27173392_1837185693021345_373306716681264140_o

K-Pop & K-Hiphop Party X MISO X Young Bros in Bucuresti

       Fanii romani s-au distrat aseara la cea mai tare petrecere kpop si khiphop a anului “K-Pop & K-Hiphop Party x MISO x Young Bros in Bucharest”. DJ-ii coreeni  de la Young Bros si MiSO au facut atmosfera si au oferit o experienta “nebuna” celor prezenti aseara in Beluga Music & Cocktails din Centrul Vechi al Bucurestiului.

       Poate va intrebati cine sunt Young Bros? Ei bine, ei sunt organizatori de evenimente tip party  din Coreea si din 2014 au inceput sa realizeze petreceri kpop in orasele din Europa. Anul acesta au organizat un turneu de evenimente alaturi de  artista coreeana MiSO care includea  mai multe petreceri in  locatii din Europa precum: Cologne, Hamburg, Berlin, Praga, Madrid, Barcelona, Dublin dar si multe altele. Ultima lor oprire  alaturi de MiSO a fost aseara in Bucuresti, spre bucuria fanilor de la noi.

Related imageYoung Bros au reusit performanta sa aduca o artista coreeana pentru prima data in Romania, pana acum avand parte numai de trupe masculine in concerte. Cat despre MiSO (미소) pot sa va zic ca este cantareata si rapper, dar si cea mai mica membra a trupei coreene GIRLS GIRLS (여자여자). Ea a debutat si solo anul trecut cu melodia “KKPP” (낄끼빠빠). Este cunoscuta pentru stilul ei unic de interpretare si abilitatile de dans.

 

       Aceasta petrecere a fost promovata prin intermediul Facebook inca de acum cateva luni, dar pe atunci nu se cunosteau prea multe detalii. Intre timp pe evenimentul creat (disponibil aici: https://www.facebook.com/events/605895909742616/) au aparut diverse informatii si fanii romani si-au dat seama ce li se va pregati. Pentru a putea participa s-au pus in vanzare mai multe categorii de bilete, astfel:

  • acces general: 30 lei cu rezervare sau 50 lei cu plata la intrare
  • Meet & Great cu MISO:

95 lei cu rezervare  (includea o fotografie de grup)

VIP: 175  lei  cu rezervare (acest bilet avea mai multe avantaje precum: locuri in fata scenei, performanta speciala, intalnire cu MISO,  foto cu MISO, high touch si autograf)

 

       Evenimentul a inceput cu putin dupa ora 20:00 cand fanii au inceput sa ajunga in club si usor usor acesta a inceput sa se umple. Melodiile trupelor coreene favorite  precum:”Mic Drop”, “Limitless”, “Go crazy”, “Good Boy”, “BANG BANG BANG”, “Mirotic”, “I am the best”, dar si foarte multe altele au fost remixate cu succes de DJ  GeunYoung & PIng & David de la Young Bros iar fanii s-au simtit minunat, au dansat si au cantat pe toata durata evenimentului.

           In jurul orei 10:30 cei cu biletele VIP au fost invitati in spate pentru Meet & Great cu MiSO. Atmosfera s-a incis si mai tare in jurul orei 11:00 cand MiSO a urcat pe scena. Ea a fost foarte emotionata si in acelasi timp surprinsa de primirea de care a avut parte si a spus ca se bucura ca a avut ocazia sa vina in Bucuresti pentru prima data. A promis ca distractia se va continua si chiar asa a fost. Toti fanii si-au dorit sa ajunga mai aproape de scena si sa imortalizeze cat mai mult din interpretarea ei. Ea a interactionat foarte mult cu fanii si chiar la un moment data a luat telefonul unei persoane din primul rand si s-a filmat cu el. Nu se astepta sa fie asa bine primita avand in vedere ca nu stia de fanii romani. A invatat sa spuna “buna seara”, “te iubesc “ si “ multumesc” in romana. Energia ei si coregrafiile incitante ale melodiilor ”KKPP”, “Hip&lip”, “Gashina”, au fost “deliciul” serii. In urma unei selectii trupele de dans prezente la petrecere au putut sa urce pe scena si sa o acompanieze pe MiSO pe ritmurile melodiei “Pink Lady”.

Pentru ca fanii  au mai dorit inca o performanta, MiSO  a interpretat special “Blood Sweat & Tears ” de la BTS si la final a dorit sa faca o fotografie de grup cu toti cei prezenti.

    Ne-am distrat si ne-a placut foarte mult aceasta petrecere, prin urmare  am imortalizat si cateva momente de aseara. Va invitam sa le urmariti si voi mai jos.

BANG BANG BANG: https://www.youtube.com/watch?v=HWAHn6zRT_o&list=PLpAI2PgNfCSbtHfcn9xXtQCHzoUuMfrxl

MISO- KKPP: https://www.youtube.com/watch?v=QbBllap03AM&list=PLpAI2PgNfCSbtHfcn9xXtQCHzoUuMfrxl&index=2

MISO -Pink Lady: https://www.youtube.com/watch?v=d6V8-GgBAdo&t=22s

MISO – Blood Sweat & Tears: https://www.youtube.com/watch?v=ChUUIskq7-s

         Pentru ca au promis o super petrecere,  DJ-ii GeunYoung & PIng & David de la  Young Bros nu au dezamagit reusind sa remixeze cele mai bune melodii kpop, khiphop si k-edm si au oferit o seara greu de uitat pentru  fanii romani. Distractia totusi nu a tinut la nesfarsit si in jurul orei 4 dimineata, cei de la Young Bros au multumit tuturor pentru prezenta si au promis ca vor reveni in curand.

Ca o concluzie de la un fan cu ceva experienta la astfel de evenimente pot sa va zic sincer ca la inceput nu am stiut daca se va realiza aceasta petrecere. Nu ma asteptam ca Young Bros sa vina in Romania si nici macar ca vom vedea o artista coreeana live la noi prea curand.  Aseara a fost o petrecere pe cinste ce nu trebuia ratata, cei care au fost prezenti stiu despre ce vorbesc si sper ca aceasta sa nu fie singurul eveniment de acest gen. Tin sa multumesc celor de la Young Bros pentru aceasta experienta frumoasa si speram ca le-a placut si lor si  vom  avea ocazia sa ii revedem cel putin inca o  data in Romania.

 

Autor: Daniela Coman,  Stan Corina Foto: Stan Corina,  Young Bros




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.