Seul

Seulul perceput ca oraș al tineretului și al vieții de noapte: Sondaj

Un sondaj a indicat miercuri, 8 august, că Seulul este perceput de către străini ca un oraș vobrant, potrivit pentru tineret și vița de noapte.

Organizația de Turism din Seul a efectuat un studiu pentru luna iunie asupra impresiilor respondenților despre Seul, atingând un număr de peste 9000 de străini care trăiesc în țară, dar și călătoresc.

În cadrul studiului, 77% dintre respondenții străini au răspuns la întrebarea în ce periodă a vieții lor ar dori să viziteze Seulul, cu “cât încă sunt tineri”. Cifra era de 76% pentru turiști și 91% pentru cei care locuiesc în țară.

Respondenții au spus, de asemenea, că cel mai mult își doresc să fie în Seul noaptea. Răspunsul a fost coerent între naționalitățile respondenților. STO a tradus rezultatul sondajului ca reflectând diferitele magazine din Seul care funcționează până la oră târzie.

Turiștii străini au declarat că au crezut că primăvara este cel mai bun anotimp pentru Seul, în timp ce rezidenții străini au ales toamna. Cei care au răspuns la sondaj în limba engleză au declarat că au asociat cu Seulul culorile pastel, în comparație cu vorbitorii japonezi și chinezi care au ales culori primare vii.

(crossingtravel)

Însă orice sondaj este de prisos când știm cât de minunat este Seului atât pe timp te zi, cât și pe timpul nopții, fiecare anotimp lăsându-și amprenta într-un mod deosebit!

Autor: Mădălina Dima

Sursa: koreaherald.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.