dac58eed310242438b4174be9c3faa3c

Jung So Min și Kim Ji Suk vor fi protagoniști în noua dramă de la postul JTBC

Ieri a fost anunțat faptul că actorii Jung So Min și Kim Ji Suk au acceptat noi roluri și vor juca într-o nouă dramă de la postul coreean JTBC. Producătorii au oferit și câteva detalii despre drama și despre personajele celor doi.

Drama “Monthly House” (titlu literal) va fi o dramă romantică despre un bărbat care cumpără case și o femeie care locuiește în case. Va pune în prim plan problema locuințelor, un subiect comun și important în rândul oamenilor din Coreea de Sud și pune în discuție întrebări de genul „Ce înseamnă casa ta pentru tine?”

Actrița Jung So Min a fost distribuită în rolul Na Young Won, editorul unei reviste de stil de viață numită “Monthly House” . Ea este un angajat obișnuit care lucrează de 10 ani. În acei 10 ani, ea a fost întotdeauna pe punctul de a rămâne fără bani și se luptă cu plățile sale lunare în privința chiriei. Deși situație ei poate că nu este foarte bună, casa ei este singurul loc în care poate fi ea însăși. Chiar dacă are o casă închiriată, o curăță și o decorează cât de bine poate. Când noul proprietar al casei devine dușmanul ei, ea începe să se intereseze, în cele din urmă, de investiții pentru a-și cumpăra propria casă.

În privința actorului Kim Ji Suk, vă pot spune că va avea rolul lui Yoo Ja Sung, CEO al revistei de stil de viață “Monthly House” . El consideră casele doar ca niște bunuri destinate pentru a-l face bogat și un loc pentru el în care să doarmă puțin noaptea. A crescut crezând că singura modalitate prin care o persoană poate deveni bogată, în Coreea de Sud, pe cont propriu, este prin investiții în imobiliare, așa că a studiat ziua, a lucrat cu jumătate de normă, noaptea și s-a furișat pe șantierele de construcție, în weekend, pentru a înțelege piața. Acum este un celebru expert în investiții imobiliare. Când se implică în viața lui Na Young Won ca noul proprietar al casei sale, el constată că principiile sale vor fi zdruncinate.

Drama „Monthly House” va fi regizată de Lee Chang Min ( cel care a lucrat și la „Welcome to Waikiki”) și scenariul a fost scris de Myung Soo Hyun („Rude Miss Young Ae”, „Drinking Solo”). Propuducatorii au mai dezvaluit că această dramă este în pregătiri și va fi difuzată undeva în 2021.

Mai multe detalii vor fi făcute publice ulterior, așa că rămâneti aproape!

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.