Sweet-Munchies-Poster2

Jung Il Woo ne arată abilitățile culinare în noua dramă “Sweet Munchies”

A  venit timpul pentru o nouă comedie romantică care promite să ne înveselească serile. Astăzi, 25 mai,  are premiera noua dramă a postului coreean jTBC  numită “Sweet Munchies/야식남녀”, în care îl vom revedea pe frumușelul Jung Il Woo. Ea este prevăzută cu  12 episode, ce pot vedea în fiecare zi de luni si marți începând cu ora 21:30 (ora coreeană). De acest nou proiect s-a ocupat compania Hello Contents, regia este realizată de  Song Ji Won după un scenariu de Park Seung Hye.

Poveste

Vom putea urmări povestea lui Park Jin Sung, rolul interpretat de Jung Il Woo, un bucătar care deține propriul restaurant. El decide să participe la o emisiune de divertisment. Este faimos pentru abilitățile sale de gătit și datorită aspectului său fizic.

 Între timp, o vom descoperi și pe  Kim Ah jin ( rolul jucat de Kang Ji Young) ca  PD-ul emisiunii de divertisment. Ea va ajunge într-un triunghi amoros  între Park Jin Sung și Kang Tae Wan ( rolul interpretat de Lee Hak Joo).

Distributie

Actori principali:

Jung Il Woo – Park Jin Sung
Kang Ji Young – Kim Ah Jin
Lee Hak Joo – Kang Tae Wan

Actori secundari:

Choi Jae Hyun – Park Jin Woo (
Kim Soo Jin – Cha Joo Hee
Kim Seung Soo – Lee Sang Young
Yang Dae Hyuk – Nam Kyu Jang
Park Sung Joon – No Jae Soo
Gong Min Jung – Yoo Sung Eun
Shin Woo Kyum – Kang Min Soo

Jung Il Woo  Jung Il Woo este un actor foarte bun, cu un zambet atât de luminous încât poate să încălzească suflete. În caz ca v-a fost dor de el iată că revine acum intr-o comedie romantică. De-a lungul timpului el  a jucat în dramele: Haechi “(SBS / 2019) ,“High-End Crush”(MBN/2018), “Cinderella and Four Knights”(tvN/2016), “Diary Of A Night Watchman” (MBC/2014), “Golden Rainbow” (MBC/2013-2014), “The Moon Embracing The Sun” (MBC/2012), “Flower Boy Ramen Shop” (tvN/2011).

Kang Ji Young  este o tânără actriță cae face parte din generația mai nouă. De-a lungul timpului ea a ajucat în dramele  And, Live “ (WOWOW / 2019), “Orphan Black: 7 Genes “(Fuji TV-Tokai TV / 2017-2018),”Doctor-X (S4)”  (TV Asahi / 2016),”Whispers from a Crime Scene” (NTV / 2016),”Tamiou” (TV Asahi / 2015),”Hell Teacher Nube”  (NTV / 2014),”Secret Love” (Dramacube / 2014).

Lee Hak Joo este un actor coreean care nu este atât de cunoscut  publicului, dar a lăsat o impresie puternică în ultimul său proiect :The World of the Married”  (JTBC / 2020). De-a lungul timpului el a mai jucat și în : ”Be Melodramatic” | (JTBC / 2019) ,”Justice” (KBS2 / 2019),”Memories of the Alhambra”  (tvN / 2018-2019),”Mr. Sunshine” (tvN / 2018),”Squad 38”  (OCN / 2016) ,”Oh My Ghost “ (tvN / 2015),”This is My Love”  (JTBC / 2015).

Curiozități:

Jung Il Woo, și-a arătat abilitățile de gătit în show-ul de divertisment „Convenience Store Restaurant”, și mai declarat : „Acesta este primul meu proiect într-un an de la drama„ Haechi ”. Am fost atras de elementele neconvenționale din poveste. Personajul meu are o mulțime de farmecuri diverse și am vrut să arăt o altă perspectivă a mea, fără să port hanbok. Am făcut parte de gătit în dramă și am ajutat la crearea meniul. Am încercat să nu fac bucate obițnuite, dar mai mult ceva unic. Scenele de gătit sunt importante, dar la fel sunt reacțiile oamenilor care le mănâncă, așa că am încercat din greu să fac mâncare bună. ”

Jung Il Woo și Lee Hak Joo au fost la aceeși universitate , acest lucru i-a ajutat foarte mult pe platourile de filmare să devină apropiați. De asemenea, Jung Il Woo a mai spus că a fost mai ușor la filmări, având în vedere că majoritatea actorilor din dramă au fost cam de aceeași vârstă.

Dacă vreți să vă faceți o idee asupra acestei drame vă invit să urmăriți și filmuletele de mai jos.

Teaser 1

Teaser 2

Aceasta a fost descrierea noi drame “Sweet Munchies“. Speră că v-am stârnit interesul și o veți trece pe lista celor de văzut. Se pare că acest bucătar va începe să ne facă poftă, din nou, de bunătățile coreene și în același timp vom privind și o poveste de dragoste emoționantă.

Vizionare plăcută!
There is 1 comment

Add yours
  1. Demira Elpis

    Mulțumesc ,pentru detaliile strălucitoare,despre actorul jIlwoo și ultimul său film!Mă bucur că se promovează aceasta în România!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.