e3ca2db4b2e445a8822fb09b3033aa5d

Lee Joon Gi , într-un interviu de o sinceritate debordantă, despre proiectele, temerile sale și pasiunea sa pentru muncă. Ce rol își dorește, dar și care este opina actorului despre căsătorie

Lee Joon Gi (38 de ani) a oferit zilele acestea un interviu revistei Allure Korea, în cadrul căruia a vorbit despre recenta sa dramă de succes „Flower of evil”, despre ce a făcut în anul liber (când a luat pauză de la filmări -n.r.), dar și despre fanii săi și multe altele, scrie soompi.com.

Reporterul a spus că nimic nu s-a schimbat în legătură cu Lee Joon Gi în cei 10 ani de când s-au cunoscut, precizând: „Indiferent în ce ipostază te afli, ești întotdeauna pasionat și ești bun cu toată lumea și, cu toatea astea, încă nu au existat știri legate de o posibilă căsătorie”.

Lee Joon Gi a răspuns: „Nu am nimic de spus în legătură cu asta … Asta nu înseamnă că nu vreau să mă căsătoresc. Oamenii mă întreabă despre asta destul de mult și mă gândesc și eu mult la acest lucru, dar…”.

Artistul a continuat: „Dacă întâlnesc pe cineva cu care sunt menit să fiu, atunci chiar vreau asta. Recent, m-am gândit la căsătorie mai mult, și poate pentru că proiectul pe care l-am filmat până de curând este unul care m-a făcut să simt căldura unei familii”.

Reporterul a menționat despre scena din „Flower of evil” în care personajul lui Lee Joon Gi, Baek Hee-Sung statea agățat de o clădire de apartamente. „Probabil că v-ați gândit: „Tipul ăla a revenit la lucrurile sale obișnuite”, a spus Lee Joon Gi. „Am filmat acea scenă în trei părți: filmarea cu mine atârnând/stând agățat, de fapt, de o clădire, filmarea în interiorul clădirii și filmarea și în cadrul unui decor construit în aer liber.”

Lee Joon Gi a povestit că “Flower of evil” a fost o dramă foarte amuzant de filmat și a precizat că și-a atins scopul propus. Când a fost întrebat ce voia să spună prin asta, acesta a răspuns: „Am rămas concentrat până la final, iar drama i-a făcut pe telespectatori să fie curioși. Scopul meu este întotdeauna de a face lucruri semnificative și extraordinare, care să îi convingă pe spectatori”. El a mărturisit că lucrul în echipă, ceea ce include regizorul, actorii și restul stuff-ului de-a lungul filmărilor i-a permis să se simtă confortabil și să se concentreze doar asupra interpretării sale.

Actorul a făcut chiar și o mărturisire am putea s[-i spunem oarecum șocantă, spunând că atunci când am primit prima oară oferta pentru rolul din “Flower of evil” nu avea de gând să-l accepte. „Am crezut că este prea dificil”, a explicat Lee Joon Gi.

Întrebat cum a fost convins, totuși, să ia parte la dramă, acesta a spus: „Regizorul (Kim Cheol-Kyu – n.r) este renumit pentru că este grozav în ceea ce face. Am crezut că nu voi putea transmite profunzimea personajului. De asemenea, nu am experiență cu o familie care să fie a mea. Regizorul mi-a spus că și el avea îndoieli cu privire la mine la început, dar după ce a urmărit proiectele mele anterioare, a devenit sigur că putem arăta o nouă latură a lui Lee Joon Gi. El a spus că, deși drama a fost cu siguranță unică și dificilă, ar fi fost, de asemenea, una specială și ne putea lăsa pe fiecare dintre noi cu ceva”.

Lee Joon Gi a vorbit și despre sentimental pe care îl are și potrivit căruia ar trebui să arate ceva nou prin intermediul următoarelor sale proiecte: „Până acum am făcut cel puțin un proiect pe an, dar anul trecut m-am odihnit și astfel nu am mai făcut nici măcar un proiect. Și asta pentru că eram speriat și împovărat de sentimentul că trebuie să arăt o nouă latură a mea. Dar proiectele care prezintă punctele mele forte ar putea părea că mă duplic”.

El susține că oamenii din jurul lui îl încurajaseră să nu ia o pauză „Îngrijorându-mă pentru diferite lucruri, a trecut un an”, a rememorate acesta.

„În ultima vreme, producția durează mult, astfel încât proiectele riscă să ne scape dacă nu alegem  rapid”, a precizat Lee Joon Gi, referindu-se la faptul că până în prezent a petrecut mult timp analizând diferite proiecte, însă nu a ales încă care va fi următorul rol pe care îl va interpreta.

Când a fost întrebat ce fel de rol așteaptă, de fapt, Lee Joon Gi a spus că vrea să facă o melodramă romantică: „Vreau să arăt ceva mai relaxat și mai cald și vreau să fac un proiect care să arate o dragoste frumoasă când sunt puțin mai tânăr”.

El a continuat spunând că  a devenit interesat să joace un personaj mai obișnuit. „Îmi doream să surprind mereu telespectatorii, chiar dacă aceasta însemna o muncă istovitoare. Acum îmi place să mă relaxez din ce în ce mai mult. Cred că pe măsură ce câștig experiență și îmbătrânesc, aspir mai mult pentru lucruri ceva mai naturale”.

Lee Joon Gi susține, totodată, că a câștigat ceva în timpul pauzei pe care a luat-o: „Ar fi putut fi o motivație, aprofundarea gândurilor mele sau o lărgire a lumii mele interioare”.

„M-am întrebat dacă s-ar putea să fi fost prea  înfricoșat pe vremea când lucram”, a continuat actorul. „Cu cât acumulez mai multă experiență, cu atât îmi este mai frică. De asemenea, tot ezit. Cred că totul a fost inutil. Acum îmi propun să nu fiu așa. În timp ce mă odihneam, am făcut jiu jitsu și am câștigat o centură colorată. Realizarea mea anul trecut a fost obținerea unei centuri de jiu jitsu. Instructorul mi-a dat centura în timp ce îmi spunea „Mulțumesc că muncesti din greu, fără odihnă” și m-am simțit mai fericit decât aș fi primi un premiu”.

Reporterul a menționat că Lee Joon Gi nu este, în mod normal, foarte deschis în ceea ce privește viața sa privată și l-a întrebat dacă încă nu are de gând să participe la un reality show de genul  “Home Alone” (“I Live Alone”).

„Devin prea nefiresc/nenatural în fața unui aparat foto”, a explicat Lee Joon Gi.

 „Cred că oamenilor li s-ar părea mai degrabă neplăcută, decât fermecătoare (o astfel de ipostază -n.r.). Am primit o mulțime de oferte în acest sens, dar nu cred că aș putea să mă comport natural. Probabil că spectatorii se gândesc în timp ce urmăresc genul acesta de spectacole: „Ah, și vedetele sunt oameni!” În cazul meu, mă simt confortabil când mă uit la ele și mă gândesc: „Ah, viața colegilor mei nu este atât de diferită de a mea. Nu sunt singurul care nu trăiește ca o celebritate!”

Când a fost întrebat dacă ar prefera să apară în emisiunea „Radio Star” sau „Home alone”, Lee Joon Gi a răspuns: „Aș merge mai degrabă pe formatul „Radio Star ”. Îmi place când cineva îmi pune întrebări și eu răspund și am auzit de la diverși regizori producători că lucrez din greu și sunt sincer, așa că nu par un actor. La fel stau lucrurile și în cazul „Ask Us Anything”, am participat ca să o ajut pe IU și apoi am ajuns să muncesc din greu”.

Reporterul i-a spus mai apoi lui Lee Joon Gi că o mulțime de oameni au stat acasă anul acesta ca urmare a pandemiei de coronavirus și unii au urmărit drame mai vechi. Apoi l-a întrebat ce dramă ar recomanda din propria sa filmografie.

„Există o mulțime (de drame -n.r) destul de distractive”, a răspuns el. „Nu am făcut nimic pe jumătate. Este una veche, dar sper că o veți urmări. Se chemă „Time Between Dog and Wol”. „Scarlet Heart: Goryeo” este, de asemenea, bună. Este populară de patru ani acum, deja, și are și mulți fani în străinătate. Când colegii mei (cu care a filmat drama -n.r.) se descurcă bine, (aceasta – n.r.) devine (drama – n.r.) din nou un subiect fierbinte”.

Reporterul a comentat, spunând că toți prinții din dramă sunt remarcabili, iar Lee Joon Gi a reamintit că distribuția îi include pe Nam Joo Hyuk, Baekhyun de la EXO și Kang Ha Neul. “Fanii își doresc cu adevărat un al doilea sezon, dar acel casting nu s-ar putea întâmpla (cu sensul de reuni -n.r.) acum”, a spus el râzând. „Personal, drama mi-a crescut numărul de fani. Chiar și elevilor de școală elementară le place. Au existat, de asemenea, o mulțime de oameni care au spus că au urmărit ‘The Flower of evil’, după care s-au uitat și la ‘Scarlet Heart: Goryeo’. El a adăugat, în glumă: „Mă laud prea mult?”

Reporterul i-a spus că este un lucru bun ca actorii să fie mândri de munca lor, iar Lee Joon Gi a răspus: „Îmi plac foarte mult proiectele mele. Există chiar și videoclipuri cu reacțiile fanilor la proiectele mele, pe YouTube”. El a împărtășit, râzând: „Când voi bea ceva în timpul serii, le voi urmări și voi plânge împreună cu oamenii din videoclip”.

Reporterul a râs și l-a întrebat dacă mai dansează când bea. „În ultima vreme cânt mai degrabă decât dansez”, a răspuns Lee Joon Gi. „Îmi place muzica lui Kim Kwang Seok. Am cinci microfoane wireless acasă. În ceea ce privește melodiile noi, îmi place muzica trupei BTS, dar este greu să cânt. În continuare cânt ‘Blood Sweat & Tears’. Pare să fie propria mea melodie acum”.

Lee Joon Gi este cunoscut pentru pasiunea sa, dar și faptul că muncește din greu, așa că reporterul l-a întrebat dacă deviza sa este, în continuare, „sânge, sudoare și lacrimi”. El a răspuns: „Așa este. Înseamnă că fac lucrurile intens, dar înseamnă și că dau tot ce am  în tot ceea ce fac. Ar fi imposibil să am zero regrete, dar cel puțin așa reușesc să am cât mai puține regrete posibile”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.