Daesung-Taeyang-XPN-3

Taeyang si Daesung s-au intors din armata!

Cu mare bucurie trebuie sa va anunt ca ieri,  Taeyang și Daesung, au revenit cu bine din armata!

Ziua de  10 noiembrie, va ramane clar in minte fanilor de peste tot pentru ca cei 2 membrii din BIG BANG  și-au încheiat cu succes serviciul militar obligatoriu. Ei au fost eliberati la bazele militare din orașul Yongin. Pentru a sarbatori revenirea lor fanii nu s-au lasat mai prejos si au tinut neaparat sa fie prezenti la acest minunat eveniment. Prin urmare  artiștii au întâmpinat mulțimea mare de fani și reporteri, care s-a strans  să sărbătorească revenirea lor la viața publica.

Desigur ca nu au scapat de declaratii, prin urmare Taeyang a spus -> „Nu pot să cred că tocmai am fost eliberat. Timpul meu în armată poate fi perceput  atât ca unul scurt, cât și ca unul lung, în funcție de perspectiva din care privești. Însă, consider că a fost o perioada cu  însemnătate. Vreau să le mulțumesc camarazilor și ofițerilor mei superiori care au petrecut 20 de luni ghidându-mă în ciuda lipsurilor mele.”

Cat despre perioada petrecuta in armata,  Daesung a declarat –> „Cred de asemenea că am învățat multe lucruri după ce am intrat în armată. Am simțit o mulțime de emoții, pe care nu le-am mai trăit  pana acum în viața de zi cu zi și am mai învățat multe despre cum să empatizezi cu ceilalți oameni. Camarazilor și ofițerilor mei superiori, care chiar și acum muncesc din greu pentru a proteja țara noastră, vreau să vă spun că vă iubesc și să continuați să faceți o treabă bună!”

In legatura cu  planurile pentru viitoarele proiecte, Taeyang a spus –>„Ne-am gândit mult și după o discuție serioasă între noi, în care ne-am împărtășit opiniile și am ajuns la un acord, mi-ar plăcea cu adevărat să răsplătesc fanii noștri cu lucruri bune și vom munci din greu. Vom încerca să arătăm multe laturi de-ale noastre pe care nu am putut arăta în timpul  petrecut în armată.”

Ia priviti cateva poze  cu Taeyang și Daesung!

 Vreau sa va amintesc ca Taeyang si Daesung era singurii membrii din BIG BANG care se mai aflau in armata. De curand colegii lor de trupă, T.O.P și G-Dragon, au fost eliberați mai cu seama în luna iulie și, respectiv, octombrie. Prin urmare o data cu revenirea lor toți cei patru membri BIG BANG  și-au terminat cu succes serviciul militar si datoria pe care o aveau fata de tara lor.

Mai jos este un filmulet cu revenirea lor si evenimentul special pregatit de fani 🙂

Noi suntem intr-o totala petrecere dupa revenirea lor 🙂 Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare dor de ei in acestia aproximativ 2 ani si asteptam cu nerabdare fiecare poza din armata, dar si mai mult ziua eliberarii lor. Iata ca a venit si putem sa ne bucuram in voie de ea. Ne pare bine ca s-au intors sanatosi, veseli si speam ca nu foarte schimbati dupa toata aceasta experienta. Asteptam cu si mai mare nerabdare vestile bune de acum in colo si noile proiecte ( * un BIG BANG cu 4 membrii ar fi ceva si mai ok, in aceasta perioada dar vom vedea ce se va intampla.)

sursa:soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.