2763011

Finalul dramei “Black Knight” – o poveste de care ne despartim cu greu

De departe unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut pana acum. Bun de la inceput si pana la sfarsit, fara urcusuri si coborasuri. Un serial in care mi-au placut toate personajele, bune sau rele, fara exceptie. De la peisaje si vestimentatie si pana la cele mai mici detalii, “Black Knight” s-a dovedit a fi cel mai potrivit mod de a-mi inchiea ziua. Recunosc ca o asa satisfactie de a-mi folosi inteligent timpul liber  – ca tot “umba” aceasta sintagma prin mediul on-line, in ultima vreme – nu am mai avut demult, de aceea poate ca si simt un regret legat de faptul ca acest serial extraordinar, din punctul meu de vedre, a ajuns la final.

Aprecierile mele nu sunt deloc rupte de realitate daca ne uitam un pic  la raitin-ul de 13, 9% inregistrat de ultimul episod al dramei, difuzat de canalul KBS 2 in noaptea de miercuri, 8 februarie. In plus, acest serial a stat bine la capitolul raiting per total, atat la nivel national, cat si la nivelul Seulului inregistrand o crestere continua cu fiecare episod difuzat.

Cu prilejul difuzarii ultimului episod al dramei, actorii din rolurile principale au tinut sa isi impartaseasca gandurile legate de acest serial.

“<<Black Knight>> a fost o noua provocare pentru mine, pentru ca a fost pentru prima oara cand am lucrat la o drama fantastica si prima data cand am incercat sa joc intr-un cadru istoric. Sunt recunoscator ca personajul meu, Moon Soo Ho, a primit atat de multa dragoste de la spectatori și cred ca va fi un personaj care va ramane cu mine. Mi-a placut sa lucrez cu actori mari si vreau sa multumesc cu sinceritate echipei ca a facut tot ce-i sta in putinta pentru aceasta drama, in ciuda temperaturilor reci”, a declarat actorul Kim Rae Won, multumindu-le spectatorilor ca au ales sa urmareasca „Black Knight” pana la final.

Shin Se Kyung a avut sarcina de a juca un personaj complex, plasat atat intr-un cadru istoric, ci si intr-unul modern. Cu toate acestea, ea a primit laude din partea telespectatorilor pentru portretizarea personajului sau, Jung Hae Ra. Ea a spus: “Vreau sa multumesc spectatorilor pentru iubirea acordata dramei „Black Knight” si lui Jung Hae Ra. Cred ca am reusit sa finalizam drama intr-o nota pozitiva din cauza muncii grele a echipei noastre, care a muncit din greu pe o vreme rece. Am de gand sa iau o scurta pauza inainte sa mă intorc cu alt proiect”, a marturisit actrita care, pe langa „Black Knight”, se poate mandri cu inca un proiect artistic foarte intresant, respectiv rolul lui Yoon So-A din drama “The Bride of Habaek/ Bride of the Water God 2017”.

Caldura si sarmul emanate de personajul Moon Soo Ho, care m-au tinut nemiscata in fata laptopului timp de 20 de episoade, completate armonios cu feminitatea si umorul lui Jung Hae Ra, ar fi fost, probabil, ca o mancare buna fara sare suficienta daca nu am fi avut-o in preajma pe antagonica Sharon, interpretata impecabil de Seo Ji Hye.

Cu o experienta artistica destul de bogata, Ji Hye cred ca s-a intrecut pe ea in rolul din „Black Knight”. Despre acest proiect, actrita insasi a marturisit: “Am reusit sa prezint o varietate de farmece ca actrita prin intermediul  lui Sharon si sunt recunoscatoare ca am primit atat de multa dragoste de la spectatori. Cred ca am reusit sa inregistrez o performanta buna datorita distributiei si echipei si vreau sa multumesc spectatorilor pentru sprijinul lor.”

Desi nu am vazut inca niciun comentariu de-al ei legat de finalul dramei, Jang Baek-Hee (personaj interpretat de Jang Mi-Hee) ramane de departe personajul meu feminin favorit. Empatica, plina de umor si  tandrete, de o eleganta iesita din comun, aceasta mare doamna a lumii artistice coreene ne-a oferit din nou o lectie de actorie cum numai ea putea sa ne dea. Nascuta pe 27 ianuarie 1958, Jang Mi-Hee (장미희) este unul dintre motivele pentru care m-as intoarce iar si iar sa revad drama “Black Knight”.

 Mai presus de orice alta descriere, tot ceea ce le pot spune celor care nu au vazut inca acest serial este ca “Black Knight” este povestea unui barbat care iubeste. Un barbat care iubeste simplu, cinstit, cu multa modestie si curaj. Pentru femeia pe care o iubeste, acest barbat este dispus sa infrunte oricefel de obstacole, devenind acel „Cavaler negru” pe care, probabil, toate l-am visat cel putin o data in viata.

Cu destul de multe drame vazute pana in prezent, “Black Knight” a urcat pe locul 1 in topul meu personal, iar Moon Soo Ho a devenit, „peste noapte” personajul principal masculin cel mai indragit, pe care nu cred sa-l poata egala cineva foarte curand. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.