634449

So Ji Sub s-a căsătorit cu Jo Eun Jung!

O veste mai bună nici că se putea să primim astăzi, 7 aprilie. Ei bine, cu bucurie, vă anunțăm că îndrăgitul l actor So Ji Sub s-a căsătorit oficial cu jurnalista Jo Eun Jung . Vestea a fost adusă, astăzi, în atenția noastră de agenția lui So Ji Sub, 51K. În următoarele rânduri vă voi arata ce au declarat aceștia, informează soompi.com.

So Ji Sub Announces Marriage To Jo Eun Jung

Bună ziua. Aici este 51K.

Astăzi vă aducem la cunoștință vești bune despre actorul nostru So Ji Sub , care ar merita sărbătorite.

So Ji Sub a întâlnit pe cineva special și a hotârât să se căsătorească. Cuplul care și-a anunțat relația în 2019, iar după aceea au promis că vor deveni parteneri pe viață, datorită loialității și iubirii unul pentru celălalt, si-a înregistrat căsătoria astăzi, 7 aprilie.

În urma dorințelor lui So Ji Sub și Jo Eun Jung, care vor să prețuiască, în liniște, cel mai important și fericit moment din viața lor, cei doi au decis să organizeze o nuntă intimă, doar cu familiile lor. Pentru a oferi cel puțin un pic de confort și speranță, în această perioadă în care toată lumea se confruntă cu dificultăți, ei au hotărât să doneze 50 de milioane de woni organizației “Good Neighbors (Vecini Buni)”. Această donație va fi folosită pentru a cumpăra tablete și dispozitive inteligente copiilor care provin din familii nevoiașe și în acest fel să își poată continua studiile.

Suntem recunoscători tuturor celor care îl iubesc și susțin în continuare pe So Ji Sub, și luând în considerare faptul că șoția sa nu este o celebritate, vă rugăm să înțelegeți situația și motivele pentru care nu se pot dezvălui alte detalii despre căsătoria lor.

Vă rugăm să oferiți binecuvântări noului cuplul care începe acum o viață nouă împreună.

So Ji Sub va continua să răsplătească susținerea primită prin activitățile sale ca actor.

Mulțumim.

Când agenția a fost contactată de presă, ei au mai explicat: “So Ji Sub nu mai este așa tânăr și în mod natural ei au hotărât să se căsătorească, după ce s-au întâlnit și și-au evaluat sentimentele.”

Dacă vă întrebați cine este Jo Eun Jung, putem să vă spunem că ea a debutat în televiziune ca reporter pentru diverse emisiuni din cadrul OGN. Mai apoi și-a continuat cariera ca reporter în cadrul SBS, mai cu seama la emisiunea E-news Exclusive, unde, în 2018, l-a întâlnit pe So Ji Sub, cu ocazia unui interviu.

Le reamintim cititorilor noștri că So Ji Sub și Jo Eun Jung au făcut publică relația în mai 2019.

La câteva ore după ce vestea a apărut în presă, So Ji Sub a scris o scrisoare fanilor săi. Iată ce spunea actorul:

Buna ziua, aici este So Ji Sub.

Astăzi, am început o nouă etapă alături de partenera mea de viață. Pe 7 aprilie, eu și partenera mea ne-am căsătorit oficial. Aș vrea să vă salut pe toți atât ca actor, dar și în calitate de cap de familie.

Mă tem că toată lumea trebuie să fie foarte surprinsă de această veste. Totuși, aceasta este una dintre cele mai importante decizii din viața mea, și sper că toată lumea mă va susține și încuraja, la fel cum m-ați susținut și ați crezut în mine în tot acest timp.

Nu mă simt bine pentru că îmi anunț căsătoria într-un moment dificil pentru toată lumea, dar voi trăi mereu cu recunoștință și voi încerca tot posibilul să fiu un actor mai bun.

Sper ca toată lumea să rămână sănătoasă și să ne revedem în curând.

Vă mulțumesc.

So Ji Sub

Suntem tare bucuroși că actorul și-a găsit o persoană potrivită și a ales să facă pasul cel mare. Nu ne mai rămâne decât să le urăm – Casă de piatră și o viață fericită împreună!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.