61247346_2680894638636339_5871584111721709568_n

2019 Changwon K-POP World Festival – Preliminariile din România

Ambasada Republicii Coreea la București are plăcerea de a vă invita să luați parte la Changwon K-Pop World Festival 2019 – Preliminariile din Romania, concurs ce se va desfășura în data de 29 iunie 2019, începând cu ora 17:00, la Palatul Național al Copiilor (Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353).


Această competiție globală reprezintă un concurs de talente unde trupe de dans și solişti îşi prezintă talentul interpretând o melodie sau prezentând o coregrafie a unei trupe KPOP . Scopul acestui eveniment, cunoscut în trecut drept K-Pop World Festival, își propune să descopere următoarea generație de artiști K-Pop din întreaga lume, oferind șansa unică de a concura live pe scenă, în cadrul finalei internaționale care se va desfășura în Coreea, în luna octombrie.
Runda finală din România va fi organizată în formatul de audiții live, în care concurenții – 6 pentru secțiunea ”Voice” și 8 pentru secțiunea ”Performance” își vor interpreta melodiile sau își vor prezenta coregrafiile alese din repertoriul artiștilor din Coreea de Sud, intrând astfel în competiție pentru locul întâi, care îi poate aduce mai aproape de marea finală din Coreea. Câștigătorii Rundei Finale din România vor fi selectați și anunțați în aceeași zi, iar în cadrul etapelor naționale, inclusiv România, vor fi luați în considerare pentru a lua parte în cadrul finalei internaționale din Coreea doar câștigătorii primului loc pentru categoria „Performance” (Spectacol) și categoria „Vocal” (Voce) (câte un concurent/grup pentru fiecare categorie), folosind înregistrările video din cadrul competiției naționale.
Toată lumea este binevenită să se bucure de spectacolul din cadrul Rundei Finale din România. Mai mult, puteți să vă susțineți favoriții, dat fiind faptul că votul publicului este luat în calcul pentru jurizarea finală. În cadrul celor două pauze din eveniment, atunci când puteți să votați, vom avea un mini-bar cu băuturi răcoritoare și apă, și vă puteți bucura de noile materiale culturale informative din incinta ”K-Culture Corner”.

Dat fiind așteptarea de aproape 4 ani de la ultimul K-POP World Festival, am pregătit surprize pentru toți, astfel că nu numai concurenții vor fi premiați pentru efortul și munca depusă ci și publicul, care va avea șansa să câștige cele mai noi albume și DVD-uri K-POP, precum și electronice și produse cosmetice coreene, prin tombolele surpriză, așa că nu uitați să vă luați numărul de tombolă de la intrare!
Așadar, vă așteptăm la eveniment, alături de gazda noastră, doamna Marina Almășan, unul dintre cei mai cunoscuți producători de televiziune din România și juriul profesionist format din Mihai Trăistariu și Andra Gogan!
Intrarea la eveniment este GRATUITĂ! Vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos, pentru o bună desfășurare a evenimentului:
*Formular de înregistrare public:
https://docs.google.com/forms/d/1k07M_pi0tzAWmSKdydLGzwVOKsASRFOLrFewMNtY6o0/
*Pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/462646467809014/

** Evenimentul este organizat de către Ambasada Republicii Coreea în România, Ministerul Afacerilor Externe din Coreea, KBS, Serviciul de Informații și Cultura Coreeană și susținut de orașul Changwon, BNK, în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor și Universitatea Româno-Americană – Centrul de Studii Româno-Coreene.

Selectia celor care vor participa la  Runda Finala:

Sectiunea Voce:

1. Beatrice Andreea DUȚĂ (BLACKPINK- Don’t Know What To Do)
2. Lucia JIPA (BTS -The Truth Untold)
3. Oana TĂUNE (GOT7 -Miracle)
4. Bianca Maria MOGA (SUNMI-Noir)
5. Alexandru DUDESCU (SHAUN-Bad Habits)
6. Oh My Devil (Bianca VIZAN si Seila GIUMALI) ((G)I-Dle Senorita)

Sectiunea Performance:

1. Diana Valentina COȘERU(JESSI-GUCCI)
2. Seoul Lights (ATEEZ-HALA HALA)
3. The Leaders (BLACKPINK-KILL THIS LOVE)
4. Alexandra Maria BOGDAN (CHUNG HA – Gotta Go)
5. POWER (N (Vixx) – FATE)
6. Valentina CLIPA (JHOPE(BTS)-Intro: Boy Meets Evil)
7. Midnight Pearls (ITZY-Dalla Dalla)
8. SSENBREAKERS (TWICE-FANCY)

Votarea se va face in pauzele evenimentului!


Update

Program 

16:20-17:00 Înregistrarea pentru public deschisă
16:40 Acces în sală
16:55 “Promote Korea” Video Presentation
17:00 Deschiderea oficială, alături de trupa HIGHLIGHT-ROMANIA
17: 15 Discursul E.S., Dl. KIM Young Ho, ambasador al Republicii Coreea în România
17:25 Concurs: Categoria ”Voice”
17:55 Tombolă pentru public
18:00-18:20 Pauză pentru votare public (bături răcoritoare disponibile GRATUIT în foyer-ul locației)
** strângerea voturilor se face până la 18:10, în cutiile de vot speciale **
18:20 Tombolă pentru public
18:25 -19: 30 Concurs: Categoria ”Performance”
19:30 – 19:45 Pauză pentru votare public
** strângerea voturilor se face până la 19:40, în cutiile de vot speciale **
19:45 Tombolă pentru public
19:50 Ceremonia de decernare a premiilor
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.