lee-min-ho-jung-eun-chae-the-king-eternal-monarch-3

Drama SBS „Regele: eternul monarh” a lansat filme fotografii cu Lee Min Ho și Jung Eun Chae

“The King: Eternal Monarch/더 킹: 영원의 군주”, cu Lee Min Ho și Kim Go Eun în rolurile principale, spune povestea a două lumi paralele, una în care Coreea este o monarhie constituțională condusă de împăratul Lee Gon (interpretat de Lee Min Ho), și una similară cu actuala Coree, unde Jung Tae Eul (interpretată de Kim Go Eun) este un detectiv pasionat de meseria sa.

În noile fotografii publicate de site-ul soompi.com, împăratul Lee Gon pare să se afle într-o situație tensionată cu Ku Seo Ryeong (interpretată de Jung Eun Chae), cea mai tânără și prima femeie prim-ministru din Coreea. Ku Seo Ryung se apleacă aproape de împărat pentru a spune ceva, iar Lee Gon, cu un zâmbet ușor pe față, se apleacă să îi răspundă, lăsând impresia că ar vrea să o sărute, deși totul este clar doar o „joacă”. Ku Seo Ryeong face câțiva pași înapoi, fixându-l cu privirea.

O sursă din cadrul companiei Hwa & Dam Pictures a comentat fotografiile apărute în media, spunând: „Împăratul și premierul Coreei interpretat de Lee Min Ho și Jung Eun Chae sunt două persoane care nu au de ales decât să coexiste. Vă rugăm să fiți alături de ei (cu sensul de a urmări drama – n.r.) pentru a vedea transformările prin care trec Lee Min Ho și Jung Eun Chae, precum și un nou tip de chimie ce va apărea între ei în vreme ce-și interpretează rolulurile. “

Nu uitați că drama „Regele: eternul monarh” va avea premiera pe 17 aprilie! Noi abia așteptăm, mai ales că acesta este primul rol al lui Lee Min Ho după revenirea din aramtă.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.