Start-Up-Poster1

Suzy și Nam Joo Hyuk luptă pentru succes în noua dramă “Start-Up”

Iată că a venit din nou momentul să ne trecem pe lista un nou serial. El se numește “Start-Up / 스타트-업 “ și în această seară are premiera la postul coreean tvN. Așa cum ne-am obișnuit deja, producătorii coreeni au spus că această dramă va avea 16 episoade și se va putea vedea în fiecare sămbătă și duminică. Va fi o comedie romantică iar protagoniștii ei sunt Suzy și Nam Joo Hyuk. De producerea ei s-au ocupat companiile Studio Dragon și HiSTORY D&C, avându-l ca producător Hwang Ki Yong. Scenariul a fost realizat de Park Hye Ryun ( cel care a creat și povestea dramei „I Hear Your Voice“) și drama este regizată de Oh Choong Hwan ( cel care s-a aflat în spatele succesului dramei „Hotel Del Luna“), ambii au lucrat anterior la drama While You Were Sleeping.” (*drama in care Suzy a avut rolul principal alături de Lee Jong Suk)

Poveste

Acțiunea dramei „Start-Up” se va desfășura într-un cadru fictiv, în Silicon Valley din Coreea de Sud, numit Sandbox și spune povestea oamenilor din lumea companiilor start-up.

Această dramă este despre o femeie care are un vis măreț, și anume să devină antreprenor precum Steve Jobs. De asemenea vom mai descoperi un bărbat al științelor naturale care devine prima ei iubire și un alt bărbat care dorește să pară și să arate cât mai minunat.

Mai exact, o avem pe Seo Dal Mi, rolul interpretat de Suzy, care este o moștenitoare de a doua generație. Ea se hotărăște să renunțe la facultate pentru a-și dezvolta propria companie și speră să aibe la fel de mult succes ca Steve Jobs. De asemenea, renunță la privilegiile sale și acceptă diverse locuri de muncă pentru a strânge banii pe care îi poate folosi ca un capital pentru a-și îndeplini visul.

În acelați timp îl vom vedea pe Nam Do San, personajul lui Nam Joo Hyuk, fondatorul Samsan Tech. De el aflăm că este excelent la matematică. A reușit să deschidă compania Samsan Tech acum doi ani, dar aceasta nu merge prea bine. Cumva, Nam Do San devine prima dragoste a lui Seo Dal Mi. Împrejurările îi aduc împreună, iar cei doi se vor bucură și susține reciproc de la începutul și pe parcursul dezvoltării viselor dar și a lor ca persoane.

Distribuție

Actori principali:

Bae Suzy– Seo Dal Mi
– Heo Jung Eun – Seo Dal Mi (versiunea tânără)
Nam Joo Hyuk – Nam Do San
– Kim Kang Hoon – Nam Do San (versiunea tânără)
Kim Sun Ho – Han Ji Pyung
– Nam Da Reum – Ji Pyung (versiunea tânără)
Kang Han Na – Won In Jae
– Lee Re – Won In Jae (versiunea tânără)

Alți actori:

Stephanie Lee – Jung Sa Ha
Kim Do Wan – Kim Yong San
Yoo Soo Bin – Lee Chul San
Cho Tae Kwan – Alex Kwon
Seo Yi Sook
Kim Hae Sook – bunica lui Dal Mi

Bae Suzy este după părerea mea o prezența foarte cunoscută și apreciată de fani. Ea a început cu muzica, debutând în anul 2010 in trupa de fete MissA. Ea a fost considerată vedeta agentiei JYP o bună perioadă, dar în present  a renunțat la muzica și și-a concentrat cariera pe actorie. De-a lungul timpului a putut să o urmarim in dramele: “Vagabond” (SBS / 2019)“While You Were Sleeping” (SBS / 2017),“Uncontrollably Fond “ (KBS2 / 2016), “Gu Family Book”  (MBC / 2013) “Big” (KBS2 / 2012) “Dream High” (KBS2 / 2010).

Nam Joo Hyuk este în primul rând model dar si un actor foarte talentat. Unii ar spune că adevăratul succesului l-a avut o dată cu drama “Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo“. Până în prezent l-ați mai putut vedea și în drame ca:”The School Nurse Files”  (Netflix / 2020) ,”The Light in Your Eyes” (JTBC / 2019), “The Bride of Habaek” (tvN / 2017), “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” (SBS/2016), ”Cheese in the Trap”(tvN/2016), ”Glamorous Temptation” (MBC/2015-2016), ”Who Are You: School 2015” (KBS2/2015), ”Surplus Princess” (tvN/2014). Trebuie sa recunosc ca el s-a “inscris” pe lista mea de favoriți după doar o privire și am știut că voi urmări cu mare interes prestațiile viitoare ale lui.

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre această dramă vă invit să vedeți următoarele filmulețe:

Teaser 1- https://www.youtube.com/watch?v=QLiAdBBAVxI

Teaser 2- https://www.youtube.com/watch?v=nfJX7ntERtw

Teaser 3-

Sper că vreți găsi un loc pe lista voastră pentru această dramă “Star-Up” pentru că mi se pare cumva un suflu nou în “peisajul” dramelor și cumva inspirațională pentru cei care își doresc anumite licruri în viață.


Vă mai spun doar — Vizionare plăcută!

(sursa- koreandrama.org, asiawiki.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.