Arthdal-Chronicles-Poster2

Noua drama “Arthdal Chronicles” cu Song Joong Ki si Jang Dong Gun – o poveste mitica

Iata ca este 1 iunie, o noua luna incepe si  vine cu o noua premiera. Ei bine daaaa, astazi este seara cea “mare” cand se lanseaza drama “Arthdal Chronicles/아스달 연대기”,  noua productie in care joaca Song Joong Ki si Jang Dong Gun. Este o drama despre care s-a scris foarte mult si a fost foarte asteptata de foarte multi fani, dupa succesul dramei “Descendants of the Sun”. Poate stiti sau nu, dar aceasta drama este una speciala, in urmatoarele randuri veti vedea de ce. Se stie ca se incadreaza in genul fantastic si istoric si ne va conduce intr-o lume noua, in sensul in care cred ca pana acum nu s-a mai realizat  o drama intr-un astfel de Univers.

Va  fi difuzata de postul coreean tvN si se pare ca va avea 18 episoade ce vor beneficia de lansari in mai multe etape. Astfel  drama a fost impartita in 3 parti care vor fi facute publice dupa urmatorul plan:

  • Prima parte – The Children of Prophecy –> 1 iunie- 16 iunie
  • A doua parte- The Sky Turning Inside Out, Rising Land –> 22 iunie- 7 iulie
  • A treia parte – Arth, The Prelude to All Legends –> 7 septembrie -22 septembrie 

Dupa cum va puteti da seama este vorba despre un proiect grandios si se va putea vedea sambata si duminica incepand cu ora 21:00 (ora coreeana). Cei care se afla in “spatele” dramei “Arthdal Chronicles” sunt companiile: Samhwa Networks, Studio Dragon & KPJ Corporation, regizorul este Kim Won Suk, cel care a realizat dramele:“My Mister”(tvN/2018),“Signal” (tvN/2016),“Misaeng” (tvN/2014),“Monstar”(Mnet /2013), “Sungkyunkwan Scandal” (KBS2/2010), iar scenariul poarta semnatura autorilor: Kim Young Hyun, Park Sang Yun, care si-au lasat amprenta in industrie prin productiile: “Six Flying Dragons”(SBS/2015-2016),“Tree With Deep Roots”(SBS/2011),“Royal Family”(MBC/2011),“The Great Queen Seondeok”  (MBC/2009).

 

Poveste:

Pe scurt aceasta drama va prezenta subiecte diferite, intr-un loc nemaivazut. Vom fi martorii luptelor de putere,  a unor povesti de iubire și a dezvoltarii a 4  personaje semnificative  în orașul antic Asdal, capitala Gojoseonului.

Mai detaliat il vom cunoaste pe Eun Sum, personajul interpretat de actorul Song Joong Ki, el s-a nascut cu un destin nefast, caci se spune ca va aduce distrugerea in Asdal. Pentru că mama sa a luptat să-l salveze, el trece prin tot felul de adversități pe măsură ce crește. Ani mai târziu se întoarce la Asdal pentru a-și îndeplini destinul.

Apoi il vom descoperi pe Ta Gon (rolul atribuit lui Jang Dong Gun), eroul de razboi al orasului Asdal. El a pregătit calea pentru ca Asdal să devină o națiune foarte prosperă. Este cea mai puternică persoană din Asdal, iar  nimeni nu îndrăznește să îl pună la îndoială cuvantul și este admirat, deoarece nu se teme de nimic. El are un vis maret  si acela este sa devină primul rege al Asdalului.

O mai avem pe Tan Ya, rolul pe care actrita Kim Ji Won il va interpreta. Ea s-a nascut cu aceeasi soartă ca Eun Sum, iar mai tarziu destinul lor se va intrepatrunde. De asemenea, a trecut prin multe adversități pe parcursul vieții ei. Ea este foarte clară si sincera  în ceea ce privește misiunea ei. Ambiția ei cea mai mare este să devină politician.

Tae Ha, personajul pe care actrita Kim Ok Bin il joaca. Ea este descrisa ca o femeie care este ultimul descendent al Noeantalului, o rasă complet diferită de cea a oamenilor. Se face remarcata prin faptul ca ambiția ei nu cunoaște limite.

Distributie:

Actori principali:

Song Joong Ki – Eun Sum
– Kim Ye Joon – Eun Som ( versiunea tanara)
Jang Dong Gun – Ta Gon
– Jung Jae Won – Ta Gon (versiunea tanara)
Kim Ji Won – Tan Ya
– Heo Jung Eun – Tan Ya (versiunea tanara)
Kim Ok Bin – Tae Ha

Alti actori:

Kim Eui Sung – Sam Woong
Jo Sung Ha – Mi Hol
Choi Moo Sung – San Wook
Park Byung Eun – Dan Byuk
Yoo Teo – Ragaz
Go Bo Kyul
Park Hae Joon – Moo Baek
Son Sook
Shin Joo Hwan – Dal Sae
Kim Ho Jung
Jo Byung Kyu – Satenic

Choo Ja Hyun – Asahon

Song Joong Ki este unul dintre cei mai iubiti actori coreeni ai momentului. Si nici nu prea ai avea cum sa nu il apreciezi cand ii vezi fata si zambetul de copil inocent. Inca de la cel mai rasunator  succes –> interpretarea din drama “Descendants of the Sun” (KBS2/2016), el a mai avut cateva aparitii  episodice in 2 drame si a reusit sa joace si intr-un film, dar fanii l-au tot asteptat sa vada cu ce ne va surprinde el si de acum in colo. Iata ca asteptarea cred ca a meritat pentru ca acest nou proiect pare a fi Wow. Pe el l-am putut admira si in alte drame precum: “The Innocent Man”(KBS2/2012),”Tree With Deep Roots”(SBS/2011),”Sungkyunkwan Scandal” (KBS2/ 2010),”Obstetrics and Gynecology Doctors” (SBS/2010).  

Jang Dong Gun este acel tip de actor care are o carisma aproape unica. Trebuie sa recunosc ca nu l-am vazut in foarte multe drame, dar stiu felul in care reuseste sa interpreteze rolurile pe care si le alege. De-a lungul timpului el a jucat in foarte multe filme, dar in seriale mai putin, cateva dintre ele fiind: “Suits” (KBS2 /2018),”Gentleman’s Dignity” (SBS/2012), “All About Eve”  (SBS/2000).

Kim Ji Won este o tanara actrita cu foarte mare potential. Poate pentru multi a trecut fara sa fie foarte observata , dar totul pana la drama “Descendants of the Sun”, cred eu punctul de cotitura in cariera ei. Dupa aceasta draga, parca producatorii au inceput sa ii descopere calitatile si rolurile au tot venit. De-a lungul timpul am putut sa o descoperim in dramele: “Fight for My Way” (KBS2/2017), “Hidden Identity” (tvN/2015), “Gabdong, the Memories of Murder” (tvN/2014),  “The Heirs”  (SBS/2013). 

Curiozitati:

  • Este a doua ocazie cand actorii  Kim Ji Won  si Song Joong Ki se reunesc pentru a juca impreuna. Anterior ei au jucat in “Descendants of the Sun”, drama fenomen din anul 2016. Daca acolo ei faceau parte din 2 cupluri diferite, in “Arthdal Chronicles” cred ca cei doi vor forma un cuplu.
  • S-a facut public faptul ca “Arthdal Chronicles” a avut un buget record de productie  –> 40 miliarde Won)

Image result for Arthdal Chronicles

Image result for Arthdal Chronicles

Pentru a vedea si mai bine cam cum va fi aceasta drama, va sugerez sa aruncati o privire la filmuletele de mai jos.

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=saqxWyyVGk0

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=QeHy8Ky7CJg

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=U6GEjOuMqqQ

Teaser 4: https://www.youtube.com/watch?v=IMRa__A2E5M

In concluzie, trebuie sa recunosc ca am asteptat foarte foarte mult pentru a putea vedea aceasta drama si ma bucur ca in sfarsit va avea premiera. Am fost atrasa de ea inca de la inceput pentru ca tineam neaparat sa vad ce va alege Song Joong Ki ca serial dupa succesul coplesitor in urma “Descendants of the Sun”. Apoi imaginile au fost cele care m-au cucerit  mai apoi si subiectul mi se pare foarte surprinzator. Sper sa “Arthdal Chronicles”sa fie inca un succes si sa se ridice la inaltimea asteptarilor tuturor.

Vizionare placuta!

(surse: koreandrama, asianwiki)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.