Mystic-Pop-up-Bar-Poster-3

Nouă dramă “Mystic Pop-up Bar” cu Hwang Jung Eum promite să ofere alinare oamenilor

Iată că a venit din nou timpul să ne facem loc pe lista pentru un nou serial. Este vorba despre unul mai neconvențional și se numește  “Mystic Pop-up Bar/쌍갑포차” . El reprezintă revenirea în atenția noastră  unei actrițe foarte dragi nouă, Hwang Jung Eum, după o  pauză de 2 ani. Descris ca un serial fantastic și misterios , el poate fi vizionat începând din 20 mai, în fiecare miercuri și joi. Are 12 episoade și reprezintă noul proiect al postului coreean JTBC. Această dramă a fost realizată de companiile Drama House și  Samhwa Networks, de regie s-a ocupat Jun Chang Geun (cel care a realizat și alte drame precum ” The Package” -JTBC /2017,“What Happens to My Family?”  -KBS2 / 2014-2015, ”The Queen of Office” -KBS2 / 2013, “My Bittersweet Life” -KBS / 2011),  iar scenariul  poartă semnatura lui Ha Yoon Ah.

Poveste:

“Mystic Pop-up Bar”  prezintă povestea unui misterios bar în aer liber,  prin  care  se poate face un lucru de-a dreptul neașteptat, mai exact se  poate călători în jurul a trei lumi diferite. Acest bar, pe care coreenii îl numesc pojangmacha (포장마차 ) se deschide doar pe timpul  noapții. El este  condus de o femeie deosebită și misterioasă, în același timp, pe nume Wol Joo, rolul actriței Hwang Jung Eum. Wol Joo îi întâmpină pe cei care intră în pojangmacha cu căldură și băuturi delicioase. Ea  este spectaculoasă, purtând un Hanbok atrăgător (costumul tradițională coreean) și binyeo (ac de păr ornamental tradițional coreean) și îi va  uimi pe clienții care vin în localul său cu discursul dur și  personalitatea puternică. Clienții care vizitează acest  bar  sunt oameni normali dar și spirite. La un pahar de  alcool și cu ajutorul unor bunătăți pregătite de Wol Joo, clienții vorbesc despre ei înșiși și încearcă să-și vindece rănile interne și regretele pe care le au în viață.

În cadrul acestui bar misterios lucrează un angajat part-time numit Han Kang Bae, rolul lui Yook Sung Jae. El posedă abilități uimitoare, mai exact  doar printr-o atingere îi poate face pe oamenii care vin la bar să își spună toate secretele. De asemenea, Kang Bae poate să “călătorească“ în visele lor și astfel să îi ajute să își rezolve problemele.

Mai trebuie să menționez faptul că personajul Wol Joo este, de fapt, un fel de consilier care  se află la granița lumii celor vii și a  celor morți. Pentru a se pocăi pentru păcatele din viața ei anterioară, ea are de îndeplinit o misiune, pe care o vom descoperi dacă urmărim această dramă.

Distribuție:

Actori principali:

Yook Sung Jae – Han Kang Bae
Hwang Jung Eum – Wol Joo
Choi Won Young – Chief Gwi
Lee Jun Hyuk – Chief Yeom

Actori secundari:

Jung Da Eun -s Yeo Rin
Yang Dae Hyuk
Kim Mi Kyung
Ahn Tae Hwan
Lee Seo Ahn

Hwang Jung Eum  este o actrita așa de frumoasă și de talentată încât sincer nici nu cred că pot să-mi exprim foarte  bine aprecierea pentru ea. Îmi place atât de mult  felul în care alege să își joace rolurile și este atât de bună pe dramele comedie-romantică dar și pe melodrama încât nu cred că poate să o întreacă altă actriță. Este clar una dintre actrițele mele favorite  din dramele coreene. Desigur  că ați remarcat-o în urma rolurilor din: The Undateables” ,” Lucky Romance”  (MBC/2016), ”She Was Pretty”(MBC/2015), ”Kill Me, Heal Me”(MBC/2015), ”Endless Love”(SBS/2014), ”Secret Love” (KBS2/2013), ”Incarnation of Money”(SBS/2013), ”Full House Take 2″  (TBS-SBS Plus/2012), ”Golden Time” (MBC/2012), ”Can You Hear My Heart” (MBC/2011), ”Giant” (SBS/2010)  dar și altele.

Yook Sung Jae  este, în primul rând, idol kpop,  cel mai mic membru al trupei  BTOB. S-a făcut debutul și în actorie și a primit recunoaștere mai mult în urma apariției sale surprinzătoare în drama “ Goblin” . Acum el este și mai cunoscut publicului deoarece a participat în multiple emisiuni de divertisment.  Până acum cariera lui cuprinde roluri în dramele: Guardian: The Lonely and Great God”  (tvN / 2016-2017), “The Village: Achiara’s Secret “ (SBS / 2015), “Who Are You: School 2015”  (KBS2 / 2015), ”Reply 1994”  (tvN / 2013), ”Monstar “(Mnet-tvN / 2013).

Choi Won Young este un actor deja consacrat  și foarte cunoscut iubitorilor de drame coreene. Nu aș putea să spun când mă gândesc la el, dacă am rămas la un rol anume, dar pot să zic, cu sigurață, că este un actor ireproșabil, care a jucat atât de bine de fiecare dată când l-am văzut. Cariera lui este foarte bogată, sigur și voi l-ati remarcat  în drame precum: Hyena” (SBS / 2020), ” Nokdu Flower”  (SBS / 2019 , ”Doctor Prisoner “(KBS2 / 2019), ”SKY Castle “(JTBC / 2018-2019), “Where Stars Land”  (SBS / 2018), ” Oh, The Mysterious” (SBS / 2017-2018), “Mad Dog” (KBS2 / 2017), “Hwarang” (KBS2 / 2016-2017), ” The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop”  (KBS2 / 2016), ” Come Back Mister” (SBS / 2016) , “Second 20’s”  (tvN / 2015), “Hello Monster”  (KBS2 / 2015), dar și altele.

 Curiozități:

  • Această dramă are la bază idea regăsită într-un  webtoon popular numit “Ssanggabpocha”  realizat de Bae Hye Soo și a fost publicat începând cu 1 iunie 2016.
  • Este o drama pre-produsă . Pregătirile pentru ea au început în august 2019 , iar filmările s-au finalizat în februarie 2020.
  • O dată cu această dramă, Yook Sung Jae revine după o pauză de 3 ani. Despre ce l-a motivat să aleagă această dramă, el a spus  că a fost mare parte datorită mesajul pe care îl oferă oamenilor și personajul său, și a explicat – “Sper că voi oferi cel puțin un confort pentru oricine a experimentat vreodată nedreptatea.”
  • Această dramă este ultimul proiect înainte ca Yook Sung Jae să se înroleze în armată.
  • Și protagonistă Hwang Jung Eum  a vorbit puțin despre ce a determinat-o să aleagă acest proiect – „Am crezut că ar fi distractiv să înfățișez variatele calități neașteptate pe care le are Wol Joo.” 

Dacă încă nu sunteți convinși să acordați o șansă acestei drame, vă invit să priviți câteva filmulețe chiar mai jos:

Teaser  1 https://www.youtube.com/watch?v=iw9HiEU5gCw

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=VFD9azaU094

Teaser 3

Aceasta a fost prezentarea dramei “Mystic Pop-up Bar”. Privită ca o dramă neconvețională , ea promite să ofere, prin mesajul propus, alinare oamenilor care se confruntă cu regrete sau greutăți în viața de zi cu zi. Trebuie să recunosc că persoanjele mi-au stârnit interesul și mai ales sunt nerăbdătoare să o revăd pe Hwang Jung Eum . Sper că și voi să îl treceți pe lista dramelor de văzut.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.