Level-Up-Poster-3

“Level Up” comedia romantica cu Sung Hoon va avea premiera astazi

Iata ca a vacanta a venit si pentru cei cu mult timp liber avem o propunere. Astazi seara va avea premiera o noua drama care se va numi “Level Up/레벨업” si in rolurile principale ii vom regasi pe actorii Sung Hoon si Han Bo Reum. Se spune despre aceasta drama  va fi comedie romantica cu 12 episoade si va fi difuzata de Dramax & MBN in fiecare zi de miercuri si joi. “Level up” este un proiect realizat de regizorul Kim Sang Woo, cel care s-a mai ocupat de dramele : “Black Knight: The Man Who Guards Me” (KBS2/2017-2018), “Naeil’s Cantabile” (KBS2/2014), “Man From the Equator “(KBS2/2012) si scenariul parta semnatura lui Kim Dong Kyu.

Poveste

Această dramă se concentrează în jurul unei companii de jocuri. Avem o persoana care se recomanda ca recuperator  cu o rata de 100 % si o persoana pasionata de jocuri care isi doreste sa creeze  cel mai bun joc. Oare acestia vor reusi sa aduca compania pe linia de plutire ? 

Mai exact, il vom regasi pe Sung Hoon in rolul Ahn Dan Te, un om arogant de oras. Acesta este o persoana pretentioasa, perfectionista si  este expert in restructurare. Este chiar CEO  al propriei sale companii. El ajunge sa fie trimis la o companie de jocuri care se afla intr-o situatie dificila pentru a o salva de la faliment. In acelasi timp, o mai avem si pe  Shin Yeon Hwa, rolul interpretat de Han Bo Reum. Aceasta este directoare de dezvoltare a companiei de jocuri care a ajuns in pragul falimentului. Este descrisa ca o fire onesta si muncitoare si o fanatica a jocurilor. Cum se va desfasura relatia celor 2  vom vedea noi de acum in colo  in drama “Level Up”.

Distributie

Actori principali:

Sung Hoon – Ahn Dan Te
Han Bo Reum – Shin Yeon Hwa

Alti actori: 

Baro – Kwak Han Chul
Kang Byul – Bae Ya Chae
Danny Ahn – Park Gil Woo
Ryu Seung Soo – Cho Tae Goo
Lee Byung Joon –  tatal lui Shin Yun Hwa
Shin Jung Yoon – Song Joo Im
Jung Soo Kyo – Kang Seong Goo
Son Sang Yeon – Kim Hoon

 

Sung Hoon  este considerat in acest moment unul dintre cei mai chipesi actori coreeni. Poate nu ati fi crezut ca el va ajunge sa fie atat de bine primit de fani, dar iata ca in prezent este in plina ascensiune. Punctul sau de cotitura cred ca a fost drama “Oh My Venus” din anul 2015-2016. Un alt lucru care poate nu l-ati remarcat despre el este ca atunci cand si-a facut debutul, mai cu seama in anul 2011, el a primit un rol principal in drama “New Tales of the Gisaeng”un aspect destul de rar pentru un actor la inceput de drum. De-a lungul timpului el a jucat si in alte drame: “The Sound of Your Heart Reboot” (KBS2-Naver TV Cast-Netflix/2018),“My Secret Romance” (OCN/2017), “Five Enough”(KBS2 / 2016), Passionate Love” (SBS/2013-2014),The Birth of a Family”  (SBS /2012-2013), “Faith” (SBS / 2012). 

Han Bo Reum  este o actrita care poate nu este atat de cunoscuta fata de altele.  ea a jucat insa in cateva drame precum: “Memories of the Alhambra” (tvN / 2018-2019), “That Man Oh Soo” (OCN/2018),  “Children of A Lesser God”  (OCN/2018), “Go Back Couple” (KBS2/2017), “All is Well”  (KBS2/2015-2016), “Modern Farmer” (SBS/2014), “The Master’s Sun”  (SBS/2013).

Daca vreti sa va faceti o idee despre aceasta drama, puteti sa priviti aceste filmulete:

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=aVN1jjbDXdc

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=_jwCemJBIqM

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=GmdTCAZ836Q

Cam atat am avut de spus despre “Level Up”. Eu sper sa fie o drama buna, de vizionat in vacanta de vara. Daca vreti sa ii dati o sana va urez ~ Vizionare placuta! ~




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.