unnamed

Taeyang si Min Hyo Rin se casatoresc

Astazi, 18 decembrie, conform stirilor aparute pe site-ul Koreaboo.com, Taeyang si Min Hyo Rin planuiesc sa se casatoreasca in luna februarie 2018, inainte ca Taeyang sa-si inceapa serviciul militar obligatoriu.

Anuntul este unul official intrucat YG Entertainment a confirmat faptul ca Taeyang si Min Hyo Rin s-au logodit oficial si se vor casatori anul viitor: “Este adevarat ca Taeyang se va casatori in februarie. Nunta lor va avea loc inainte de a se inrola in armata.”

Intrebati care este data in care se va casatori tanarul artist, oficiaii YG au declarat ca data nu a fost stabilita 100%, dar se va casatori candva la inceputul anului 2018 (cel mai probabil, februarie).

Potrivit unor surse din interior, Taeyang si Hyo Rin au inceput deja sa faca planurile pentru nunta, pe care ei o doresc una mica, iar detaliile sunt incet, incet puse la punct.

Koreaboo sustine ca Taeyang isi va incepe serviciul militar obligatoriu la scurt timp dupa ce se va casatori cu Min Hyo Rin, dar din pacate, cei doi nu vor mai petrece mult timp impreuna ca un cuplu casatorit inainte de obligatia militara de 2 ani a cantaretului.

Desi initial agentia lui Min Hyo Rin, Plumb Entertainment, a declarat ca nu au nici o idee despre discutiile despre casatorie si va trebui sa confirme, la putin timp dupa aceea au venit cu anuntul oficial: “Este adevarat ca se casatoresc, nu s-au hotarat la o anumita data, ci se pregatesc in liniste pentru asta”.

Pe langa confirmarile venite din partea agentiilor celor doi, si Taeyang a facut un post pe instagram sub forma de scrisoare in care anunta fericitul eveniment.

“Buna tuturor, acesta este Taeyang.

Astazi, vreau sa impartasesc cu voi vestea despre cea mai importanta si mai vesela promisiune pe care am facut-o in viata mea.

M-am angajat sa-mi petrec restul vietii cu Min Hyorin, singura care mi-a fost mereu alaturi in ultimii patru ani. In toate vremurile bune si vremurile rele, ea a crezut intotdeauna in mine si acum adtept cu nerabdare sa construim o viata frumoasa impreuna.

Tuturor  fanilor care m-au tratat intotdeauna ca și cum as fi fost parte din familia lor, tuturor membrilor Big Bang, tuturor membrilor familiei mele YG, tuturor celor cu care am avut placerea sa lucrez si sa ma intalnesc, vreau sa le spun MULTUMESC . Voi continua sa-mi traiesc viata cu responsabilitate si umilinta.

Speranta mea este ca veti continua sa ne sprijiniti si sa va oferiti binecuvantarea pentru viitorul nostru ca un cuplu”.

Taeyang si Hyo Rin au inceput sa se intalneasca in iunie 2015 si au devenit rapid unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea K-Pop.
Min Hyo Rin este, de asemenea, prima prietena a lui Taeyang, ceea ce face relatia lor chiar mai speciala, intrucat Taeyang se casatoreste cu prima femeie cu care s-a intalnit vreodata.
Directorul YG Entertainment, Yang Hyun Suk, chiar l-a felicitat pe Taeyang cand a inceput sa se intalneasca: “Este prima prietena a lui Taeyang. Este ceva de felicitat si familia YG il felicita cu totii.”


In conformitate cu informatiile oferite de Koreaboo, cei doi indragostiti au vorbit frecvent despre cat de mult se iubesc unul pe altul si despre modul in care se gandesc constant unul la celalalt. Taeyang a scris cantece despre ea si Hyorin a vorbit despre cum ii ofera Taeyang forta constanta cu dragostea lui.
Tot Koreaboo informeaza ca odata cu sterile despre viitoarea casatorie a celor doi indragostiti au aparaut si zvonurile cum ca cei doi vor face nunta deoarece Hyo Rin este insarcinata.

Sa fie oare adevarat? Raspunsul este nu si este confirmat de YG Entertainment si Plum Entertainment care au lansat foarte rapid o declaratie, negand ca Hyo Rin este insarcinata.

“E adevarat ca se casatoresc in februarie, dar ea nu este insarcinata”, este declaratia agentiei Plum Entertainment.

Se pare ca vestea este foarte bine primita si de internautii coreeni, care pana acum in momentul in care o vedeta anunta ca se casatoreste erau foarte suparati.

Iata cateva din comantariile aparute pana in monetul de fata:

[+8824, – 64] Heol daebak, felicitari, va sta atat de bine impreuna.

[+ 5732, – 70] Daebak! Felicitari

[+4762, – 58] Heol deabak felicitari!

[+ 4714, – 60] Nu este o surpriza prea mare, dar m-a prins cu garda jos! Felicitari superbului cuplu

[+ 3489, – 49] Hei chiar?

[+ 1557, – 88] Singura persoana normala din Big Bang se casatoreste …

[+ 1030, – 28] Taeyang se casatoreste cu prima lui prietenaㅋㅋ daebak.

[+ 951, – 14] Ei nu trebuie sa se desparta. Sa se casatoreasca inainte de inrolare.

[+ 871, 37] Taeyang este singurul care are o etica adecvata si actioneaza conform ei. Deci cred ca va putea deveni membru al unei familii uimitoare. Felicitari cu adevarat.

Ne alaturam si noi internautilor coreeni felicitandu-i pe cei doi si dorindu-le sa fie fericiti impreuna! (Corina Stan)




There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.