Rugal-Poster5

Choi Jin Hyuk pornește o luptă cu organizațiile criminale în noua dramă “Rugal”

Iată că un serial trecut de ceva timp pe lista de vizionat pentru acest an, a avut premiera. Este vorba despre noua drama de la postul coreean OCN, numită “Rugal/ 루갈” . Este descrisă ca un serial de acțiune , cu 16 episoade, ce poate fi urmărite în fiecare sâmbătă și duminică (a avut premiera pe 28 martie). În rolul principal, după cum probabil vă aduceți aminte îl avem pe Choi Jin Hyuk. De producția “Rugal” s-au ocupat companiile Studio Dragon și LIAN Entertainment, regizorul ei fiind Kang Chul Woo (el s-a mai ocupat de dramele “So I Married an Anti-Fan”  -TBA / 2018-, “My Secret Romance” | OCN / 2017, “Something About 1%”  -Dramax / 2016-, “Cheo Yong 2: The Paranormal Detective “OCN / 2015), iar scenariul poartă semnatura scriitorului Do Hyun.

De menționat ar mai fi că această dramă se bazează pe ideea întâlnită în webcomic-ul din 2016 numit tot “Rugal” realizat de Rilmae și publicat în același an.

Poveste:

Îl vom descoperi pe Kang Ki Bum, personajul interpretat de Choi Jin Hyuk, un detectiv de elită. El realizează o investigație asupra unei organizații criminale numite Argos, dar ajunge să devină victima lor. La el acasă pătrund mai mulți bărbați mascați, care îi omoară soția și copilul (acești fiind membrii Argos). Kang Ki Bum este bătut de ei și își pierde ochii. Când se trezește, se află într-un spital și descoperă că este acuzat de crimă. Echipa de la NIS ( (Serviciul de Inteligență Național) se apropie de el și îi fac o propunere. Îi spun că este selectat pentru a deveni un membru în organizația Rugal, o echipa special formată, tot ca parte din NIS . Prin intermediul biotehnologiei, el primește două globuri oculare artificiale, ce poseda o abilitate specială. Apoi, Kang Ki Bum alături de echipa Rugal pornesc într- o luptă pentru a elimina definitiv organizațiile criminale.

Distribuție:

Membrii Rugal:

Choi Jin Hyuk – Kang Ki Bum
Jo Dong Hyuk – Han Tae Woong
Jung Hye In – Song Mi Na
Kim Min Sang – Choi Keun Chul
Park Sun Ho – Lee Kwang Chul
Jang In Sub – Bradley
Jang Seo Kyung – Susan
Park Choong Sun – Manager Oh

Membrii Argos:

Park Sung Woong – Hwang Deuk Koo
Han Ji Wan – Choi Ye Won

Alții actori:

Kim In Woo – Choi Yong
Yoo Ji Yun – Jang Mi Joo
Ji Dae Han – Bong Man Chul
Kim Da Hyun – Seol Min Joon

Choi Jin Hyuk este un actor coreean foarte talentat, pe care îl urmărim cu drag de fiecare dată. Până acum a jucat în următoarele drame: ” Justice” (KBS2 / 2019), ” The Last Empress” (SBS / 2018-2019), “Devilish Charm” (MBN-Dramax / 2018), ” Tunnel” (OCN / 2017), “Pride and Prejudice”  (MBC / 2014-2015), “Fated To Love You” (MBC / 2014), “Emergency Couple”  (tvN / 2014), “The Heirs” (SBS / 2013), “Gu Family Book” (MBC / 2013).

Jo Dong Hyuk nu este atât de cunoscut precum Choi Jin Hyuk, dar l-am putut vedea în proiecte recente precum: ” Love Affairs in the Afternoon” (Channel A / 2019), ” The Last Empress” (SBS / 2018-2019), ” Ugly Young-A (S15)”  (tvN / 2016 .

Pentru a vă face o idee mai bună despre această dramă, vă invit să urmăriți filmulețele:

Teaser 1 : https://www.youtube.com/watch?v=FCfcv7ASPiE

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=HNC4s7UBW5s

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=8tfe8ac-WZc

Cu un astfel de subiect și o distribuție de zile mari, “Rugal” pare că a atins rețeta succesului. Cum va evolua acțiunea acestei drame, rămâne să descoperim noi de acum în colo , în weekend , urmărind episoadele din “Rugal”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.