c65f65b2ccd986adaa973e97234c7d1b

Seokchon Lake Park, un parc popular din Seul, se închide din cuaza temerilor de răspândire a coronavirusului

Parcul Seokchon Lake din Songpa Ward, sud-estul Seulului, renumit pentru pitorescul său peisaj cu cireși înfloriți, se va închide pentru publicul larg începând de astăzi și până pe 12 aprilie , ca parte a măsurilor de precauție privind împiedicarea răspândirii noului coronavirus, potrivit unui postări făcute pe Facebook de un oficial din administrația districtului Songpa-gu, citat de Yonhap.

Potrivit sursei citate, vor rămâne deschise în fiecare zi patru porți din parc, în intervalul orar 5:00- 9:00, pentru rezidenții care trec prin parc pentru a face naveta.

Decizia de a închide parcul vine în contextul măsurilor susținute al guvernului de la Seul privind distanțarea sociale pe fondul pandemiei de COVID-19 de la nivel global.

În plus față de această măsură, a fost anulat și unul dintre festivalurile anuale ale florilor de cireș care, în mod normal, atrage peste 5 milioane de vizitatori în fiecare an, autoritățile decizând să închidă parcul și de temă ca oamenii să nu vină să îl viziteze datorită istoricului său în materie de evenimente.

De asemenea, au fost anulate festivaluri majore ale florilor de cireș, precum cele care au loc în districtul financiar și politic din Yeouido și în sud-estul orașului Changwon, pentru a preveni răspândirea virusului.

Coreea de Sud a raportat, începând de vineri, un total de 9.332 de cazuri de noi infectări cu coronavirus.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.