f33a348c2d154f59ba86fb0704156ac6

Lee Seung Gi urmează să revină în postura de cântăreț după aproape 5 ani de pauză

Lee Seung Gi își va face în curând mult-așteptata întoarcere la postura de cântăreț!

Pe data de 6 noiembrie, Lee Seung Gi a făcut publică intenția sa de a scoate al 7-lea album al său luna viitoare, marcând primul său efort de acest tip din ultimii 5 ani, relatează soompi.com.

Înainte de lansarea albumului din Decembrie, Lee Seung Gi se va pregăti pentru revenirea sa ca artist vocal prin pre-lansarea piesei “Cliché Man” (în traducere liberă), pe 15 Noiembrie. Cântecul va însemna totodată și prima colaborare a lui Lee Seung Gi cu celebra compozitoare Yoon Jong Shin, care a și produs piesa.

Lee Seung Gi a realizat ultimul său album în 2015, iar cel mai recent cântec al său este Meet Someone Like Me,” piesă lansată în martie 2016, în urma înrolării sale în armată. 

Agenția lui Lee Seung a explicat că acesta a dorit să-și facă revenirea în muzică după atenția uriașă primită pentru cover-ul „Forbidden Love” al lui Kim Kyung Ho din cadrul show-ului SBS, „Master in the House”.

Reprezentanții agenției au explicat decizia artistului de a reveni în lumina refectoarele:  „După o reflectare asupra modului în care să-i răsplătească pe fani pentru pasiunea lor față de cover-ul “Forbidden Love”, Lee Seung Gi a luat decizia de a-și face re-debutul ca artist vocal. Lee Seung Gi este determinat să se ridice la standardele și dorințele fanilor săi, dorind să revină cu muzică de chiar și mai bună calitate. Vă rugăm să îl încurajați pe Lee Seung Gi, care este momentan emoționat, dar și nerăbdător cu privire la prima sa revenire după mult timp din postura de cântăreț.”

Sunteți încântați cu privire la revenirea lui Lee Seung Gi ca artist vocal? Noi abia așteptăm!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.