2018¤»¤Ï¤¸¤Ñ¤·¤Ç¤¤¤»¤Ç¤©¤Ó¤·¤¿_¤·¤Æ¤µ¤Ã¤¤0406_out(CS2)

Start inscrierilor la “QUIZ ON KOREA 2018” -Etapa Preliminara din Romania

      De curand am primit detaliile pe care le asteptam cu totii despre concursul pe care Ambasada il organizeaza anual. Anul acesta QUIZ ON KOREA se va organiza in 22 de tari, etapa preliminara. Castigatorului din fiecare tara i se va oferi ca premiu o calatorie incredibila in Coreea precum si sansa de a participa la etapa finala QUIZ ON KOREA care va fi difuzata pe un post public coreean, mai exact pe KBS.


Etapa Preliminara din Romania se va desfasura pe data de 26 mai, intre orele 15:00-17:00 in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Toata aceasta experienta punem la “bataie” si cateva premii precum:

Marele premiu: o calatorie in Coreea si particiaparea la Etapa Finala a concursului care va avea loc in septembrie + un premiu special din partea Ambasadei.

> Concurentii care participa la etapa preliminara (6/7 persoane) vor putea primi pentru locul 2- o tableta Samsung, locul 3 – set de cosmetice coreene, dar si restul concurentilor vor pleca acasa cu un mic cadou.

     Cei care doresc sa  participe trebuie sa indeplineasca cateva conditii:

  • In primul rand sa fie cetateni romani, care pot vorbi coreeana si/sau engleza.
  • Participantii trebuie sa aibe peste 18 ani dar nu exista o limitare in privinta genului.
  • Pentru ca Marele Premiu va fi calatoria in Coreea pentru a participa la Runda Finala a concursului din luna septembrie, este recomandat sa aplice la acest concurs doar cei care au posibilitatea sa calatoreasca in acea perioada.
  • Sa se inscrie, pana cel tarziu 2 mai 2018 accesand urmatorul link:  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdUDSyQAPyA5A6nHw…/viewform

       La fel ca in editiile anterioare, iubitorii culturii coreene sunt invitati si in public sa isi sustina preferatii sau sa invete cateva informatii despre Coreea in ziua Etapei Preliminare. Detaliile despre inscrierea in public vor fi publicate ulterior pe pagina Ambasadei. Pe parcursul concursului se va organiza o tombola si numerele norocoase alese din public vor primi cadouri speciale: albume Kpop, cosmetice coreene sau alte surprize.

      Noi va invitam sa va masurati cunostiintele cu privire la cultura coreeana si sa aveti curajul sa va inscrieti la QUIZ ON KOREA. Mai multe detalii privind conditiile de participare le gasiti mai jos, pe evenimentul creat special pentru acest concurs. (Daniela Coman)
Multa bafta!

https://www.facebook.com/events/1957645227642337/

Sursa: Ambasada Republicii Coreea In Romania




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.