ok

Hwang Jung Eum va juca într-o dramă misterioasă și neconvențională numită “Mystic Pop-Up Bar”

De curând, reprezentații postului coreean JTBC au făcut publice noi detalii și imagini în legătură cu noua dramă care va începe în curând, numită “Mystic Pop-Up Bar”. Ei au dezvălui poze cu protagonista dramei, minunata Hwang Jung Eum, una dintre actrițele noastre favorite.

Pentru început, trebuie să știți că ideea acestei drame vine de la un popular webtoon. Astfel, vom vedea povestea unui loc misterios, pe coreenii îl numesc pojangmacha ( 포장마차 ), ce constituie un loc unde se servesc băuturi în aer liber. Acest loc este condus de o femeie cu un temperament foarte puternic, numită Wo Joo. Vom mai descoperi și alte personaje, mai exact un lucrător cu job part-time, interpretat de Yook Sungjae, din trupa BTOB , dar și un fost detectiv cu abilitatea specială de a putea să “viziteze” clienții în visele lor și astfel să le poată rezolva problemele (ce idee ingenioasa! 🤔🤔).

Această dramă va constitui revenirea actriței Hwang Jung Eum după o pauza de trei ani, ea ii va da “viata” lui Wol Joo, proprietara cea temperamentală a pojangmacha. Wol Joo îi întâmpină pe cei care intră în pojangmacha cu căldură și băuturi delicioase. Purtând un hanbok atrăgător (costumul tradițională coreean) și binyeo (ac de păr ornamental tradițional coreean), ea ii va șoca pe clienții care vin în localul său cu discursul sau dur și aura puternică. Cu toate acestea, se spune ca nu exista client care să nu-și împărtășească regretele din timpul vieții cu Wol Joo.

Un lucru de-a dreptul surprinzator dezvăluit de producători este faptul ca Wol Joo este, de fapt, un fel de consilier care nu aparține deloc lumii celor vii, dar nici lumii morților. Pentru a se pocăi pentru păcatele din viața ei trecută, Wol Joo trebuie să rezolve problemele a 100.000 de oameni, iar în prezent i-au mai rămas numai 10 persoane pe care trebuie sa le ajute, lucru care nu-i este deloc ușor având în vedre presiunea Morții planând asupra sa (Lee Joon Hyuk). Astfel, în timp ce clienții cu multe regrete vor avea nevoie de consilierea lui Wol Joo, Wol Joo va avea nevoie de acei clienți care au povești regretabile pentru a-și îndeplini “misiunea”.

Personul lui Hwang Jung Eum ne va aduce puțin aminte de Jang Man-Wol, rol interpretat magistral de IU în drama Hotel Del Luna ( 호텔 델루나 ).

Echipa de producție și-a exprimat speranțele ca sfaturile oferite de Wol Joo vor da telespectatorilor satisfacțiile dorite. Ei au dezvăluit: „Hwang Jung Eum a reușit să înțeleagă în mod corespunzător aspectele principale ale personajului Wol Joo, cum ar fi stilul vestimentar unic, discursul antrenant și o metodă de consiliere bazată pe experiența de sute de ani în a satisface regretele oamenilor”. De asemenea, producătorii și-au exprimat speranța ca telespectatorii să urmărească cu interes transformarea lui Hwang Jung Eum în Wol Joo pentru această dramă.

Cam atât momentan, nu îmi mai rămâne decât să va spun că vom putea vedea această nouă dramă interesantă abia în la finalul lunii mai. “Mystic Pop-Up Bar” va avea premiera pe 20 mai, începând cu ora 9:30 p.m. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.