my-annoying-brother-jo-jung-suk-do

8 filme coreene de vazut in vacanta de iarna

A venit vacanta de iarna si o data cu ea a venit timpul sa va relaxati, sa va  odihniti si, de ce nu, sa urmariti filmele care va plac. Daca ati vazut pana acum mai multe seriale coreene, cred ca a venit vremea sa dati o sansa si filmelor coreene.

In aceasta perioada toata familia se poate strange pentru a se bucura de povesti uimitoare impreuna, iar noi va vom recomanda filme de diverse genuri in speranta ca le veti alege pe cele care vi se potrivesc. Desigur, sunt mai mult de 8 filme coreene de vazut, dar in acest articol ne vom rezuma la urmatoarele:

  1. A TAXI DRIVER

“A taxi driver” este un film bazat pe o poveste reala. A fost  realizat de regizorul Jang Hun in anul 2017  si a fost un hit in box office-urile coreene. Povestea acestui film este centrata pe un tata singur, personaj intrepretat de Song Kang Ho, care munceste din greu  ca sofer de taxi pentru a-si sustine fata. El face tot ce poate pentru a oferi fetei sale o viata confortabila  si sacrificiile sale va vor emotiona cu siguranta. Credem ca este o alegere buna de vazut in perioada Sarbatorilor pentru ca scoate in evidenta cat de importante sunt  familia si dragostea.

 

Filmul poate fi vizionat cu subtitrare in engleza accesand acest link:

https://putlockerfree.ws/watching/A-Taxi-Driver-19853

2. THE KING 

Daca v-a placut filmul “The Wolf of Wall Street,” atunci si acest film va va incanta pentru ca abordeaza aceeasi tematica. “The King” este opera regizorului  Han Jae-Rim si a avut succes anul acesta, actorii primind multiple complimente pentru jocul lor desavarsit. Urmarind acest film veti descoperi ca actorul Ryu Jun Yeol  a avut de interpretat un rol surprinzator de gangster numit Choi Doo Il. Aceasta productie scoate in evidenta viata  nefasta si corupta a procurorilor. O data cu prestatiile actorilor Jung Woo SungJo In Sung,Ryu Jun Yeol si Bae Sung Woo,  acest film nu va va permite sa va plictisiti  nici macar o secunda. Fiecare scena si actiune este completata de carisma actorilor, iar interpretarea formidabila a acestora  va va antrena cu siguranta atentia.  Noi va sugeram sa ii dai o sansa in aceasta perioada.

Filmul poate fi urmarit cu subtitrare in engleza daca intrati aici:

https://filme-online.to/film/eHg/The-King?ep=8_O1eHg

3. CHRISTMAS IN AUGUST

Acest film din anul 1998 in regia lui Hur Jin-Ho nu este pentru cei care au inima “slaba”. “Christmas in august” face parte din genul acela de filme foarte triste, dar care te fac sa apreciezi si mai mult ceea ce ai, familia si prietenii, si cu atat mai mult in sezonul Sarbatorilor. Actorul  Han Suk Kyu joaca rolul lui Jung Won si este detinatorul unui centru foto. El va ajunge sa se implice intr-o relatie romantica cu Da Rim, rol interpretat de Shim Eung Ha. Felul in care relatia celor doi va evolua va va emotiona cu siguranta pana la lacrimi.

Daca doriti sa il vedeti, o puteti face cu subtitrare in engleza accesand urmatorul link:

https://ondramanice.io/christmas-in-august/watch-christmas-in-august-episode-1-online

4. SPELLBOUND

De curand drama “Because This Is My First Life” s-a bucurat de o popularitate surprinzatoare. Acest fapt sa fie oare din cauza intepretarii pe care a facut-o actorul Lee Min Ki ? Ei bine, filmul “Spellbound” este alegerea perfecta daca v-a placut drama mai sus mentionata, intrucat in el a jucat chiar Lee Min Ki. “Spellbound” a  fost lansat in anul 2011 in regia lui Hwang In-Ho. Pelicula se axeaza pe povestea de dragoste care ia nastere intre un magician si o femeie mai speciala, care are “darul” de a vedea fantome. Desi aparent ar fi mai potrivit pentru sarbatoarea de Halloween, nu este cazul pentru ca in mod sigur va veti distra urmarind acest film. Nu este asa intens si este presarat cu momente foarte amuzante, care va vor binedispune in aceasta perioada.

Cu subtitrare in romana il puteti urmari pe site-ul partenerilor nostri, Blogul lui Atanase, accesand acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/filme-coreene/dragoste-sinistra/

5. BECAUSE I LOVE YOU 

Acum, mai mult ca oricand, este timpul  sa vedeti filmul “Because I love you“ (2017), in regia lui Ju Ji-Hong. Cei care au scos acest film din anonimat sunt protagonistii Cha Tae Hyun si Kim Yoo Jung.  Interpretarea celor doi a fost foarte apreciata de public.

“Because I love you” este o comedie fantastica  care aduce in prim-plan un subiect putin cam surprinzator. Totul se invarte in jurul lui Jin Lee Hyung (rolul pe care Cha Tae Hyun  il interpreteaza), un barbat  cu o abilitate deosebita, ce poate sa posede corpurile oamenilor care nu  se pricep asa bine sa isi gaseasca pe cineva cu care sa aibe o relatie romantica. Scully este personajul pe care il va interpreta actrita Kim Yoo Jung. Ea este o studenta adorabila care ii va fi “ghid” lui  Jin Lee Hyung in “calatoria” lui  ce are ca scop sa-i ajute pe oameni sa isi gaseasca sufletul pereche.

Acest film este disponibil cu subtitrate in engleza daca accesati urmatorul link:

https://filme-online.to/film/e5v/Because-I-Love-You?ep=4_O1e5v

6. VETERAN

Daca va plac mai mult filmele care au mai putine scene de dragoste si mai multa actiune, atunci cu siguranta “Veteran” este o alegere buna. In anul 2015 a fost lansat acest film si este opera regizorului Ryoo Seung-Wan. In perioada respectiva a fost un mare hit in Coreea din mai multe motive, unul din ele vizand chiar distributia sa.

“Veteran” a fost atat de apreciat incat au existat cateva replici epice pe care oamenii le folosesc chiar si in ziua de azi, acest lucru demonstrand ca  el va intra in categoria filmelor clasice. Un alt lucru de care trebuie musai sa tineti seama este intepretarea magistrala a personajului negativ pe care o realizeaza actorul Yoo Ah In ( *In mod sigur, Yoo Ah In stie cum sa isi tranforme jocul actoricesc intr-o experienta magistrala. Pe mine m-a convins de mult ca este un actor formidabil si nu m-au dezamagit niciodata intrepretarile sale).

Filmul a fost asa de bine primit de public, incat a fost ecranizat si in cadrul mai multor festivaluri de film internationale. Si cum munca desavarsita nu si-a lasat asteptata rasplata prea mult timp,  regizorul Ryoo Seung-Wan a castigat mai multe premii in anii 2015 si 2016 ca urmare a acestei pelicule.

Puteti urmari acest film cu subtitrare in limba romana, pe site-ul partenerilor noi,  Blogul lui Atanase, accesand acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/filme-coreene/veteran-2015/

7. MY ANNOYING BROTHER

Acest  film face parte din categoria celor emotionante si care ne fac sa reflectam la mai multe lucruri. “My annoying brother” a fost lansat in anul 2016 si este opera regizorului  Kwon Soo-Kyung. Din distributia lui fac parte D.O., membrul trupei EXO in rolul lui Go Doo Young, un atlet promitator de Taekwondo, si actorul Jo Jung Suk, in rolul fratelui sau mai mare, Go Doo Shik.  Cei doi si-au pierdut parintii si au fost nevoiti sa se descurce singuri in viata. In timp ce Doo Young isi urmeaza visul sa devina un atlet de succes, fratele sau, Doo Shik  a luat o alta cale in viata si reuseste sa ajunga de multe ori in inchisoare. Atunci cand Doo Young sufera un accident, Doo Shik se “trezeste” practic la realitate si revine alaturi de fratele sau mai mic cu speranta de  a deveni din nou o familie.  Acest film abordeaza teme sensibile ca relatia si dragostea dintre frati, precum  si capacitatea de a oferi iertare celor de langa noi. Daca pana acum nu ati apucat sa il vedeti, acum este timpul sa o faceti.

Puteti sa urmariti acest film cu subtitrare in engleza:

https://filme-online.to/film/e1R/My-Annoying-Brother?ep=2_O1e1R

8. THE OUTLAWS

Daca sunteti in cautarea unor personaje mai masculine si destul de dure pentru a mai schimba putin registrul Sarbatoriilor, atunci filmul “The Outlaws” ar putea fi optiunea potrivita.

“The Outlaws” a fost lansat in octombrie 2017 si este un thriller plin de suspans si actiune, regizat de   Kang Yoon-Sung.  Protagonistii  sunt actorii  Yoon Kye Sang si Ma Dong Seok,  care  cu ajutorul intrepretarii lor au dat valoare acestui film (*bonus, daca il apreciati pe actorul  Yoong Kye Sang nu trebuie sa ratati interpretarea sa din acest film).

Filmul poate fi urmarit cu  subitrare in engleza daca intrat chiar aici:

https://filme-online.to/film/fuR/The-Outlaws?ep=4_O1fuR

Acestea ar fi recomandarile noastre. Daca am reusit sa va facem cat de cat curiosi in privinta acestor filme, speram ca le veti acorda o mica sansa.

Vizionare placuta!

Surse: soompi.com, asiaanwiki.com

Autor: Daniela Coman 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.