AEN20171204009100315_01_i

Zion.T vorbeste depre duetul cu Lee Moon-sae pentru “Snow”

Cantaretul-compozitor Zion.T a declarat luni, 4 decembrie, ca s-a simtit onorat ca veteranul industriei, Lee Moon-sae, a acceptat un duet cu el, afirmand totodata ca acesta este un pionier care a definit sentimentul muzicii pop coreene moderne.

“Este un artist senior pe care il iubesc si il admir, asa ca am indraznit sa il intreb. I-am spus ca am avut acufene cu vocea lui suprapusa pe a mea,” a declarat Zion.T reporterilor in timpul unei prezentari media pentru noul sau single, “Snow”, la teatrul CGV Cheongdam din sudul Seulului, interviu citat si de agentia de stiri Yonhap.

Zion.T, al carui nume real este Kim Hae-sol, si-a reamintit ca Lee a raspuns: “Am asteptat acest tip de cantec. Sa o facem”. (Lee nu a fost prezent la eveniment.)

Marcand primul cantec de iarna al lui Zion.T  in sase ani, “Snow”, este o balada jazz sentimentala, care armonizeaza perfect vocile celor doi cantareti. Videoclipul piesei este regizat astfel incat aceasta pare a fi coloana sonora a unui scurt-metraj ce il are in rol principal pe actorul Ahn Jae-hong.

“Cand am venit cu ideea melodiei am vrut sa surprind atat emotia, cat si tristetea. Am vrut sa scriu o pesa care sa poata fi perfecta pentru atat cei care sunt indragostit, dar si pentru cei care inca mai tanjesc dupa o poveste de dragoste care a disparut deja “, a explicat cantarerul, potrivit Yonhap.

Dupa debutul din aprilie 2011 cu melodia “Click Me”, idolul de 28 de ani a crescut in mainstream pana la succesul single-ului “Yanghwa BRDG” din 2014, continund mai tarziu cu hit-uri precum “Eat” si “Just”.

Piesele sale sunt apreciate pentru versurile lor autobiografice, pe care multi le lauda pentru ca sunt relatabile si autentice. Inainte de lansarea de luni, 4 decembrie,  cel mai recent single a fost “OO” din februarie.

“Am crescut ascultand muzica lui Lee. Am crescut cu sentimentul transmis de el, asa ca face parte din mine. M-am gandit doar la el cand scriam piesa “, a incheiat cantaretul de 28 de ani.

Lee si-a inceput cariera muzicala in 1983 cu albumul sau de debut “I Am A Happy Person” si a lansat pana acum 15 albume complete, in timp ce a produs numeroase hituri, printre care “Gwanghwamun Love Song,” “Old Love,” “Red Sunset” si “Spring Breeze.” (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.