BTOB-Yook-Sungjae

Yook Sungjae ne anunță când se înrolează în armată

La distanță de o zi de la ziua lui de naștere, Yook SungJae a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe foarte mulți fani. Ieri, SungJae din trupa BTOB a făcut publică decizia lui de a începe stagiul militar, chiar mai repede decât am fi crezut. Artistul în vârsta de 25 de ani a spus că va începe chiar în această lună stagiul militar obligatoriu.

El a decis să dea vestea prin intermediul contului său de Instagram, unde a postat, ieri, 3 mai, următoarea scrisoare pentru fani:

“Bună ziua, aici este Sungjae.

În primul rând, vreau să mulțumesc foarte foarte mult fanilor Melodies ( acesta este numele oficial al fanilor trupei BTOB, din care Sungjae face parte) care au sărbătorit ziua mea de naștere! (Am văzut și am citit fiecare postare).

Nu am știut cum să încep să vă spun această veste, de aceea m-am gândit mult timp. Dar am decis că ceea ce trebuie este să vă spun cât mai curând posibil.

Poate veti fi foate surprinși, dar m-am hotărât să mă înrolez în armată pe 11 mai!

Vor fi oameni surprinși de această informație bruscă, dar și unii care vor fi îngrijorați. Pentru că am primit multă dragoste până acum de la Melodies, am încrederea că voi primi în continuare dragoste și voi fi fericit indiferent unde mă voi afla! Nu sunt îngrijorat deloc! Voi putea merge liniștit și îmi voi face datoria fără probleme.

Datorită faptului că membrii BTOB s-au tot înrolat în armată (o mare parte din ei), va fi inevitabil ca trupa să ia o pauză. Deoarece fanii Melodies ne așteaptă, vom câștiga forță și vom spera la ziua în care ne vom întâlni din nou cu toții. Nu a mai rămas mult timp, dar cu siguranță voi comunica cu Melodies printr-o transmisie în direct pe care o voi face. Curând ceialalți membrii BTOB se vor întoarce din armată, iar noul meu serial „My-Pop-Up Bar” va avea premiera, așa că vă rog să aveți răbdare și să așteptați. Ziua în care trupa BTOB și fanii Melodies se vor întâlni va sosi în curând!

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut până acum și vă rog să mă sprijiniți și pe viitor! Până în ziua în care mă voi întoarce cu o imagine mai bună, sper că veți fi cu toții sănătoși și fericiți.”

Agenția artistului, Cube Ent. a confirmat această veste și a mai declarat pentru presă că el se va înrola ca soldat activ. Însă locația aleasă de el și ora la care se va înrola nu vor fi făcute publice.

În acest fel, Sungjae va fi al patrulea membru al trupei BTOB care își va îndeplini datoria față de patria sa, anterior s-au mai înrolat membrii EunkwangChangsub și Minhyuk.

Până acum, Sungjae s-a remarcat în mai multe emisiuni de divertisment și câteva seriale precum “Goblin” (tvN / 2016-2017) , “The Village- Achiara’s Secret “(SBS/2015) , ” Who are You: School.2015 ” (KBS2/2015).

Artistul dorește să nu ne întristăm din cauza absenței lui, de aceea ne vom putea consola cu noua sa drama „My-Pop-Up Bar” ( “Mystic Pop-Up Bar” ) care va avea premiera pe 20 mai.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.