Oh-Yeon-Seo-Lee-Seung-Gi1

Scene de nunta neasteptate in episodul 9 din “Hwayugi”

Daca pana acum nu ati fost sufficient de curiosi cu privire la actiunea din drama “Hwayugi”, ei bine acum sigur o veti face pentru ca tvN a dat publicitatii cateva fotografii care infatiseaza niste scene de nunta neasteptate din episodul 9 al dramei.

Cu nerabdarea crescuta la cote maxime, o putem admira pe Jin Sun-Mi (Oh Yeon-Seo) tinand in mana un buchet de flori, plimbandu-se nelinistita pe un culoar, in rochie alba de mireasa, in timp ce Son O-Gong (Lee Seung Gi) o priveste zambind. La prima vedere, se pare Son Oh Gong (jucat de Lee Seung Gi) si Jin Sun Mi se casatoresc.

Cu toate acestea, privind mai cu atentie descoperim ca Son Oh Gong nu poarta smochingul purtat de obicei de mire. In plus, rochia de mireasa purtata de Jin Sun Mi are un aspect distinct retro, ceea ce-i face pe spectatori sa se intrebe daca aceasta scena are loc in trecut sau in prezent.

Pentru a afla secretul din spatele misterioasei scenei de nunta, nu pierdeti episodul 9 din serialul “Hwayugi” difuzat pe 27 ianuarie! (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.