Untitled

Taecyeon, Siwan si Beenzino vor participa la evenimentul “Jocurile Olimpice de iarna de la Pyeongchang din 2018”

Potrivit site-ului koreaboo.com, chiar daca in prezent isi indeplinesc datoria fata de tara facandu-si serviciul militar obligatoriu, Taecyeon din 2PM, actorul Im Siwan si rapperul Beenzino vor participa la evenimentele pentru Jocurile Olimpice de iarna de la Pyeongchang din 2018.

Reprezentanti ai  Ministerului Apararii Nationale au anuntat că Taecyeon va fi MC pentru evenimentele de la Centrul de Arta Gangneung in zilele de 14 si 15 februarie. El se va alatura, de asemenea, membrilor 2PM pe scena pe 19 februarie, performand toti sase pentru prima data de la inscrierea sa. Membrii si-au schimbat programele personale si au decis sa nu primeasca o taxa de performanta si acest lucru doar pentru ca ei sa poata fi din nou pe scena cu Taecyeon, mai arata site-ul citat.

Pe data de 15 februarie  Im Siwan si Taecyeon vor participa la un eveniment cu 170 de membri ai armatei, unde  cei doi vor purta masti de animale pentru o performanta cultural, in timp ce Beenzino se va alatura colegilor de la agentia Illionaire Records, Dok2 si The Quiett, pentru concertele lor din 13 si 21 februarie, ca parte a Jocurilor Olimpice Culturale din Pyeongchang 2018. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.