Just-Between-Lovers3

“Just Between Lovers”, povestea celor ce cred ca iubirea da aripi

Finalul de an se anunta foarte incarcat pentru iubitorii de K-drame, care au parte in aceasta perioada de mai multe premiere, toate numai una si una. Printre acestea se numara si cea a dramei “Just Between Lovers/그냥 사랑하는 사이”, cunoscuta, de asemenea, si ca “Just in Love/Just Lovers/Rain or Shine”, o melodrama cu note de romantism de numai 16 episoade, ce este difuzata lunea si martea pe postul jTBC. Serialul este deja tradus de partenerii nostri de la Blogul lui Atanase, unde il puteti gasi sub denumirea de “Doar intre indragostiti”.

Regizata de Kim Jin Won, dupa un scenariu de Yoo Bo Ra, drama “Just Between Lovers” spune povestea a doua personaje care i-au pierdut pe cei dragi intr-un accident si incearca sa isi continue viata ca si cum acest lucru nu le-ar fi cauzat atata durere.

In prim-planul povestii sta Lee Kang Doo, personaj interpretat de Lee Joon Ho, care a crescut intr-o familie bogata si care viseaza ca intr-o zi sa ajunga jucator de fotbal profesionist. Dar traiectoria vietii lui se schimba in momentul in care are un accident de masina, tatal lui isi pierde viata, iar el isi rupe piciorul, lucru ce va pune capat viselor sale legate de o cariera sportiva. De parca asta nu ar fi fost suficient, Kang Doo isi pierde si mama bolnava de cancer, care lasa in urma sa un munte de durere si o gramada de datorii. Astfel, Joon Ho ajunge sa locuiasca in moteluri ieftine, muncind din greu pentru a plati datoriile “mostenite” de la mama sa. Traiectoria vietii sale pare sa se schimbe atunci cand Ha Moon Soo (Won Jin Ah) il gaseste pe o alee, intr-una din cele mai proaste zile ale vietii sale.

De cealalta parte, Moon Soo se lupta si ea cu propriile “stafii”, adapostind in sufletul sau multa durere si vinovatie dupa ce a supravietuit unui accident de masina in timpul caruia sora sa mai mica si-a pierdut viata.

Dupa ce au facut cate un pas unul in viata celuilalt, vor putea Kang Doo si Moon Soo sa se ajute reciproc pentru a trece peste greutati si sa gaseasca un motiv pentru a trai? Raspunsul la aceasta intrebare il vom afla cu totii urmarind drama “Just Between Lovers”.

Distributie principala:

Oamenii din jurul lui Kang Doo:

Oamenii din jurul lui Moon Soo:

Oamenii din jurul lui  Joo Won:

La cei 27 de ani ai sai, Lee Joon Ho (이준호) nu a trecut cu siguranta neobservat de iubitorii de K-drame si K-pop din Romania. Actor si cantaret deopotriva, Joon Ho este cunoscut atat ca membru al trupei de baieti 2PM, cat si datorita rolurilor interpretate in dramele “Chief Kim” (KBS2, 2017), “Uncontrollably Fond” (KBS2, 2016)Memory” (tvN, 2016) sau in filmele “Memories of the Sword” (2015), “Twenty” (2015), “Cold Eyes” (2013) si “White: The Melody of the Curse” (2011).

Despre Won Jin Ah (원진아), partenera sa din drama “Just Between Lovers”, nu se stiu prea multe informatii personale pana in prezent. Totusi, am putut afla ca actrita este manageriata de agentia Yooborn Company, iar “Just Between Lovers” este prima drama in care aceasta joaca, Jin Ah cochetand mai mult cu lumea filmului. Iata cateva dintre peliculele in care a aparut: “Money” (va avea premiera in 2018), “Steel Rain” (2017), “The Age of Shadows” (2016), “No Tomorrow” (2016) si “The Chosen: Forbidden Cave” (2015).

Si daca nu v-au convins pana acum cuvintele mele sa urmariti aceasta drama, iata trailer-ul oficial, care nu va va lasa cu siguranta indiferenti:

Material realizat de: 한사랑

Sursa: http://www.koreandrama.org




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.