cc55be6d55cd4afc8dd4a7b8cbe5a490

MV emoționant cu un mesaj puternic care îndemnă la SPERANȚĂ și LUPTĂ împotriva COVID-19, lansat de mai mulți artiști sud-coreeni

În plină pandemie de coronavirus, când sistemele de sănătate și piețele economice ale unei întregi planete sunt puse la grea încercare, iar oamenii încearcă să-și păstreze speranța cu orice preț, mai mulți cântăreți sud-coreeni s-au unit într-un proiect comun pentru a aduce alinare oamenilor cu o piesă nouă.

Astfel, pe 19 aprilie a fost lansat un remake de tip „Evergreen” – proiect la care au participat 24 de echipe formate din 34 de cântăreți. Videoclipul a fost lansat sub titlul „Cântând ‘Evergreen’ din nou în 2020, profesioniștilor medicali din întreaga lume care luptă cu COVID-19”.

Piesa a fost scrisă inițial de muzicianul folk Kim Min Gi și cântată pentru prima dată de Yang Hee Eun în 1979. Melodia a fost îndrăgită de-a lungul anilor pentru mesajul său puternic ce are în centrul său speranța de a ne aduna împreună și de a depăși greutățile.

Remake-ul anului 2020 a fost lansat pe 19 aprilie pentru a marca 60 de ani de la Revoluția din 19 aprilie 1960, când au o mișcare pro-democratică a început odată cu protestele studenților.

La proiect au participat un număr de 34 de cântăreți, printre care Kang San Ae, Kim Jo Han, Kim Feel, Na Yoon Kwon, Solbin din LABOUM, Haein, Yujeong, Soyeon și ZN, Joy din Red Velvet, Muzie, Bada, Baek Ji Young, JeA din Brown Eyed Girls, Sandeul B1A4, Bizzy, Kyuhyun de le Super Junior, Ryeowook și Yesung, Ali, Ailee, YooA din Oh My Girl, Oh Yeon Jun, Yoon Do Hyun, Solji din EXID, Lee Eun Mi, Tiger JK, Soobin de la TXT, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun și Huening Kai, Ha Dong Kyun și Hong Jin Young.

Compozitorul Kim Hyung Seok a fost regizorul muzical al proiectului.

Înainte de lansarea oficială a melodiei, Casa Albastră a lansat, de asemenea, o variantă neoficială/ din culisele filmării acestui clip, cântăreții putând fi văzuți în vreme ce înregistrau împreună piesa care ar putea deveni laitmotivul acestei perioade.




There is 1 comment

Add yours
  1. Mariana Mirela Badea

    그것은 아름다운 작품입니다. 나는 멜로디 라인을 정말 좋아한다. 나는 노래가 무엇인지 이해하기 위해 루마니아어로 영어에서 내 단어를 번역하려고 생각하지만, 나는 그것이 영혼에 대한 다음 음악음악의 아주 좋은 조각이라고 말한다. 당신은 모두 정말 귀엽다. 하나님은이 전염병 기간 동안이 음악 개념을 만들기위한 여러분 모두를 축복.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.