2016_09_01_10943_1472699698._large

Lee Jong Suk se pregătește de finalizarea serviciului militar obligatoriu. Actorul a spus deja “DA” unui nou proiect!

Actorul Lee Jong Suk a decis care va fi proiectul cu care își va face revenirea mult-așteptată odată cu încheierea serviciului militar, potrivit SBS STAR.

Cotidianul sportiv sud-coreean Ilgan Sports susține că Lee Jong Suk a confirmat, ieri, că se va alătura unui viitor film intitulat „The Witch: Part 2”.

Lee Jong Suk urma să apară inițial în pelicula „The Witch: Partea 1. The Subversion”, dar nu a putut să facă asta din cauza că a trebuit să-și exercite serviciul militar obligatoriu.

Foto credit: jongsuk0206′ Instagram

În „Vrăjitoarea: Partea 2”, Lee Jong Suk nu va deține rolul principal, așa cum poate ne-am fi așteptat, dar va avea o apariție specială.

Regizat de regizorul Park Hoon-jung, „The Witch: Part 1. The Subversion” (2018) este un film care se încadrează la genul mister și care a atras o audiență de peste 3 milioane, în 2018.

„The Witch: Partea 2” este, practic, o continuare a „Vrăjitoarea: Partea 1. Subversiunea” și va fi regizat de același Park Hoon-jung.

Foto credit: jongsuk0206′ Instagram

După publicarea știrii, agenția de management A-MAN PROJECT a lui Lee Jong Suk – a venit cu răspunsul oficial: „Este adevărat că Lee Jong Suk va avea o apariție specială în „The Witch: Partea 2”.

Aceasta a continuat: „Odată ce își va îndeplini datoria națională obligatorie (stagiul militar -n.r.), se va întoarce în curând cu un proiect ca lider (cu sensul de rol principal – n.r.)”.

Foto credit: jongsuk0206′ Instagram

În prezent, Lee Jong Suk își îndeplinește serviciul militar alternativ ca funcționar public, fiind de așteptat ca acesta să-l finalizeze pe 31 decembrie.





There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.