciale sau o amplasare, a fost planificat meticulos de scriitor.”

Serialul se va difuza in fiecare miercuri si joi de la ora 22:00 KST. Pentru mai multe detalii despre “Black knight” accesati: http://www.saranghanguk.ro/index.php/2017/11/14/ne-mai-despart-doar-22-de-zile-pana-la-premiera-black-knight/ (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.