Zombie-Detective-Poster3

Choi Jin Hyuk dă viață unui personaj atipic în noua dramă “Zombie Detective”

Iată că a venit timpul pentru ca o nouă dramă să ne ia prin învăluire. A venit ziua mult așteptată pentru mine, pentru premiera dramei “Zombie Detective 좀비탐정 “. Aceasta este descrisă ca o dramă horror învăluită în mister și, în mod surprinzător, presărată cu ceva comedie. Este proiectul postului coreean KBS2 cu 24 de episoade ce se pot vedea în zilele de luni și marți, cate 2 episoade pe zi. “Zombie Detective” a fost realizată de companiile Drama H și Raemongraein, în regia lui Shim Jae Hyun, după un scenariu semnat de Baek Eun Jin .

Poveste

Această drama va spune povestea unui zombie aflat în al doilea an de înviere, care devine detectiv pentru a găsi răspunsuri despre trecutul său. El face tot posibilul să coexiste cu oamenii în aventura în care se avântă.

Mai exact îl vom descoperi pe Kim Moo Young , rolul interpretat de Choi Jin Hyuk. El a fost un zombie în ultimii 2 ani. Pentru a reuși să supraviețuiască, el a învățat să imite manierismele oamenilor dintr-un sat pentru ca mai apoi să plece în oraș. Acolo, Kim Moo Young deschide un birou pentru a lucra ca detectiv privat. Nu-și amintește nimic din ce a trăit înainte de a deveni zombi. Se luptă să trăiască cu oamenii și să-și recapete amintirile dintre trecut.

Între timp, o vom regăsi și pe Gong Sun Ji ( rolul interpretat de Park Joo Hyun). Ea obișnuia să fie scriitorul unui program de reclamații de actualitate. Un martor într-un caz, la care lucra, a fost atacat de un bărbat necunoscut. Din această cauză, a renunțat la slujbă. Ea se implică cu Kim Moo-Young și ajunge să fie angajat part time la biroul său de detectivi privați.

Distribuție

Actori principali:

Choi Jin Hyuk -Kim Moo Young
Park Joo Hyun -Gong Sun Ji
Kwon Hwa Woon -Cha Do Hyun

Alți actori

Hwang Bo Ra -Gong Sun Young
Ahn Se Ha -Lee Tae Gyoon 
Tae Hang Ho -Lee Sung Rok
Park Dong Bin -Hwang Choon Sup
Lee Joong Ok -Wang Wei
Im Se Joo -Kim Bo Ra
Bae Yoo Ram -PD Yuk

Choi Jin Hyuk este un actor coreean foarte talentat, pe care îl urmărim cu drag de fiecare dată. Are o voce așa specială și este de-a dreptul o încântare să îl vedem cum ne surprinde de fiecare dată cu rolurile lui. Până acum a jucat în următoarele drame: “Rugal” (OCN / 2020),” Justice” (KBS2 / 2019), ” The Last Empress” (SBS / 2018-2019), “Devilish Charm” (MBN-Dramax / 2018), ” Tunnel” (OCN / 2017), “Pride and Prejudice”  (MBC / 2014-2015), “Fated To Love You” (MBC / 2014), “Emergency Couple”  (tvN / 2014), “The Heirs” (SBS / 2013), “Gu Family Book” (MBC / 2013).

Park Joo Hyun este o tânără actriță, nu foarte cunoscută. Nu a jucat în multe proiecte dar s-a făcut remarcată anul acesta în dramele ” Extracurricular “(Netflix / 2020)”, ” A Piece of Your Mind ” (tvN/2020).

Curiozitati

  • În cadrul conferinței de pressă care a avut loc înainte de premiera acestei drame, regizorul Shim Jae Hyun a spus: „Toți actorii pe care mi-i doream cel mai mult pentru fiecare rol sunt aici astăzi cu noi.” El a adăugat: „Pe lângă acest lucru, fiind actori cu multă personalitate, ei lucrează bine împreună”.
  • Tot în cadrul acestui eveniment, Choi Jin Hyuk a spus: „Când am citit scenariul pentru prima dată, m-am gândit foarte mult la asta și a fost o nouă provocare pentru mine, așa că am avut și unele temeri cu privire la proiect. Dar, datorită actorilor extraordinari de aici, regizorului și personalului, mă distrez să filmez. Cred că produsul final va fi nemaipomenit. ” El a continuat spunând: „Am făcut o transformare de acțiune atât de șocantă, încât cred că s-ar putea chiar să vă întrebați:„ A existat acest tip de zombie înainte? ” El a adăugat că și-a distrus imaginea din convingere și pentru că are încredere în regizorul dramei.

Dacă vreți să vă faceți o idee despre această nouă producție vă învit să priviță filmulețele de mai jos

Teaser 1- https://www.youtube.com/watch?v=7FUE09ctZKU

Teaser 2

https://www.youtube.com/watch?v=NOWMkcaS8Jg

Eu sper că v-am făcut curioși și îi veți acorda o mică șansă acestei drame. Choi Jin Hyuk zic eu că nu o să ne dezamăgească cu prestația sa mai cu seamă că de această dată este un rol mai atipic pentru el. Trebuie să spun că , în adevărata formă de zombi, singurul și bătăiosul Kim Moo Young nu este în stare să simtă durere, în ciuda faptului că are o rană dechisă în abdomenul său, prin care se poate ce se află în spate. El apare calm și neatins de accidentarea sa șocantă. În calitate de detectiv care nu poate muri indiferent cât de rău este rănit, Kim Moo Young promite să ofere mai multe trăiri și emoții în scenele sale de acțiune decât personajul principal tipic care se întâlnește frecvent în dramele cu crime.

(Sursa – koreandrama.org, asianwiki.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.