6b8d81009f564d7a9354f8c07c0ac5b5

Lee Ji Ah, Uhm Ki Joon, Kim So Yeon se luptă pentru putere în noua dramă “Penthouse”

De curând , reprezentanții SBS au dezvăluit un nou teaser plin de suspans pentru noua dramă numită “Penthouse” . O dată cu el au menționat și câteva detalii despre această nouă producție.

„Penthouse” spune povestea unei femei care se străduiește să-și atingă scopul de a intra în înalta societate devenind „regină” în penthouse-ul etajului 100 din Gangnam, care constituie punctul culminant al succesului în ochii ei. Drama va atinge și unele subiecte sensibile precum femeile care nu au de ales decât să devină ticăloși pentru a se proteja. Producătorii acestei drame au mai dezvăluit că distribuția principală va include pe actorii: Lee Ji Ah, Kim So Yeon, Eugene, Uhm Ki Joon, Shin Eun Kyung, Bong Tae Gyu, Yoon Jong Hoon, Park Eun Seok și Yoon Joo Hee.

Acest teaserul pornește cu personajul Shim Soo Ryeon (Lee Ji Ah) care șoptește: „Ești pentru totdeauna al meu”, în timp ce împărtășește un sărut cu soțul ei Joo Dan Tae (Uhm Ki Joon). Joo Dan Tae spune apoi cu rău augur: „Jalnic. Dacă nu ar fi știut nimic, nu ar fi murit ”, când cineva cade în fântâna din penthouse. În timp ce Shim Soo Ryeon se uită speriată, o figură misterioasă se apropie de ea cu o foarfecă amenințătoare.

Scena se îndreaptă apoi către o femeie care împinge pe cineva pe scări în timp ce o voce spune: „Femeia respectivă este o criminală”. Shim Soo Ryeon ridică apoi un trofeu cu o strălucire ucigașă în timp ce Chun Seo Jin (Kim So Yeon) spune: „Există ceva suspect la soția ta”. Furia ei continuă în timp ce sparge un club de golf pe pământ în clipul următor. Joo Dan Tae promite apoi: „Vom trece de această criză și de această dată”, în mijlocul unor scene ale unei petreceri pline de farmec.

Atmosfera rece se întoarce în timp ce Shim Soo Ryeon vizitează locul unui accident. Chun Seo Jin amenință: „Încetează să te mai faci cu mine. Există o limită pentru răbdarea mea. ” Teaserul se încheie, în timp ce Shim Soo Ryun avertizează cu furie: „Dacă nu vrei să mori, închide gura și vorbește cu mine. În caz contrar, voi expune totul. “

Vă invit acum să vedeți teaser-ul fenomenal și incitant care este disponibil chiar mai jos 👇👇

Vă mai spun doar că drama “Penthouse” va avea premiera pe 26 octombrie după ce se va finaliza drama difuzată în prezent, “Do You Like Brahms?”

(sursa- Soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.