4181006fffe54dfc9ebe772cd92061cf

13 K-drame la care să te uiți în octombrie

Octombrie a sosit cu o nouă rundă de K-drame pe care fanii le așteaptă cu mare nerăbdare.

Din cauza faptului că pandemia de coronavirus afectează programele de filmare, unele dintre aceste drame au fost inițial programate pentru difuzare mai devreme, în septembrie sau chiar în august, dar au fost amânate până în această lună, lucru care ne-a întristat puțin la început, dar care a făcut ca așteptarea să fie și mai mare.

Iată care sunt primele 13 cele mai așteptate drame ale acestei luni!

  1. My Dangerous Wife/나의 위험한 아내

Distribuție: Kim Jung Eun, Choi Won Young, Choi Yu Hwa, Yun Jong Seok, Shim Hye Jin, Lee Joon Hyuk, Jung Soo Young, Ahn Nae Sang, Baek Soo Jang, Yoon Yae Hee etc.

Data premierei: 5 octombrie

Detalii difuzare: luni și marți la ora 23:00 KST pe MBN

„My Dangerous Wife” spune povestea unui cuplu care s-a căsătorit din dragoste, dar se luptă să-și păstreze căsnicia vie. Choi Won Young îl interpretează pe Kim Yoon Cheol, în timp ce Kim Jung Eun joacă rolul lui Shim Jae Kyung. Shim Jae Kyung este considerată „soția perfectă”, care este frumoasă, inteligentă, amabilă și bogată, până într-o zi când ajunge să fie implicată într-o misterioasă ră

 2. “Tale of the Nine-Tailed/구미호뎐”

Distribuție: Lee Dong Wook, Jo Bo Ah, Kim Bum, Kim Yong Ji, Hwang Hee, Kim Jung Nan, Kim Kang Min, Joo Suk Tae, Kim Soo Jin, Ahn Kil Kang etc.

Data premierei: 7 octombrie

Detalii difuzare: miercuri și joi la 22:30 KST la tvN

„Tale of the Nine-Tailed” este despre un gumiho masculin (o vulpe mitică cu nouă cozi) pe nume Yi Yeon (Lee Dong Wook) care s-a stabilit în oraș și despre neînfricatul director de producție pe nume Nam Ji Ah (Jo Bo Ah), care este hotărât să-l urmărească și să-i afle povestea. Kim Bum îl interpretează pe Yi Rang, fratele vitreg al lui Yi Yeon și copilul unui om și al unui gumiho.

3. „Do Do Sol Sol La La Sol/도도솔솔라라솔”

Distribuție: Go Ara, Lee Jae Wook, Kim Joo Heon, Ye Ji Won, Lee Soon Jae, Shin Eun Soo, Seo Yi Sook etc.

Data premierei: 7 octombrie

Detalii difuzare: miercuri și joi la 21:30 KST pe KBS2

„Do Do Sol Sol La La Sol” este o comedie romantică care spune povestea pianistului plin de viață Goo La La (Go Ara) și a expertului part-time Sun Woo Joon (Lee Jae Wook). Cei doi se întâlnesc pentru prima dată la o academie de pian numită „La La Land”, într-un mic sat rural în care încearcă să își ascundă secretele și cicatricile.

4. „Private lives/사생활”

Distribuție: Seohyun, Go Kyung Pyo, Kim Hyo Jin, Kim Young Min, Lee Hak Joo, Tae Won Suk, Park Sung Keun, Song Sun Mi, Yoo Hee Je, Jang Jin Hee etc.

Data premierei: 7 octombrie

Detalii difuzare: miercuri și joi la 21:30 KST pe JTBC

Cu acțiunea plasată în epoca actuală, în care oamenii își împărtășesc, fură și își fabrică viața privată, această dramă este despre escrocii care își mobilizează toate tehnicile pentru a dezvălui „viața privată” majoră a națiunii. Cha Joo Eun (Seohyun), Jung Bok Gi (Kim Hyo Jin) și Kim Jae Wook (Kim Young Min) sunt escroci, în timp ce Lee Jung Hwan (Go Kyung Pyo) este un misterios manager de echipă la o companie importantă. Arată ca un angajat obișnuit al companiei, dar este o figură misterioasă.

Cha Joo-Eun (Seohyun) este o escroacă, care are aspectul unei femei dulci și inocente. Ea se întreține cu ajutorul crimele ei. Jeong Bok-Gi (Kim Hyo-Jin) este o escroac profesionistă. Ea țintește adesea alți escroci. Este elegantă și, de asemenea, carismatică. Kim Jae-Wook (Kim Young-Min) este partenerul de crime al lui Jeong Bok-Gi

5. „SF8” – „Empty body/인간 증명”

Distribuție: Moon So Ri, Jang Yoo Sang etc.

Data premierei: 9 octombrie

Detalii difuzare: vineri la 22:10 KST pe MBC

Amplasat în viitorul apropiat, „SF8” este o serie de antologii științifico-fantastice despre oameni care visează la o societate perfectă prin progrese tehnologice, iar „Empty Body” este episodul final al seriei.

„Empty Body” spune povestea unui fiu (Jang Yoo Sang) care este reînviat prin inteligență artificială de mama sa (Moon So Ri) și încearcă să-i demonstreze acesteia că este om.

Pe larg, povestea sună cam așa: Kim Young-In (Jang Yoo-Sang) este implicat într-un accident de mașină. Își pierde cea mai mare parte a corpului, însă mama sa, Ga Hye-Ra (Moon So-Ri), a salvat creierul fiului ei salvat și îl combină cu un AI (inteligență artificială), implantat într-un cyborg care arată identic cu fiul ei Kim Young-In. Ga Hye-Ra observă însă schimbări în comportamentul fiului ei și suspectează AI că i-a șters caracteristicile fiului său.

6. “Start Up/스타트업”

Distribuție: Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho, Kang Han Na, Kim Hae Sook, Seo Yi Sook, Uhm Hyo Sup, Song Sun Mi, Kim Won Hae, Kim Hee Jung, Yoo Soo Bin, Kim Do Wan, Stephanie Lee , Nam Da Reum etc.

Data premierei: 17 octombrie

Detalii difuzare: sâmbătă și duminică la 21:00 KST la tvN

„Start-Up” are loc într-o ficțiune a Silicon Valley sud-coreeană, numită Sandbox, acțiunea sa fiind centrată pe oameni ce lucrează în domeniul companiilor de start-up. Suzy joacă rolul lui Seo Dal Mi, care visează să devină o replică coreeană a lui Steve Jobs, iar Nam Joo Hyuk joacă rolul lui Nam Do San, fondatorul Samsan Tech. Kim Seon Ho îl interpretează pe Han Ji Pyung, un lider de echipă la SH Venture Capital, iar Kang Han Na îl interpretează pe Won In Jae, CEO și chaebol din a doua generație.

Având nevoie de 90.000 de dolari pentru a-și deschide propria afacere, Seo Dal-Mi renunță la universitate și își ia joburi part time, visul ei cel mare fiind să devină cineva cunoscut (și bogat, am spune noi), asemeni lui Steve Jobs.

Nam Do-San este fondatorul Samsan Tech și excelează în matematică. El a început Samsan Tech cu doi ani în urmă, dar compania nu merge foarte bine. Cumva, Nam Do-San devine prima dragoste a lui Seo Dal-Mi și ajung să se bucure împreună de toate fazele specifice unei afaceri: începutul și creșeterea acesteia.

7. “Search/써치”

Distribuție: Jang Dong Yoon, Krystal (f (x)), Yoon Park, Lee Hyun Wook, Moon Jung Hee, Choi Yoon Je, Lee Ha Yul, Lee Soon Won, Park Da Yeon, Kim Min Woo etc.

Data premierei: 17 octombrie

Detalii difuzare: sâmbătă și duminică la 22:30 KST pe OCN

„Search” este un thriller misterios despre un grup specializat de căutare care își propune să descopere adevărul din spatele disparițiilor și deceselor misterioase care au loc în zona demilitarizată (DMZ) ce separă cele două Corei. Jang Dong Yoon va juca rolul lui Yoon Dong Jin, un îngrijitor de câini militari și sergent, care este aproape de a-și termina stagiul militar obligatoriu, când este repartizat în grupul de căutare. Krystal îl va juca pe Son Ye Rim, un locotenent extrem de inteligent și capabil, care se alătură echipei de anchetă ca ofițer special și are un secret despre nașterea.

Membrii trupelor de căutare militare, inclusiv Koo Dong-Jin (Jang Dong-Yoon) și Son Ye-Rim (Krystal) încearcă să lupte împotriva unei creaturi misterioase dar și pentru a scape din zona demilitarizată  (DMZ). Prin lupta lor, cei doi devin camarazi

8.  „The Spies Who Loved Me/나를 사랑한 스파이”

Distribuție: Eric (Shinhwa), Yoo In Na, Im Joo Hwan, Kim Tae Woo, Jung Suk Yong, Cha Joo Young, Bae In Hyuk, Jun Seung Bin, Sojin (Ziua Fetei), Lee Jong Won, Lee Joo Woo etc. .

Data premierei: 21 octombrie

Detalii difuzare: miercuri și joi la 21:20 KST pe MBC

 „The spies who loved me” este o comedie romantică de suspans despre o femeie care, din greșeală, este prinsă în lumea spionajului. Yoo In Na va juca rolul lui Kang Ah Reum, un designer de rochii de mireasă care a fost căsătorit de două ori, iar cei doi soți ai ei au multe secrete. Eric va juca rolul primului soț al lui Kang Ah Reum, Jun Ji Hoon, un agent secret fermecător și imprevizibil care lucrează pentru Interpol. Im Joo Hwan îl interpretează pe actualul ei soț, care este un spion corporatist.

Jeon Ji-Hoon (Eric) se deghizează în scriitor de călătorii, dar este de fapt un agent secret pentru Interpol. Slujba sa de agent secret este modalitatea prin care Jeon Ji-Hoon se poate întreține financiar. În prezent, acesta este divorțat. În trecut a fost căsătorit cu Kang A-Reum (Yoo In-Na), dar au divorțat fără ca Kang A-Reum să afle despre viața sa secretă de spion.

Kang A-Reum lucrează acum ca designer de rochii de mireasă. S-a întâlnit cu Derek Hyun (Lim Ju-Hwan) după divorț și s-au căsătorit în cele din urmă. Actualul ei soț lucrează ca oficial diplomatic și pare blând și cald. Secretul său este că, de fapt, este un spion industrial cu sânge rece. Derek Hyun își tratează soția cu dulceață, dar pentru meseria sa de spion industrial va face orice. Cu toatea astea, el o iubește pe Kang A-Reum sincer, dar își ascunde adevăratul sine de ea.

Povestea se complică atunci când agentul secret Jeon Ji-Hoon apare în fața lui Kang A-Reum și a lui Derek Hyun.

9. „Phoenix 2020”

Distribuție: Hong Soo Ah, Lee Jae Woo, Seo Ha Joon, Park Young Rin, Sung Hyun Ah, Kang Sung Jin, Kim Seung Hyun etc.

Data premierei: 26 octombrie

Detalii despre difuzare: zilele săptămânii la 8:30 a.m. KST pe SBS

Un remake al popularei drama MBC „Phoenix” din 2004, „Phoenix 2020” spune povestea unei femei bogate și a unui om sărac care se căsătoresc din dragoste, dar apoi divorțează. Cei doi se întâlnesc mai târziu după ce situațiile lor s-au inversat complet. În plus, el este acum logodit. Cum vor evolua lucrurile rămâne de văzut.

10. „Kairos/카이로스”

Distribuție: Shin Sung Rok, Lee Se Young, Ahn Bo Hyun, Nam Gyu Ri, Kang Seung Yoon (CÂȘTIGĂTOR), Lee Joo Myung, Hwang Jung Min, Shin Goo, Jo Dong In, Im Chul Hyung etc.

Data premierei: 26 octombrie

Detalii difuzare: luni și marți la 21:20 KST pe MBC

„Kairos” este un thriller fantastic care transcde timpul și spune povestea destinelor interconectate ale lui Kim Seo Jin (Shin Sung Rok), un bărbat care cade în disperare după ce fiica sa este răpită, și Han Ae Ri (Lee Se Young), o femeie care o caută pe mama ei dispărută. Din perspectiva lui Kim Seo Jin, Han Ae Ri trăiește exact cu o lună în trecut – dar după ce amândoi ajung să comunice miraculos deși fac parte din timpuri diferite, începep o căutare frenetică pentru a-i salva pe cei dragi dispăruți.

Povestea, pe lung: Kim Seo-Jin (Shin Sung-Rok) este un om care este condus doar de dorin’a de obțin succes în viață. Datorită eforturilor sale, el este cel mai tânăr executiv al companiei sale. Viața lui este perfectă alături de frumoasa sa soție violonist, Kang Hyun-Chae (Nam Gyu-Ri) și de fiica lor. Viața lui minunată se oprește când tânăra sa fiică este răpită și cade într-o adâncă disperare. Pentru a schimba trecutul, când fiica sa a fost răpită, el o contactează pe Han Ae-Ri (Lee Se-Young) cu aproximativ o lună în trecut.

Han Ae-Ri are zile pline datorită studiilor și a locului de muncă cu jumătate de normă cu care speră să câștige destui bani pentru a plăti operația mamei sale bolnave. Într-o zi, mama ei dispare brusc. Han Ae-Ri este cuprinsă de disperare, dar tocmai atunci Kim Seo-Jin o contactează din viitor.Vor reuși cei doi să dea de urma celor dragi? Aflați răspunsul urmărind noua dramă MBC

11. „Penthouse/펜트하우스”

Distribuție: Lee Ji Ah, Kim So Yeon, Eugene, Uhm Ki Joon, Shin Eun Kyung, Bong Tae Gyu, Yoon Jong Hoon, Park Eun Suk, Yoon Joo Hee, Ha Do Kwon, Lee Chul Min, Jin Ji Hee, Choi Ye Bin, Lee Tae Bin, Jo Soo Min, Kim Hyun Soo etc.

Data premierei: 26 octombrie

Detalii difuzare: luni și marți la 22:00 KST pe SBS

„Penthouse” spune povestea unei femei care se străduiește să-și atingă obiectivul de a intra în înalta societate devenind „regină” în penthouse-ul etajului 100 din Gangnam, culmea succesului în ochii ei, precum și a femeilor care nu au avut de ales decât să devină niște ticăloase pentru a se proteja. Drama este scrisă de Kim Soon Ok și regizată de Joo Dong Min, care anterior a lucrat împreună la „The Last Empress”.

Povestea este amplasată în jurul luxosului Penthouse Apartment cu 100 de etaje din cartierul Gangnam din Seul.

Sim Soo-Ryeon (Lee Ji-Ah) s-a născut în bogăție. Acum este o femeie elegantă din clasa superioară și este ca o regină a Penthouse Apartment din Seul. Soțul ei este Joo Dan-Tae (Uhm Ki-Joon), un om de afecri de succes.

Cheon Seo-Jin (Kim So-Yeon) s-a născut într-o familie bogată. Este arogantă. Soțul ei este Ha Yoon-Cheol (Yoon Jong-Hoon), chirurg șef la un spital general și un om ambițios.

Oh Yoon-Hee (Eugene) provine dintr-o familie săracă. Lucrează din greu pentru succesul copiilor ei. Vrea să aparțină clasei superioare de dragul acestor

12. „Get Revenge” (titlu de lucru)

Distribuție: Kim Sa Rang, Yoon Hyun Min, Yoo Sun, Jung Man Sik, Yoon So Yi, Song Joo Hee, Gong Hyun Joo etc.

Data premierei: octombrie

Detalii difuzare: TV Chosun

„Get Revenge” este descrisă ca o „dramă socială misterioasă despre răzbunare” în care Kang Hae Ra (Kim Sa Rang), care a trecut de la statutul de reporter la unul dintre cei mai tari influenceri din Coreea după ce s-a căsătorit cu o persoană publică, are ocazia să se răzbune și să lupte împotriva oamenilor puternici din societate. Yoon Hyun Min îl interpretează pe Cha Min Joon, un avocat rece care are o rată de succes de 100%. Drama va fi condusă de scenaristul Kim Hyo Jin și de regizorul „Itaewon Class”, Kang Min Gu.

13. “Please Don’t Meet Him/제발 남자 만나지 마요” (titlu de lucru)

Distribuție: Song Ha Yoon, Jun (U-KISS) etc.

Data premierei: octombrie

Detalii difuzare: MBC Every1

“Please Don’t Meet Him” este despre Seo Ji Sung (Song Ha Yoon) care vrea să se îndrăgostească, dar să și evite bărbații răi. Pentru a crea viața amoroasă perfectă, ea creează un program de inteligență artificială (AI) numit Cho Sang Shin, care va identifica oamenii fără valoare, program pe care îl folosește pentru a salva oamenii care se află în relații dificile. Jun îl interpretează pe Jung Kook Hee, un pompier care este singura persoană pe care Cho Sang Shin nu o poate analiza.




There is 1 comment

Add yours
  1. Radulescu Doina

    Multumesc,pt. aceste recomandari detaliate. Astept cu nerabdare sa apara traduse pt.a le putea viziona si, a ma bucura de minunatii actori coreeni .


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.