Lovely-Horribly-03

Noua drama a lui Park Si Hoo – “Lovely Horribly”- o poveste neobisnuita

Astazi are premiera o noua drama, ce credem noi merita un loc in lista pentru luna august cu “drame de vazut”. Despre aceasta drama s-a vorbit mult timp si toata lumea a vrut sa anticipeze oare cum va fi. Iata a a venit timp sa vedem si primul episod. Este vorba despre drama “Lovely Horribly (러블리 호러블리)” care ne aduce in atentie de data aceasta cuplul format din indragitul Park Si Hoo si frumoasa Song Ji Hyo. Se pare ca este clasificat ca o comedie romantica dar si cu tenta horror dar va  ramane sa descoperim de ce noi de ce. Va fi difuzata la unul dintre cele mai importante posturi TV coreene, mai exact este vorba despre KBS2, in fiecare zi de luni si marti, incepand de astazi, 13 august 2018.

Va avea episoade de 30 de minute si vor fi date 2 episoade consecutive in fiecare zi de difuzare. Echipa care s-a ocupat de acest proiect este formata de producatorul Moon Bo Mi, avandul alaturi pe regizorii Kang Min Kyung, Ji Byung Hyun iar scenariul  poarta semnatura lui Park Min Joo.

Poveste

Aceasta drama va spune povestea interesanta dar si surprinzatoare a unei scriitoare care poate vedea fantome. Ea are o mare abilitate sau mai bine zis, o temere, caci se intampla ca tot ceea ce scrie sa se petreaca ulterior si in realitate.

Mai exact il regasim pe Yoo Philip, personajul pe care actorul Park Si Hoo il interpreteaza, o celebritate foarte cunoscuta.Pe de cealalta parte o avem pe Ji Eul Soon, rolul pe care Song Ji Hyo il joaca. Cei doi au parte de o soarta potrivnica,  fericirea unuia  aduce intotdeauna  dezavantajul celuilalt. Ei incep sa lucreze impreuna  pentru scenariul unei drame. Toate bune, pana cand in timpul activitatii lor incep sa se intample lucruri misterioase. Cum se vor descurca ei ramane sa descoperim de acum in colo cu fiecare episod din  “Love Horribly”.

Distributie:

Alti actori:

Park Si Hoo -Yoo Philip
Song Ji Hyo – Ji Eul Soon
Lee Ki Kwang – Sung Joong
Ham Eun Jung – Shin Yoon Ah
Choi Yeo Jin – Ki Eun Young

Oamenii  apropiati lui Phillip:

Jang Hyuk Jin – Kang Tae Shik
Ahn Doo Ho – Kim Yong Man
Hwang Sun Hee – Kim Ra Yun
Jang Young Nam – Kim Ok Hee
Sung Doo Sub – Suh Min Joon
Jung Soon Won – Choong Yul
Lee Kyu Bok – Ki Soon
Ji Seung Hyun – Sa Dong Chul

Oamenii apropiati lui  Eul Soon:

Moon Soo Bin – Park Soo Min
Jun Bae Soo –  tatal lui Eul Soon
Jung Jae Eun –  mama lui Eul Soon

Alti actori:

Kim Young Woong – Detectivul Lee
Ryu Tae Ho – Chief Jo
Kim Eung Soo – ghicitoare fortune teller
Kim Ji Eun (김지은) – Lee Soo Jeong

Park Si Hoo – este considerat ca unul dintre cei mai talentati actori coreeni. Desi problemele nu l-au ocolit nici pe el, iata ca timp a trecut si o data cu el s-au mai atenuat si resentimentele iar el a putut din nou sa se “ridice” si sa ne incante cu talentul sau. Nu stiu cate seriale ati vazut pana acum cu el, dar din punctul meu de vedere el face parte dintr-o categorie de actori pe care poti sa-i indragesti de la o singura privire si nu mai spun ca are farmecul sau. Nu pot sa zic ca ceva din ce a vazut cu el nu mi-a placut asa ca probabil ca si de aceasta data va face  o foarte buna treaba. Sigur il stiti, daca ati vazut seriale precum:”My Golden Life”(KBS2,2017),”Neighborhood Hero” (OCN,2016), “Cheongdamdong Alice” (SBS,2012),”The Princess’ Man” (KBS, 2011),”Queen of Reversals” (MBC, 2010),”Prosecutor Princess” (SBS, 2010),”Family’s Honor” (SBS,2008),”Iljimae” (SBS, 2008).

Song Ji Hyo este  foarte cunoscuta de publicul coreean mai ales ca urmare a emisiunii in care a aparut si anume “Running Man”. Talentul  in privinta actoriei si l-a demonstrat si in cateva drame precum:”Listen To Love” (JTBC /2016) ,”Ex-Girlfriends’ Club” (tvN /2015),”Emergency Couple” (tvN /2014),”The Fugitive of Joseon”  (KBS2 /2013),”Gye-Baek” (MBC/2011).

 

Lee Ki Kwang este un tip foarte talentant de fel. Cum ce sa incep mai exact?  Este idol la origine, un dansator foarte bun care a debutat solo iar apoi a ajuns membrul trupei Beast, actuala Highlight. De ceva timp el s-a decis sa porneasca si pe actorie, prin urmare pana in prezent a facut o treaba buna in aparitiile sale in drame ca: “Circle: Two Worlds Connected”(tvN /2017),”Monster” (MBC /2016),”Mrs. Cop” (SBS /2015),”Me Too, Flower!” (MBC/2011),”My Princess”( MBC /2011).

 

 

 

 

 

Curiozitati:

  • Spre deosebire de cele mai multe drame, “Lovely Horribly” nu se încadrează perfect într-un singur gen. Fiind descrisa  ca o “comedie romantică de groază”, dramă va amesteca liber elemente de groază, romantism, melodrama și comedie.  O parte romantica uneori și  alte ori oribila pentru alții, va spune povestea cu”suma zero”   atunci cand fericirea unuia duce întotdeauna la nenorocirea celuilalt.

  • “Lovely Horribly” a fost câștigătorul Marelui Premiu al concursului de scenarii si  miniseriei  de la KBS anul trecut și a atras atenția pentru  subiectul sau neobișnuit. 

Daca v-am facut curiosi in privinta aceastei drame va invit sa urmariti cateva filmulete de prezentare:

Teaser 1 : https://www.youtube.com/watch?v=BasyejeDtr4

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=gT1kBgHLx0o

Cam atat a fost prezentarea acestei drame. Trebuie sa recunosc ca este cumva o drama cu un subiect neasteptat asa ca eu sunt nerabdatoare sa vad cum este. V-as spune sa nu o ratati!

Vizionare placuta!

Sursa: koreandrama.org, soompi.com, asianwiki.com

Autor:Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.